arkadaşlarrr sabah sabah gülümsettiniz beni hemoroid diyenler :) mesele ihanet ve atlatamamam hala sindirememem ve hala ikisinin de gözümün önünde olması iş yerinde tuvaletten çıkmadan ağlıyorum yüzüm gözüm şiş geziyorum ama tabi her şey üst üste gelir ya sadece bu da değil o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum hala görüşüyoruz tamm düzeldi derken hopp en ufacık bir şeyden yer gök kalkıyor ne olduğunu anlamadan bir bakmışım bağrışmanın çağrışmanın içindeyim adam avazı çıktığı kadar bana bağırıyor ben ne yaptımda hakettim diyemiyorum kalbim o kadar çok yoruldu ki artık bir köşede yığılıp kalacağım
Allah yardımcın olsun tez vakitte feraha çıkarsın inşallah.Bende aynı dertten muzdaribim ama sen kendini çok hırpalamışsın sen daha önemlisin unutma bunu.
Arkadasım, Rabbım yar ve yardımcın olsun... ıhanet karsısında ne denır bılemıyorum, emınım ıcın cok acıyordur, çok üzüldüm durumunuza pek bısey dıyemıyorum cok kotu oldum, umarım tez vakıtte bu durumu atlatırsınız?
merak ettıgım suan evlı mısınız? ayrı mı?
teşekkür ediyorum arkadaşım rabbim tüm iyi kullarını korusun kollasın kapılarını açsın... içimde bir şeyler koptu içim boşaldı sanki hala çok kötüyüm düzelmesini bekliyorum o umutla ayakta duruyorum evli değiliz 6 yıldır birlikteyiz
evet çok hırpaladım etkisi çok büyük oldu benm için benm için çok öenmliydi şimdi bu denli uzak olmasına dayanamıyorum bir umudum var ama hala içimde sabret bekle hatasını anlayacak diyorum ama ondan sonrası nasıl olur siner mi içime bilmiyorum
herkesin derdi kendine dağdır tabi ama şükretki evlenmeden adamın ne olduğunu anlamışsın. o ağlama krizleri zamanla geçiyor ben de yaşamıştım. Yanlız ben başka bi konuya değincem tuvalette fazla kalma özellikle oralarda ağlama tatlım... Allah korusun psikolojik olarak ve maanen güçsüz olduğun dönemdesin başka musallatlar olmasın. Bol bol nas felak oku. İnşirah suresini oku. Refah için dua şart
dün o kadar çok ağladım ki Rabbim kurtar beni bu kara günlerden bu girdaptan diye dudu mu acaba sesimi ? dün eski fotoğraflara baktıkça ağlama krizine girdim okadar güzel ki hepsi gözlerinin içi gülüyor bana bakarken hepsinde ne değişmiş olabilirki bu kadar kısa süre içinde
ayrılık acısı elbet çok zor, hemen hemen herkes hayatının bi döneminde bu acıyı tadıyo maalesef
ama kendim de dahil olmak üzere, bu günleri unutturacak kişi giriyor bi şekilde hayatına
o zaman da sadece kendini yıprattığına üzülüyosun
bence dönerse de asla affetmeyin.. ihanetin affı olmamalı.. üstelik size bağırıyomuş bi de, hem suçlu hem güçlü misali
acınızı yaşayın ama eninde sonunda geçeceğini bilerek yaşayın.. çünkü geçecek
tez zamanda feraha çıkarsınız inşallah
hatırladım seni canım.
napmışsın böyle,toparlanacağın yerde dibe vurmuşsun.
gururunu hiçe saydın,o adamın adam olmadığını anlayamadın.
tekrar eski günlere dönmek istedin.
unutmaya çalıştın arkadaşının ve sevgilinin ihanetini.
ama olmaz canım.
ağır bir yük ,ağır bir ihanet.
üstelik aynı yerde beraber çalışıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.
taşıyamayacağın kadar ağır,çirkin bir yük bu.
zorladın ama olmayacağını görmüşsün bu hallere düşerek.
o adamdan da ayrıl,işinden de ayrıl.
irtibatını kes.
yaralarını sarmak için bi köşeye çekil.
değişiyor işte herşey.olan olmuş artık.
hayatını da kendini de harcatma.
ah kıyamam cnm benim ya ayrılık zaten zor birde üstüne ihanet olunca içinden çıkılmaz bir hal alıyor. ama eminim herkes hayatının bir bölümünde ihanetede uğruyor ayrılıkta yaşıyor ama kendini bu kadar harap etme daha çok yeni galiba ama inan geçmişte kalıyor kendini yıprattığınla kalıyorsun ayrılık ve ihaneti yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama inan karşına seni teselli edecek seni çok sevecek biri mutlaka çıkacaktır...
Neden 6 yıldır berabersiniz ama evli değilsiniz? Sanki bu sevgililik/ nişanlılık durumları bu kadar uzatmaya gelmiyor. Beraber yaşıyorsanız o başka tabiki.
ben yanlış anlamışım bende bebek zannetmiştim.Zaten evlide değilmişsin boş ver gitsin ne hali varsa görsün.hayatta ne acılar var boş ver tüketme kendini,değmezmiş demek ki.iş yerinide değiştirebiliyorsan değiştir görme yüzlerini bence.
Biz senin için dua edelim de sen kendi manevi huzuruna kavuşmak istiyorsan bol bol dua et allaha Sığın canım en güzel ilaç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım geçmiyor bir türlü içimdeki acı ama bende hiç bişeyden vazgeçemiyorum hala resimleri duruyor hala mesjları duruyor aldığı hediyeler çiçekler duruyor biri gözüme takıldığı an ben yerlerdeyimama düzelecek umudu var içimde ya kaldırıp atamıyorum evet o geldi dün aklıma sürekli tuvalete girip ağlıyorum iş yerinde mecburen kendimi tutamıyorum personelinde gözünde ne durumlara düştüm canım zaten 7 /24 dua okuyorum her gün sabah akşam felak nas fatiha ayetel kursi inşirah ama okuyunca o kadar iyi geliyor ki Rabbime sığınıyorum her zaman sabah gözümü açtığımda duayla açıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?