• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

Söylemeyin,ilgilenmeyin,arayıp sıkıştırmayın.Parasını ödedikten sonra sen yoluna ben yoluma diyin.Arkadaşınızda demiş kafanda bitir diye.O ararsa konuşun aramazsa aramayın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2,5 yılı var daha kredinin öyle haa diye bitmeyecek :( arkadaşımda öyle dedi hiç arama sorma haber verme aradığında eğer dışardaysan dışardayımm hopp eğleniyoruz de telefonu ilk kapat ilk çaldığında açma hatta aradım duymamışım de normalde bu tür konuşarda çok hassastı bunlar basit şeyler ama takmadığını göster demek istedi off iş ortamında beraber olmak çok kasıyor benii ve bana işimden dolayı zarar varabilecek olması

2,5 yılı var daha kredinin öyle haa diye bitmeyecek :( arkadaşımda öyle dedi hiç arama sorma haber verme aradığında eğer dışardaysan dışardayımm hopp eğleniyoruz de telefonu ilk kapat ilk çaldığında açma hatta aradım duymamışım de normalde bu tür konuşarda çok hassastı bunlar basit şeyler ama takmadığını göster demek istedi off iş ortamında beraber olmak çok kasıyor benii ve bana işimden dolayı zarar varabilecek olması

İşten çok bu kredi başınızı ağrıtacak gibi ne yalan söyleyeyim..

ohh ne ala birde bunu ödeyeyim üstüne tam olsun nasıl olsa her şeyin bedeli varr

Merhaba kalemero ,

"Her şeyin bir bedeli var" dan kastettiğiniz nedir ? anlayamadım. Kredi sizin üzerinize ise ve kendisi kefiliniz değil ise ödeme sizden alınacaktır .

işte parasını ödemesi için çatır çatır benm pislik çıkartmamam lazım ayda 2.200 lira ben nasıl öderim :36:

hiç bişey söylemeyyeim mi yani

Tutar ne kadar ve kaç yıl vadeli ? Aylık ispatlanabilir geliriniz ne kadar ki ayda 2.200 tl ödemeli krediniz mevcut ? Siz bir şey söyleseniz de söylemeseniz de ödemeyeceği var ise ödemez maalesef. Aranızda bu borç ilişkisini ispat edebilecek bir şey var mı ?

Ask karsılıklı olunca guzel olur, insallah en kisa zamanda sogursun o adi zavallıdan ne diyeyim... Sonucta en kallesce vurmus sırtindan:ssz:

çokk pis oynadı benmle evett düşman düşmana yapmaz yazıklar olsun adam sanmak buymuş ciğeri beş para etmeyecek bir adamı

Merhaba kalemero ,

"Her şeyin bir bedeli var" dan kastettiğiniz nedir ? anlayamadım. Kredi sizin üzerinize ise ve kendisi kefiliniz değil ise ödeme sizden alınacaktır .

Tutar ne kadar ve kaç yıl vadeli ? Aylık ispatlanabilir geliriniz ne kadar ki ayda 2.200 tl ödemeli krediniz mevcut ? Siz bir şey söyleseniz de söylemeseniz de ödemeyeceği var ise ödemez maalesef. Aranızda bu borç ilişkisini ispat edebilecek bir şey var mı ?

şunu demek istedim ben pisliğe bulaştım eğer bunuda üstüme atarsa hakettim ne yapayımm ????

maalesef kefilim falan değil benm kredi puanım yüksek kredi kartlarından vs maaşımla orantılı bir kredi sorun çıkmamıştı

kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.

şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım

not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye

.......

.................
..

Son düzenleme:
fazlaymış. umarım öder:(

1.5 yıl hiç sıkıntı çıkmadan ödendi çok şükür ama bundan sonra yapar mı bilmiyorum ama şöyle yaptığı tek pislik şimdiye kadar aldatma onun dışındaki konularda hep yanımdadır beni zor durumda bırakacağını sanmıyorum

yok ya 60.000 falandı ama fazla işte benm için tamm öderim bir şekilde ama neden ödeyeyim

60.000 tl lik kredi için ispatlanabilir gelir sunmuşsunuzdur. Bireysel kredi için rakam çok yüksek. Ya ben anlayamıyorum ya da anlatmadığınız bir nokta var :26:

1.5 yıl hiç sıkıntı çıkmadan ödendi çok şükür ama bundan sonra yapar mı bilmiyorum ama şöyle yaptığı tek pislik şimdiye kadar aldatma onun dışındaki konularda hep yanımdadır beni zor durumda bırakacağını sanmıyorum
bir başkasına 60000 lik kredi çekmek büyük cesaret ister.
umarım dediğiniz gibi öder.

İşten çok bu kredi başınızı ağrıtacak gibi ne yalan söyleyeyim..

umarım öyle bir şey olmaz bunu şimdiye kadar hiç düşünmemiştim ama şöyle bir şey var 4 aydan beri neler yaşadık hiç biz zaman sıkıntı çıkarmadı bu konuda onunla en kötü olduğumuz zamanlar ocak şubattı yüzüne tükürmüşlüğüm vardır o dönemde ona rağmen sıkıntı çıkarmadı ödedi

60.000 tl lik kredi için ispatlanabilir gelir sunmuşsunuzdur. Bireysel kredi için rakam çok yüksek. Ya ben anlayamıyorum ya da anlatmadığınız bir nokta var :26:

tabikide bodro vs... hepsi sunuldu çalıştığım yerden maaş yazısı ve maaşlarımızı kredi çektiğim bankadan alıyorum ve 7 yıldır aynı yerde çalışıyorum üzerime 1 ev 1 araba var arabaya bakmıyorlar gerçi evin tapusunu falan aldılar tabiki istenilenler sunuldu kii maaş bodrom yeterli zaten

ya niye kredi çektin bu adam için ?inanmıyorum sana ya . bu adam resmen seni maddi manevi kullanmış . sen kaç yaşındasın o kaç yaşında merak ettim

yok adam maddi olarak hiç kullanmadı tam tersine destek olmuşluğu çoktur o konuda hakkını yiyemem... ama bu krediyi benm üstüme çekmemesi gerekiyordu canım o zamanlar böyle şeyler yoktu ki en iyi olduğumuz zamanlardı 1,5 yıl önce çekmiştik.... ben 26 o 39 yaşında

Klasik savunmalari yapiyorsun su an. Bosver sen artik ayrilmicaksin. Tek kotulugu aldatmaksa uzme kendini. Her guzelin bir kusuru vardir. Daha mutlu olucaksan gormezden gel. Yipratma kendini.

yok adam maddi olarak hiç kullanmadı tam tersine destek olmuşluğu çoktur o konuda hakkını yiyemem... ama bu krediyi benm üstüme çekmemesi gerekiyordu canım o zamanlar böyle şeyler yoktu ki en iyi olduğumuz zamanlardı 1,5 yıl önce çekmiştik.... ben 26 o 39 yaşında

30unu gecmis bir adam uzatmali sevgilisiyle evlenmiyorsa bir dusunmek lazim degil mi? Ki bu adam 40 olmus..

Back
X