KIZLARRR 2012 haziranın ilk haftası transferi olacak kaç kişiyiz

beren84

Sadece oğlum 🥰
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
734
63
323
İstanbul
Arkadaşlar benim bugün yumurtalarım toplanalı 4 gün oldu tahminen yarın yada çarşamba transfer olur varmı benim gibi transfer bekleyenler ayyy çok heyecanlıyım.

salı günü transferim yapıldı.blastosist oldu.heyecanla bekliyorum.grip oldum bi de aksırıp duruyorum.hayırlısı artık.kan sulandırıcı iğnelere de başladım.maşallah bi de güzel yakıyolar ki.zormuş anne olmak.rabbimin izniyle tutsunlar da razıyım iğnelere.sen ne durumdasın.ilk olduğu için daha heyecanlısındır.bende daha çok korku var.

Allah yardımcınız olsun hamiş haberlerinizide biran önce verirsiniz işallah
Haziranın 20 den sonra bende sizin yaşadığınız heyacanları yaşıyacağım işallah
Sevgiyle kalın

canım benimde çarşamba transferim oldu evet benim ilkten midir nedir hiç birşeyde hissetmiyorum ne bileyim inşallah bebişim benimledir.bu arada test tarihim 18 haziran senin 17 sidir heralde allah yardımcımız olsun

Allah yardımcınız olsun hamiş haberlerinizide biran önce verirsiniz işallah
Haziranın 20 den sonra bende sizin yaşadığınız heyacanları yaşıyacağım işallah
Sevgiyle kalın

canım inşallah ben o tarihe kadar güzel haberimi alırım sende peşimden güzel haberlerle gelirsin.

aarkadaşlar benimde dn oldu transferim inşallah bebiş tutunur allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz benim test 19 haziran

canım desene peşpeşe alıcaz haberlerimizi.

evet inşallah iyi haberler alırız dikkat ettiğin bişeyler varmı ben kuru kayısı ananas yiyorum birde lavoba dışında kalkmıyorum ama sıkılıyorum acaba telefon ve bilgisayardaki radyosyonların zararı olurmu kafama takıldı

yok canım ya bol bol su içiyorum okadar hatta ben bugün işe bile başladım artık napalım elmizdn geleni yaptık canım maddi manevi inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz saglıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

ben test günümü beklemeyi düşünmüyorum.geçen sene transferin 9.-10. günü gibi kanda çıkmıştı.çıkmama ihtimali var tabi ama göreceksiniz son günlerin her dakikasını uzun uzun hissedeceksiniz.diyorum ki yine 10 .gün yapayım,negatif çıkarsa hem dur bakalım der hem de yavaş yavaş hazırlarım kendimi 12. gün için. direk 12. gün yaparsam etkisi daha çok olur inancındayım. bi de eşim 12.gün yurt dışına gidiyo o gitmeden hemen hemen bi sonuç olsun elimizde.ben böyle düşünüyorum.tabi herkesin ruh hali başka.

belki haklısın canım ama ben 12. güne kadar beklemeyi düşünüyorum olaki sonuç negatif olursa ha 2 gün önce ögrenmişim ha 2 gün sonra ne fark edecekki.ama içimden bi ses bebişim benimle birlikte diyo

selam kızlaarr.ben geçen hafta cumartesi günü oldum transfer.tek embriyo kondu.ayın 14ü test günüm.ama ben hiçbirşey hissetmıyorum ya.sanki hiç olmamış gibiyim.

selam kızlaarr.ben geçen hafta cumartesi günü oldum transfer.tek embriyo kondu.ayın 14ü test günüm.ama ben hiçbirşey hissetmıyorum ya.sanki hiç olmamış gibiyim.

aynen canım ya benimde bugün 4. günüm ama bendede hiç bi his yok dediğin gibi sanki hiç birşey koyulmamış

veeee bende geldim aranıza bugün transferim vardı 2 tane embriyo transfer edildi 2yi duyduğumdan beri hala şoktayım 21 haz. test günüm rabbim hepmizin yüzünü güldürsün

merhaba ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım.harika bir site çok faydalı bilgiler edindim,herkese çok teşekkür ederim.bende sizinle aynı gün transfer oldum ve perşembe günü inşallah mutlu haber alıcaz....umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur ve güzel haberler alırız.şansınız ve duanız bol olsun...bende biraz şişlik var özellikle göbek bölgesinde.belkide ilaçların yanetkisidir bilmiyorum, hayırlısı...

benimde 6 haziranda transferim yapıldı
2 tane 2.gün emriyosu 4 hücreli 1.kaliteydi
bugün 3.günüm evde yatmaktan sıkıldım
belirti aramaya başladım
fakat ben cuma günü miraö kandilinde test yapmayı düşünüyorum
allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahh

veeee bende geldim aranıza bugün transferim vardı 2 tane embriyo transfer edildi 2yi duyduğumdan beri hala şoktayım 21 haz. test günüm rabbim hepmizin yüzünü güldürsün

merhaba umarım güzel haber alırsınız, tanımıyoruz birbirimizi ama dualarımız aynı kaderi paylaşan herkes için.halimizi ancak bu sıkıntıyı çekenler anlar. benimde bugün 7.günüm 14 haziranda öğrenicez, kısmet artık...

selam hayırlı olsun bebişlerin, Allah'ım can versin hepsine de bizlere kavuştursun inşallah.umarım miraç kandilinde güzel haberler alır şükür için dua ederiz.benim de transferimin 7.günü...

canım hoşgeldin.İnşallah güzel haberlerini alırız.kendimden pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez.Beklıyoruz bakalım.Hakkımızda hayırlısı olsun....

canım hoşgeldin.İnşallah güzel haberlerini alırız.kendimden pek umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez.Beklıyoruz bakalım.Hakkımızda hayırlısı olsun....

teşekkür ederim...UMUT bizim herşeyimiz olur mu hiç öyle umudum yok felan.Allah nasip ettiyse olur içimizi ferah tutalım yeter, üzmeyelim bebişlerimizi,olumlu şeyler düşünmenin tam zamanı ben 8 yıldır o anı bekliyorum (hamilesin dedikleri anı) hayal ettikçe bile içim içime sığmıyor,gerçek olsa ne yaparım bilmem, kendimize ve bebeğimize zarar vermemek için rahat ve umutlu olmalıyız.Yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…