P Perihan25 Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2016 230 16 18 21 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Perihan25 #1 Kuşlar konya ya gelcem amelyt için bilsev önceki Nurten yavuzmi hakan cepnimi olan arkadaşlar yardim edebilir mi sizce hangi sine emanet edebilirim kendimi kime guvenebilirimm...
Kuşlar konya ya gelcem amelyt için bilsev önceki Nurten yavuzmi hakan cepnimi olan arkadaşlar yardim edebilir mi sizce hangi sine emanet edebilirim kendimi kime guvenebilirimm...
P pembeboncukpembe Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 48 6 6 34 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Perihan25 #2 mrblar bence nurtem hanıma olmayın kesinlikle ben yaptırdım rewizyona ihtiyacım war ablamsa hakan beye yaptırdı cok guzel oldu
mrblar bence nurtem hanıma olmayın kesinlikle ben yaptırdım rewizyona ihtiyacım war ablamsa hakan beye yaptırdı cok guzel oldu
P Perihan25 Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2016 230 16 18 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Perihan25 #3 Olemi peki bilsev beu am a Hakan Bey hakkinda kotu yorunlar okuyor.
P -pembebulutlar- Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2017 4 0 6 29 10 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Perihan25 #4 pembeboncukpembe .!.: mrblar bence nurtem hanıma olmayın kesinlikle ben yaptırdım rewizyona ihtiyacım war ablamsa hakan beye yaptırdı cok guzel oldu Genişletmek için tıkla... Sorun ne acaba Neden revizyona ihtiyacınız var?
pembeboncukpembe .!.: mrblar bence nurtem hanıma olmayın kesinlikle ben yaptırdım rewizyona ihtiyacım war ablamsa hakan beye yaptırdı cok guzel oldu Genişletmek için tıkla... Sorun ne acaba Neden revizyona ihtiyacınız var?