Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar biri mesaj atti konusuyoruz hoslanmaya basladim cikicaz galiba. Basinizin etini yemeyi birakirim artik. birde bir oneriniz var mi nasil hareket ediyim
Biriyle sevgili olma mevzusuna o kadar odaklanmışsın ki şu durumun ne kadar güvensiz olduğunun farkında değilsin.
Karşındaki it mi kopuk mu bilmeden, "sevgili olacağız" biz moduna geçmişsin bile.
Sütten ağzın fena yanacak gibi ama.
Konu başlıklarınız alakasız, kızlar, gezmek, olur mu, olmadı, kızlar bir bakın, kızlar neden ki, neden ki, terketti, boş vakit, hettürü hüttürü, konu nasıl açılır neye dikkat edilir biraz inceleyin lütfen. Konuları okuyacak üyelere biraz saygı göstermek lazım !
bazı kızlar tanışır tanışmaz, başlıyor kendi ailesinin açıklarını anlatmaya...akrabalarını felan kötülüyorlar yada eski çıktıklarını anlatıyorlar ayrıntılı...bence adım adım, seviyeli gidilmeli...