rabbim şu an gönlünden yavrusunu kucağına alıp koklamayı geçiren tüm kardeşlerime ve bana bu mutluluğu tattır. ve tabi bu süreci sabırla atlatmayı nasip et
1 haziranda transferim oldu arkadaşlar.
12 haziranı bekliyoruz.
Dualarımız kabul olur inşallah.
iyi geceler
merhaba arkadaşlar
benimde 2 haziranda transferim yapıldı. yarın test günüm hem çok korkuyorum hem güzel haberler almayı umud ediyorum.
Rabbim dileyen herkese evlat sahibi olmayı nasib etsin.
mrb bende aranıza dün katıldım benimde transferim 7 haziranda yapıldı bugün yedinci günüm hiç aklımda yoktu burdaki paylaşımları okuyunca idrardan test yaptım sabah bazılarının çıkıyomuş diye bende denedim ama bişi çıkmadı yani tek çizgi negatif inş 5 gün sonra güzel haberi alırım inş bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş
kızlarrrrrrr.eşimin ısrarıyla test yaptırdım. 8.günüm 51,13 çıktı. Rabbim devamını getirsin inşallah. DARISI BAŞINIZA
merhaba benim de bugün 11.günüm yarın sonuç öğrenicez ama ben korkmaya başaldım.sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım var, bugüne kadar yoktu, hep çok şişliğim vardı bugün biraz indi gibi,aklıma doğal olarak kötü şeyler geliyo, umarım Allahım herkese nasip eder içinde banada...tutunma belirtileri nasıl oluyo biligi verebilirmisiniz( teşekkürler...
kızlarrrrrrr.eşimin ısrarıyla test yaptırdım. 8.günüm 51,13 çıktı. Rabbim devamını getirsin inşallah. DARISI BAŞINIZA
canım benim benimde ağrılarım var bacaklarım karnım tuhaf hissediyorum inşallah olumlu düşünüyorum
buradan bir arkadaşında hala devam ediyormuş...
senin kaıncı gün emriyosuydu?
benim 5.olduğu için yarın yapacağım normalde 16 haziran demişlerdi...dayanamayacağım
arkadaşlar test için ankarada nerede ne kadar fiyat bilgisi varmı gebelik test fiyatlarını?
canim emin olmamakla birlikde aile hekimi bu testi yapiyor diye biliyorum.
para almalarida yasak oldugu icin sanirim ucretsiz.
istersen bi sor telefonla.
yeterince para harciyoruz zaten birde bu testlere para vermeyelim degilmi ama?
aynı gün çıkıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?