salı günü transferim yapıldı.blastosist oldu.heyecanla bekliyorum.grip oldum bi de aksırıp duruyorum.hayırlısı artık.kan sulandırıcı iğnelere de başladım.maşallah bi de güzel yakıyolar ki.zormuş anne olmak.rabbimin izniyle tutsunlar da razıyım iğnelere.sen ne durumdasın.ilk olduğu için daha heyecanlısındır.bende daha çok korku var.
Allah yardımcınız olsun hamiş haberlerinizide biran önce verirsiniz işallah
Haziranın 20 den sonra bende sizin yaşadığınız heyacanları yaşıyacağım işallah
Sevgiyle kalın
canım desene peşpeşe alıcaz haberlerimizi.
evet inşallah iyi haberler alırız dikkat ettiğin bişeyler varmı ben kuru kayısı ananas yiyorum birde lavoba dışında kalkmıyorum ama sıkılıyorum acaba telefon ve bilgisayardaki radyosyonların zararı olurmu kafama takıldı
ben test günümü beklemeyi düşünmüyorum.geçen sene transferin 9.-10. günü gibi kanda çıkmıştı.çıkmama ihtimali var tabi ama göreceksiniz son günlerin her dakikasını uzun uzun hissedeceksiniz.diyorum ki yine 10 .gün yapayım,negatif çıkarsa hem dur bakalım der hem de yavaş yavaş hazırlarım kendimi 12. gün için. direk 12. gün yaparsam etkisi daha çok olur inancındayım. bi de eşim 12.gün yurt dışına gidiyo o gitmeden hemen hemen bi sonuç olsun elimizde.ben böyle düşünüyorum.tabi herkesin ruh hali başka.
selam kızlaarr.ben geçen hafta cumartesi günü oldum transfer.tek embriyo kondu.ayın 14ü test günüm.ama ben hiçbirşey hissetmıyorum ya.sanki hiç olmamış gibiyim.
selam kızlaarr.ben geçen hafta cumartesi günü oldum transfer.tek embriyo kondu.ayın 14ü test günüm.ama ben hiçbirşey hissetmıyorum ya.sanki hiç olmamış gibiyim.
veeee bende geldim aranızabugün transferim vardı 2 tane embriyo transfer edildi 2yi duyduğumdan beri hala şoktayım 21 haz. test günüm rabbim hepmizin yüzünü güldürsün
benimde 6 haziranda transferim yapıldı
2 tane 2.gün emriyosu 4 hücreli 1.kaliteydi
bugün 3.günüm evde yatmaktan sıkıldım
belirti aramaya başladım
fakat ben cuma günü miraö kandilinde test yapmayı düşünüyorum
allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahh
merhaba ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım.harika bir site çok faydalı bilgiler edindim,herkese çok teşekkür ederim.bende sizinle aynı gün transfer oldum ve perşembe günü inşallah mutlu haber alıcaz....umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur ve güzel haberler alırız.şansınız ve duanız bol olsun...bende biraz şişlik var özellikle göbek bölgesinde.belkide ilaçların yanetkisidir bilmiyorum, hayırlısı...
canım hoşgeldin.İnşallah güzel haberlerini alırız.kendimden pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez.Beklıyoruz bakalım.Hakkımızda hayırlısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?