Kizlarrr burun estetigi oldummmm

kızlar ankarada burun ameliyatı olcam önerilerinizi bekliyorum acil

burun ucum düşük vbe burun deliklerim büyük biraz kücülsün istiyorum bide küt burun istiyorum ankarda onerebileceginz doktor???

hangi sehirde hangi doktora artık doktor arastırmaktan kafam bulandı yaptırmıcam nerdeyse yardımcı olabilirmisinz?

ben de sizin gibi doktor arıyorum. isterseniz bilgi alışerişinde bulunalım. görüştüğünüz doktor var mı acaba. ben bi kaçıyla görüştüm ama içime sinmedi.

ben de sizin gibi doktor arıyorum. isterseniz bilgi alışerişinde bulunalım. görüştüğünüz doktor var mı acaba. ben bi kaçıyla görüştüm ama içime sinmedi.

ankaradayım ben serdar öztürk ile görüştüm fakat biraz tuzlu geldi ben en fazla 4000-5000 civarı ayırabiliorm cuma günü volkan tayfur pers de nebil bozdogan ile görüşücem bir de gürcan aslan ile gürüşmüştüm fakat devlet hast de yapıo o ameliyatlları onun fiyatı iyiydi ama

siz kiminle görüştünüz yada görüşmeyi düsünüosunuz benm burunucum düşük ve burun deliklerim braz gens küt bi burun istyrm

ben zuhtu demirle nebil bozdoğanla görüştüm . ama nebil beye daha sıcak bakıyorum. daha ilgiliydi. ama yine de tam içime sinmedi
siz kiminle göruştunuz

göruştuğunuz kişilerle ilgili mesajınızı şimdi gördum. uma ben de volkan tayfurla görüşcem sizin randevunuz kaçta. bi de ferruh bingüle gitcem.

göruştuğunuz kişilerle ilgili mesajınızı şimdi gördum. uma ben de volkan tayfurla görüşcem sizin randevunuz kaçta. bi de ferruh bingüle gitcem.

pers günü saat 5 de randevum onu bende duydum bi siz gidin de bende gdebilirm ona ya kafam acaip karısık

Back
X