- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
Dr una danisarak fitil olarak kullan ne gerek var kendini bu kadar sıkıntiya sokmaya emin ol o zaman daha rahat gecer hamileliginKizlar tekrardan Merhaba hamilelik cok zor geciyor ve progestan kullandigimdan beri (agiz yoluyla) dunden beri kullaniyorum. Asiri sekilde uyku bas agrisi ve migde bulantisi var(( sizce ne yapmaliyim?
Nasil yani dr un bilgisi yokmu progestan kullandgndan?neden kullaniyosun progestanikeske dedigin gibi olsa yasadigim ulkede doktor bu ilaclari vermez bile, o yuzden bu sitedeki kizlardan destek almaya calisiyorum
Ne ignesi peki?hatta igne bile verdi esimle internetten baktik oda hic igne vurmamis internetten baka baka kalcama igne yaptik burda bunlari takip etmek yapmak o kadar zor ki
progestan 200 mg agiz veya vajinal yol ile verdi sabah 1 aksam 1 proluton ignesi verdi haftada bir. ulke farketmez demissiniz benim yasadigim ulke 11 haftalik hamileyken kanamam oldugunda git evde dusur bu kadar kucukken mudahale olmaz deyip eve gonderdiler. tedaviler ise ancak 3 dusuk olursa baslaniyor.Ne ignesi peki?
Progestan 200 mg vardir muhtemelen elinde prospektusunde yazar fitil gibi kullanabilirsin zorluyosa seni öyle kullan ben ilk gebelikte agizdan aliyodm uyku bas donmesi yapyo dr fitil olarak kullan demisti
suan 3 haftalik hamileyim.bu 3. hamileligim bakalim burda isler turkiyedeki gibi gitmiyor ben 2 dusugumu evde kanlar icinde yaptigim icin turkiyeye sirf bunu icin gittim ilaclari aldim geldimprogestan 200 mg agiz veya vajinal yol ile verdi sabah 1 aksam 1 proluton ignesi verdi haftada bir. ulke farketmez demissiniz benim yasadigim ulke 11 haftalik hamileyken kanamam oldugunda git evde dusur bu kadar kucukken mudahale olmaz deyip eve gonderdiler. tedaviler ise ancak 3 dusuk olursa baslaniyor.
kafama gore olur mu hic bir suru test yapildi turkiyede onlarin sonucu verildi bu ilaclarkafana göre ilaç kullanma yahu.
cok tesekkur ederim :)doktoruna danisarak fitil olarak kullanmani oneririm yan etkileri onlemis olursun bendr acayip uyku ve gaz yapiyodu fitil olarak kullandiktan sonra cok rahatladim butun sikayetlerim bitti
ingilterede yasiyorum midwife var hemsire gibi doktor felan yok midwife eve gelir konusur konusur kilo olcer yok gobegi olcer sohbet eder gider. yani henuz midwife i arayip hamileyim demedim gerekte duymuyorum gelip sadece kafami sisirecek gerek yok kiHangi ulkede yaşiyosun bu arada saglik konusunda bu kadar özensiz olundugundan bahsediysn mrk ettim
ayrica turkiyede kanama olunca mutlaka gozlem altina aliniyor veya mutlak bisey yapiliyor ahh ahh burda ancak suratina bos bos bakip eve yolluyorlar. tabi ben ultrasona girmek istedigim icin kalbini duyabilmek icin turkler var onlar cok kanama var diye acile gidince ultrasona sokuyorlar bende oyle yapacagim mecbureningilterede yasiyorum midwife var hemsire gibi doktor felan yok midwife eve gelir konusur konusur kilo olcer yok gobegi olcer sohbet eder gider. yani henuz midwife i arayip hamileyim demedim gerekte duymuyorum gelip sadece kafami sisirecek gerek yok ki
Ilk Zaman'lar bende kotu oluyordum bas Ağrı'sı ve uyku ama mıde bulantım yok 20 gündür kullanıyorum pregostane 200 mg sabah aksam su an ıyıyım sana me icin verdı bana kahverengı lekelenmem ıcın verdı hala sürüyo lekelenmemKizlar tekrardan Merhaba hamilelik cok zor geciyor ve progestan kullandigimdan beri (agiz yoluyla) dunden beri kullaniyorum. Asiri sekilde uyku bas agrisi ve migde bulantisi var(( sizce ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?