• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yardım

emel55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
18
1
3
30
kızlar sizden yardıma ihtiyacım var benim güzel bir ilişkim vardı fakat geçmişte yaşanan şeylerin bir kısmını söylememiştim geçen gün söylemeye karar verdim uzun süreli bir ilişki istiyorduk çok fazla ilişkim olmuş öyle dedi benimle bir süre konuşmak istemediğini söyledi ama ben dayanamıyorum gururum kalmadı normalde böyle bir durum olsa ayrılırım fakat ayrılamıyorum çok seviyorum ne yapmalıyım?

söylediğin iyi olmus. eğer seni seviyorsa, durumu anlayacaktır.

anlatmak zorundamıydın? erkeklerin geneli bundan hoşlanmıyor. ve yıllar geçse bile unutmuyor sineye çekmiyor. bi süre konuşmak istememesi anlattığın şeyler için hazmetmeye çalışmak istemesidir. hazmederse döner senindir ama en ufak bi tartışmada yüzüne vurabilir ve çok kırılırsın eğer dönmezse hazmedememiştir sana asla yaklaşmaz. sana tabiki demiyorum çok kötü yapmışsın diye ama erkekler bayan arkadaşlarıyla herşeyi yaşayıp evleneceği insanında açılmamış gonca gül olmasını istiyor. dediğim gibi bence bekle gör ama bu sürede ve hayatının geri kalanında çok insanla ilişki yaşamamaya özen göster tabi bide insanlarla mesafeli olduğunu hemen herkesle çok çabuk samimi olmadığını göster

ben de ondan korkuyorum ama anlatmasam da içimde kaldırdı öyle çok şey yaşamadım ama onun geçmişine göre daha çok kişi geçti hayatımdan

ne anlattin ki senle gorusmek istemiyor herkesin erkek arkadasi olur

erkek arkadaş sayımı yanlış vermiştim yeni başladığımızda geçenlerde işte dürüstsün gibi şeyler demişti dayanamadım söyledim daha fazla olduğunu daha bir gün çok saçma bir şey yaşamıştım onu anlattım metroda bir çocukla tanışmıştım sonra birlikte indik sohbet ettik numaramı verdim bir süre konuştuk bunu anlattım normalde hiç yapmayacağım şey biliyorum ama bana inanmıyor hayır demesini öğrenmelisin diyor

şuan benimle konuşmuyor mesajlarıma aramalarıma cevap vermeyeceğini söylüyor bir süre

öyle yapabilsem yapacağım da olmuyor diyorum beni böyle kabul edemeyeceksen ayrılalım o da seni öyle kabul edeceğim ama biraz süre geçmeli diyor

Keşke anlatmasaymışsın, o sana dürüst gözüyle bakmaz artık ne kadar iffetsiz bir kızmış gözüyle bakar kafasında kurar da kurar kıskançlık artar ne bileyim sana güvenemez bundan sonra...
Bir de bir süre görüşmeyelim dediyse direk vay haline simdi arasan egosu tavan yapcak iyice senden soğuyacak, aramasan senin için rahat etmeyecek ya da bilmiyorum daha da soğuyacak aranız. Ama aklını başına topla en iyisi aramaman. En azından içini dökmüşsün dürüst davranmışsın onu da ne kadar çok sevdiğini biliyorsa kendi kaybeder...

keşke anlatmasaydın o sana her şeyini anlatıyor mu sanki.. anlattıysan da sonuçta ''hayatında bir tek ben varım,bundan sonra da ben olucam'' demesi gerekirken sana ayrılık sinyalleri vermiş demekki sana olan sevgisinden emin değil ilişkinize biraz ara verin bence o aramadan sakın arama onu bence

yok aramıyorum anlatmasam da içim rahat etmeyecekti bana diyor bir de bunca zaman nasıl için rahat etti söylemeden diye:110:

kızlar sizden yardıma ihtiyacım var benim güzel bir ilişkim vardı fakat geçmişte yaşanan şeylerin bir kısmını söylememiştim geçen gün söylemeye karar verdim uzun süreli bir ilişki istiyorduk çok fazla ilişkim olmuş öyle dedi benimle bir süre konuşmak istemediğini söyledi ama ben dayanamıyorum gururum kalmadı normalde böyle bir durum olsa ayrılırım fakat ayrılamıyorum çok seviyorum ne yapmalıyım?
Bence bekle kendi arasin kacan kovalanir olayi olmasın canim

bekliyorum da ilerki zamanlarda bu bizim ilişkimizde sorun olur mu

iyi olmus anlattıgın ama bundan sonrakılere herseyı anlatma gecmısı önce sen kapat ınsanların senın hayatından gecen kişiler
bu ders olsun sana bundan sonrakı ilişkini çok iyi tanı ciddi olsun ıstıyorsan da gecmişi önce sen kapat karsındakının bılmesı gereken bısey yapmamıssan kımseye hesap vermene gerek yok

ben de artık öyle yapacağım çünkü gerçekten insan kötü oluyor böyle bir durum karşısında

bak canım, dürüstlük güzel bişey ama yanlış okumadıysam metroda biriyle tanıştın sohbet ettin ve numaranı verdin. neden numaranı verme gereği duydun? hadi verdin bunu neden sevgiline söylersin ki? şuan olan olmuş yapacağın tek şey o aramadıkça sende aramayacaksın. gerçekten ararsan egosu tavan yapar ve devamlı kaçar sende peşinden koştuğunla kalırsın.

Back
X