Kizlarr yardımınıza ihtiyacım var

muslu_57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
145
32
98
34
Benm adetim hep ya 35 gün sürüyor yada 40 gün suruyor adetime 5 gün yada bilemedin 10 gün vardir benden az önce pembemsi kirmizi gibi bir leke geldi kasiklarimdada batmalar oluo bel agrim varr anlayamadim

Yok canim anlatamadim bn sanirm düzensiz derken 35 yada 40 oluyorum yani ve korunmuyoruzda 10 gun bilemedn 5 gün var adetime acaba lekenmemidir ki die merak ettm

Ay bu hamilelik işi çok kişisel olabilirse alakasıda olmayabilir yani bende öle bişi olmamıştı

Yok canim anlatamadim bn sanirm düzensiz derken 35 yada 40 oluyorum yani ve korunmuyoruzda 10 gun bilemedn 5 gün var adetime acaba lekenmemidir ki die merak ettm
yerlesme kanaması diyolar ona canim ama kist falan oluncada oluyoms.bi bekle bakalm adet gelmezse test yap insallah vardr

Bende tam adet günümde uçuk pembe akıntı oldu. Gebe olduğumu o an anladım. İdrar ve kan testi yaptım aynı gün pozitif, beta hcg 370 lerde çıkmıştı. Test yapmadan bilemezsin, buradan söylenen her şey tahmindir.

Bende tam adet günümde uçuk pembe akıntı oldu. Gebe olduğumu o an anladım. İdrar ve kan testi yaptım aynı gün pozitif, beta hcg 370 lerde çıkmıştı. Test yapmadan bilemezsin, buradan söylenen her şey tahmindir.
Saol canim bn yarin gebe testi alsam baksam mi ki bilemedim simdi

Cok şükür kist falan yok bende canim kontrol ettrmstm 10 gun varken adetime lekenme olurmu kii
o yumurtlama zamaninla anlasilir canim.dollenmedn itibaren rahime gitmesi 9 gun suruyoms bi yerde de 12 gun diye okumustm.zaten kimisinde geliyoms o leke kimisinde gelmiyoms.iki kez hamile kaldm doguramadm maalesef ama hic birinde leke gelmedi.sen adetne yakin yada dayanabilrsen gecince yap insalllaj vardr allah gonlune gore versin canim

20170224_124614.webp

Eklentiler

• 20170224_124527.webp
    20170224_124527.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 32
Back
X