Canım neden doğum kontrol hapı kullanıyosun ki anlamadım ben hamile olmak mı istemiyosunarkadaşlar, 4 sayfayıda okudum.. ve şuann hissettgıgımm şeyin tarıfı yok..
bu ayy hamıellık şüphem vardıı belirtilerin hepsınıı yasıyordum.. kann testı yaptırdım pazartesı 0.100 cıktı gebelık yok dedi doktor..
neysekı bir gün sonraa adet oldum..
ama bugunn adetım kesıldı.. anlam veremıyorum ..dün bir pedi doldurdum..dolu dolu oldum yanı..bugun isee pedimm kirlenmedi bile
ne oluyor bölee .. bunun anlamı nedirr..
benı üzen şey ise.. adet oldugum gün yanıı dün ve bugun dogum kontrol hapına başladım. 2 gundurr hap içiyorum..
ve ayrıcaa cok fena gribimm ağrı kesıcı de aldım 3 kezz :
bilemiyorum şimdii ya hamıleysem.. Allah'ım yardım et.. eger varsaa bebeğimee bişe olmasınn RABBIM
çok üzgünüm yaa.. offmiğdem cok bulanıyorr şuandaa .. kasıklarımda hala batıyorr..belimm de cok agrıyorr.. off off bılmyıorum kii
benım gıbı oln hıc oldumu arkadaşlarr ...
Canım neden doğum kontrol hapı kullanıyosun ki anlamadım ben hamile olmak mı istemiyosun
Anladım canım allah çocuklarını hayırlı etsin inşallah maşallah sevindim senin adınacanım ben cocuk dusunmuyorum.. sadecee eger varsaaa ona bir zarar gelsınn ıstemyıorum.. olsaydıı sevınırdım.. ama olmadıgı ıcın uzulmedım.. Allah olmayana versın 2 oğlum var ve ufak oglum daha 3.5 yaşında..
3. bebek için ck erken.. spiral cıkıncaa bıraz süphelenıyordum ki neysekı adet oldum..
adetım kesılmıstıı sukurr sabahh gerı başladı.. cok hap kullandım grıpten dolayı bellıkı ilaçlar kestı.. bebegım olsaydıı ona bıse olur dıye cok korktum.. telaşım bundan dolayıydı ..
Anladım canım allah çocuklarını hayırlı etsin inşallah maşallah sevindim senin adına
Amiiin inşallah biz de bekliyoruz rabbimin bu müthiş lütfu ne zaman gelicek diyeaminn kurban olurumm sana .. darısı tumm isteyenlerın başınaa .. cok guzel bır duyguu.. Rabbımm butunn isteyenlere bu duyguyu yaşatsın..
hayırlısıylaaa inşallahh :) en cok bunu dile...Amiiin inşallah biz de bekliyoruz rabbimin bu müthiş lütfu ne zaman gelicek diye
Kolayi var cnm git bi kan tahlili yaptirIyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde
5 ocakta yaptırdım canım Sonuç negatif çıktıKolayi var cnm git bi kan tahlili yaptir
Ama sonuc negatif ciktiysa sanmiyorum hamile oldugunu hayirlisi olsun ins. Hamissindir5 ocakta yaptırdım canım Sonuç negatif çıktı
hayırlısı canım..Ama sonuc negatif ciktiysa sanmiyorum hamile oldugunu hayirlisi olsun ins. Hamissindir
Evet bende de öyle oldu normal adet olur gibi devam etti sonraki ay gecikti test Yaptım hamile Olduğum çıktı Dr gittiğimde 17 haftalıktıüstüne adet görmek deniyor sanırım.ilk ay hem adet görüp hemde hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?