kızlarr tüm gün tuvalete girip yere oturup ağladım çok kötüym dualarınza ihtiyacm var

evett kendinden değerlisi yok insanın ama sorgulamalar bitmiyor içinden soranlara ne diyeceğim diye bile düşünüyorum her şey benim için ağlama sebebi bunları bu adamın bana yaşatacağı hiç aklıma bile gelmezdi hep beni sever derdim ama atı alan Üsküdar ı geçmiş bende daha yeni uyanmışım çok koydu arkadaşım çokkk ama biliyorum Allah yanlarına bırakmayacak hele o evli kadının yanına hiç bırakmayacak .aynı ortamda olmak aslında beni en çok geren bir yerde hala kendimi bağımlı hissetmeme neden olan keşke çekip gidecek kadar gücüm olsaydı ama bu mümkün değil ... inşallah bu söylediklerini yapacak özgüveni en kısa sürede toparlayıp başımı kaldırırım teşekkürler

O zaman yokmuş gibi davran.Senin kafana taktığını gördükçe birisi gösteriş yapmaya çalışabilir.Bugün sana bunu yapan yarında ona aynını yapar hiç merak etme.Sen başka şeylerle uğraş hep onları düşünme.Sonra sende ondan soğursun zaten.

evet kesinlikle hiççç uzatmaya gelmiyor ama işte ite kaka 6 yıl geçti beraber yaşamıyorduk

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur. Tekrar kavuşmak, ya da ayrı yola devam etmek; sizin için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Aldattı derken tam olarak ne yaptı? Kesin emin misiniz?

kıyamam kii ben sana .ss anlıyorum seni allah yardımcın olsun çok dua edicem senin için allah ferahlığa eriştirsin en kısa zamanda kardeşim düşünmemeye çalış artık .s

yok öyle bir sebep değil çok boğdum en son bana söylediği şuydu senn yanımda kendimi rahat hissetmiyorum her şeyimi sorgulayıp irdeliyorsun her şeyimi doğrmu yanlışmı diye sorguluyorsun hatamı bulduğunda idare etmek yerine yüzüme çarpıyorsun demokrasinin kılıcı gibi başımda durma dedi kadın olsaydında limanım olsaydın sana kaçsaydım senden kaçmasaydım dedi ben burda bittim zaten demekki çok doğru olmayacaksın yanlışını görmesini sağlamayacaksın erkek işte ya pof pofla geç heralde bu yarar bunlara ...

ama o kadar güzelki geçmiş kıyamıyorum nasıl kıyılır ki bilmiyorum bunu yaparsam 6 yılımı silmiş olmam mı ? gurursuz davranıyorum evet

kıyamam kii ben sana .ss anlıyorum seni allah yardımcın olsun çok dua edicem senin için allah ferahlığa eriştirsin en kısa zamanda kardeşim düşünmemeye çalış artık .s

teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun allah baksın yüzümüze

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur. Tekrar kavuşmak, ya da ayrı yola devam etmek; sizin için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Aldattı derken tam olarak ne yaptı? Kesin emin misiniz?

amin teşekkürler .... evet aldattı benm 3 yıl kadar önce işe koyduğum arkadaşımla kızla benm aracılığımla tanıştı kız işe girdiği yıl evlendi ve kız aramızdaki her şeyi biliyor küstüğmüz zamanlarda barışmamız için araya girerdi falan ama sonradan teselli ettiği dönemlerde bir şeyler farklılıaşmış ve ben bunu çok sonra ve tesadüfen öğrendim peşine düştüğüm zamanda delillere ulaşmak zor olmadı aramalar msj lar 1-2 defa benmkinin evinde kaçamak buluşmalar vs...

evet kız yokmuş gibi davranıyorum karşılaştığımızdada oldukça neşeli görünmeye çalışıyorum ama tabi için kan ağlıyor şu an hala görüşüyoruz en son akşam aradı beni ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

kendini bu kadar hırpalamaya değer mi yazık sana... yaşanmış bitmiş konuyu tam bilmiyorum ama sanırım ihanet var işin içinde, ihanet eden adam senin gözlerinden gözyaşlarından daha mı değerli ki sen gözlerini mahvediyorsun...

Sizin arkadaşınız olan, üstelik evli bir kadınla sizi aldatacak kadar karatersiz bir adam. Canım, yat kalk şükret, belliki sen duanın kıymetini bilen birisin, Yaradan seni bu adamdan korumuş resmen. Erkeğin böylesinin şerefi sorgulanır; başkasının evlilik kurumuna saygısı olmayan, kendi yuvasının kutsallığının bilincinde olur mu sence?

O yalvarsa bile dönme. Bu hatayı yapma. Herhalde hayatındaki ilk gerçek ilişki deneyimin bu; o yüzden böylesini bir daha yaşayamam sanıyorsun. Önce tuvalet köşelerinden, sonra kafandaki saplantılardan kurtar kendini. Çok daha iyisini hakkediyorsun sen; bu peşinden ağladığın vasat bir adam örneği bile değil.

öldürmeyen güçlendirimişş ölmedim güçlenirim elbet şu an çok zayıfım geçiş dönemidir umarım hiç bişeye değmezler aslında ikiside bu kadar ucuz olduğu için birine 6 yılımı vermişim diğerini işe koydurmuşum hayatını kurtarmasına yardımcı olmuşum ikisindeki de nankörlük yanlarına kalmaz allah gösterecek bana onların ıstıraplarını biliyorum

evet canım evet o kadar karektersiz beni kıskandığından ve sahip olduklarıma sahip olabilmek için yaptı ve şuan ki havasını anlatamam adamla yatıp kalktığı için sahip olduğu hava ama bilmiyor ki kendini harcadı bunu vicdan azabını nasıl taşır bilemiyorum eve gittiğinde o kaçanın yanına nasıl yatıyor bilmiyorum nasıl öpüyor ben böyle bir şey yapsam kırklansam gene gidip bir başkasını öpemem dokunamam ama haysiyetsiz işte .....asıl müğdesizlik benmkinde o kadın gidip eve kocasının koynuna giriyor senn karına yapıldığını düşün böyle bişey ....

canım zaten her şey çok kötüydü oturdum bir gün Allaha uzun uzun dua etmeye başladım dedim varsa bir şey çıkart karşıma diye ve her şey döküldü önüme hiç olmadık zamanda hiç olmadık şekilde allahın sevdiği kuluymuşum ...evet ilk ilşkim kendimi bıraktığım kaybettiğim ondan bu kadar kabullenmede zorlanıyorum yoluma devam edemiyorum adam sıfatını haketmiyor aslında bu yaptıklarıyla

Allah zaten sizi korumuş, gerçekleri göstermiş..

Böyle bir iğrençlik yapan adamla evlenedebilirdiniz..

Şimdi neyin umudunu taşıyorsunuz dönse affedecek misiniz?

Adam hem sizi arkadaşınızla aldatmış hem de kadının evli olduğunu bile bile.

Tuvalette ağlayarak bir yere varamazsınız olan sizin sağlığınıza olur.

Kalkın ve silkinin, bir an önce kendinize gelin.

Dünyada ne acılar var yahu

hiç bir şey sizden değerli değil ayrıca..

6 yıllık bir emek ve ardından gelen cok miğde bulandırıcı bir ihanet..
Kendimi tamamıyla sizin yerinize koydum cünkü ben de nişanlımla 6 yıldır birlikteyim ve onca emek nasıl karşı taraf tarafından hiçe sayılır anlamıyorum. Sanırım bazı şeyleri fazla uzatmamak gerekiyor. Bazı şeylerin gerçekten cılkı cıkabiliyor .
Size gelince kendimi gerçekten sizin yerinize koydum ve sizi gerçekten çok iyi anlıyorum. Çalışma ortamında olduğunuz için rahat rahat ağlayamıyorsunuz ..Dualarım gerçekten sizinle Rabbim inşallah yardım eder, hayırlı nasılsa öyle olsn inşallah canım. Aklına geldikçe nas,felak,ayetel kürsi okumaya devam et. Bende senin için dua edeceğim

canım benim madem onu boğmuşsun senin suların ona dar gelmiş birinin koynuna mı gitmesi gerekirmiş. Alır seni karşına böyle böyle der anlatır, bi düzelme iyileşme olmazsa ayrılır sonra ne hali varsa görürdü. Bu adam baya baya hem seni hem o kadını ede tutmaya çalışmış. Bu durumda sanki 2. kadın sen oluyorsun gibi geliyor bana. 6 yıl neki göz açıp kapayana kadar geçiyor. Silersin hem de öyle bi silersin ki bahar da geliyor kalbinde bi yaz temizliği yapmanın zamanı gelmiş bence.

Kadının kocası biliyor mu bu arada ?

valahhi kaçıncı kadın oldum kim bilirrr ??? adam haddini çok aştıı ve eminimki o kadınla tek derdi fingirdemek başka bir derdi yok yani ...

yok canım adamın bişeyden haberi yok yazık o adama daha çok üzülüyorum o pisliği sever kıskanır ama hale bak işte ...
inşallah canım güzel bir yaza geçiş yaparım güzel gelişmeler olur

kadının kocasına söylemeyi hiç düşünmedin mi?delillerin var mı senin

kadının kocasına söylemeyi hiç düşünmedin mi?delillerin var mı senin

kuuzm var da ne olacak sanki adam akılıı davranır mı bilmiyorum adamın akıllı davranacağıunı bilsem yaparım da adam gidip salak gibi geldi bana böyle söyledi canım da diyebilir o zamanda hiç bişeyin anlamı kalmaz tam tersine tüm suç benm üzerime kalır daha zor durumda kalırım adam akıllı davransa peşlerine düşse ilk önce bişey belli etmese olurda ama sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…