Kızlarrr bu renk ruj arıyorum ??

aynen bunlara benziyor canım bazı fotolarda gloss gibi bazılarında mat ruj gibi çıkmış ama zaten sen ikisini de bulmuşsun gibi geldi kaydirigubbakcemile4
02596080102.jpg

09689780102.jpg

a.s a.s

canım ya rujdur üstüne parlatıcı sürmüşlerdir
yada dediğin gibi 2. resimdeki gbidir :))

buna benzer bende var bordo ruj, golden rose'un, bunlar pahalı dersen onu tavsiye ederim, tam bir bordo, golden rose 124 yerimseniben

buna benzer bende var bordo ruj, golden rose'un, bunlar pahalı dersen onu tavsiye ederim, tam bir bordo, golden rose 124 yerimseniben

ayyy evet canım çok pahalı dior...
golden rose 124 baktım googledan ama çıkmıyor ?? boshayallersmile

dur canım ekleyeceğim senin için telefondan çekeceğim umarım net çıkar

lancome lipstick & lipgloss ürün seçenekleri içerisinde istediğin renk var.lancome loreal max factor gibi markaların uygun fiyata lipstick ve lipgloss seçenekleri için yardımcı olabilirim. isteyen ulaşabilir.

lancome lipstick & lipgloss ürün seçenekleri içerisinde istediğin renk var.lancome loreal max factor gibi markaların uygun fiyata lipstick ve lipgloss seçenekleri için yardımcı olabilirim. isteyen ulaşabilir.

satıyor musunuz ? :) ilk mesajınız buraya gelmiş de :)

ay ben de bayıldım çok güzel rujun rengi ama dudak rengine ve ten rengine göre bence herkese yakışmaz bu:)

nivea nın var bunun aynısı ben kullanmıştım. tam olarak aynı renk. ama numarasını hatırlamıyorum bilmiyorumkismile niveanın rujlarına bakarsan bulabilirsin canımcım

bihterin makyaj artisti kırmızı rujun Chanel, Hydrabase No: 70, Barcelona Red oldugunu söylemiş yerimseniben

05905980202-chanel-hydrabase-lipstick-no106-sensation.jpg

Merhaba bu bölüm genellikle göz makyajı paylaşımları üzerine bir bölümdür.

Dudak makyajı, ürünleri ve bakımı için ayrıca bir bölümümüz bulunmaktadır. İlgilenenlerin konuyu daha rahat bulması ve dağınıklığı önlemek amaçlı konuyu kapatıyorum.

Aşağıda verdiğim linkteki bölüme tekrar açabilrisiniz konunuzu.

İyi vakitler.

http://www.kadinlarkulubu.com/dudak-bakimi-rujlar-kalemler-f635/

Back
X