Kizlarrr migde bulantisi

Belli bi haftaya gelmeden kalp atimini zaten duyamazsin şu anda kontrole gitmen gerekir bence kan degerlerine bakilmasi lazim uzman dr a gidemiyomusun kendin yada özel bi muayenehaneye leke ve kanamada yokmuş çok fazla bence kullandiklarin valla canim bilmiyorm ama gereksiz ilac kullanmanda doğru degil gözetim altinda olmadan kullanmanda dogru degil biraz onyargilisin gibi geliyo bana..bu arada 3. Gebeligim benimde 2 kaybim var bu ilaclari bende kullandim zamaninda ilaclari biliyrm sen bilirsin ama belki kan sulandirici igne başlanmasi gerekiyodr sana ve gitmyosun duzgun bi dr a tabiki sen bilirsin ama benim fikrim böyle

Doktorunu aramalısın. Bence en ufak bir kuşkunda bile direk doktoruna danış. İnternette zibilyon tane fikir var..

dogru dediklerin o kan sulandirici igneleri de doktor verdi bana ama agustos 1 de kan sonuclari ciksin ona gore sana mesaj mesaj atarim baslarsin demisti ama prostani kullan dedi yani kafama gore kullanmiyorum ama bilmiyorum artik kafam karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…