• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr! Help

Yok benim tam da o kadar hatta daha fazla da olabilir kalbim falan carpar benim.
Ama konu sahibinin korkusu farklıymış anladığım kadarıyla gizli işler cevirmesinden korkuyor.

Demek istediğim bu hani başına bir şey geldi farklı bır kaç saat yazmamakla ne işler ceviriryor farklı :KK14:

bu konu sahibinı çok sevdim espri yeteneği var bu durumunda bile alkışşşşşşş

Valla bizde değil konu sahibi bugün hiç görmedim sevgulunu :-)

adamı ben de merak ettim şimdi gece uyuyamam da başına ne geldi bu kızın en büyük aşkının diye nolcak şimdi

Ya yaşınız kaç bilmiyorum da, insanların hayatı işi gücü var. Bazen uyuyakalıyorum, ya da tüm gün okuldayım. Şimdi cevap atsan konu uzayacak tam odaklanamayacaksın ondan bekliyorum 8 saat cevap atmadığım/atmadığı oluyordur herhalde :D ama hiç düşünmedim başkasını mı yiyor diye.

Bir de zaten mesaj ne ya şu klavyelerde doğru düzgün yazamıyorum, resmen canımdan beziyorum. Normalde kaç saatte bir mesajlaşıyosunuz ki : D

Uyuyodur yada işi vardır telefonu arabada falan unutmuştur yada sessizce almıştır duymuuordur

birşey yazmak geldi içimden de ne yazsam karar veremedim, aranan kişiye ulaşılmış mı onu da anlamadım ama valla ben de merak ettim uzaylılar falan kaçırmasın sakın tövbe estağfurullah

Back
X