Saç Uzatma Yöntemleri kızlarrr !! saçlarımı uzatmama yardım edinnn

anestezi

anestezist
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
22
0
16
saçlarım siyahtı. oryalle açtırdım ve saçlarım çok zarar gördü. tarak girmez hale gelince çok kısa kestrmek zorunda kaldım. normalde hızlı uzayan saçlarım artık uzamaz oldu. ne yapsam oryalli yerlerden kurtulamadım. saçlarım hem yıpranmış bir vaziyette hem de uzamıyor. nacizane fikirlerinize ihtiyacım var. önerileriniz beni memnun edecektir.:17:

aktardan çam terebentin al sampuaninna 2kapak koy.hem cabuk uzatir hem yumusatr gurlestirir.haftada bir de badem yagi zeytim yagini karistr ama uzun saat bekle 4saat falan.haa birde sampuana kadin dogum ilaclari var ya onlardan koyabilrs oda cabuk uaztiyorms.hormon ilaci gibi ya onlar iyuzden sacini uzatior diyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aktardan çam terebentin al sampuaninna 2kapak koy.hem cabuk uzatir hem yumusatr gurlestirir.haftada bir de badem yagi zeytim yagini karistr ama uzun saat bekle 4saat falan.haa birde sampuana kadin dogum ilaclari var ya onlardan koyabilrs oda cabuk uaztiyorms.hormon ilaci gibi ya onlar iyuzden sacini uzatior diyorlar.

kadın doğum hapını duymamıştım. deneyeceğim teşekkür ederimm :)

kadın doğum hapını duymamıştım. deneyeceğim teşekkür ederimm :)

internettn de arastr cok aöyleyen var bu kadin dogum hapini ben 1aydan fazladir sampuanimda kullaniorm çam terebentinde koydm.sacimi gören bi deisiklik olduhinu parlagigini farkdior.ayrica ymusacikta oluor.sanirim sacimida grcktn cabuk uzatio daha bunu anlamak icicn erken ama deisimi farkediorm.

saçlarım siyahtı. oryalle açtırdım ve saçlarım çok zarar gördü. tarak girmez hale gelince çok kısa kestrmek zorunda kaldım. normalde hızlı uzayan saçlarım artık uzamaz oldu. ne yapsam oryalli yerlerden kurtulamadım. saçlarım hem yıpranmış bir vaziyette hem de uzamıyor. nacizane fikirlerinize ihtiyacım var. önerileriniz beni memnun edecektir.:17:

Bende sinemaki kürü ve dogum kontrl hapını kullanıyorm bir aydr canım sanki hafif bir uzaman var sende dene istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm eczaneden evigen ve bepanten ampul alıp birer tanesini şampuanına kırmalısın...
haftada bir kez de bu ikisini maske gibi uygular yıkarsın...
araştır biraz ...vitamin bunlar zaten, bn onarım için kullanıyordum
saçlarımın hızlıca uzamaya başladını da farkettim...
dilerim işine yarar

doğum kontrol hapının bi yan etkisi olur mu? bepanten ampul vs. şampuanın içine karıştırmak saçımın temizlenmesinde sroun yaratır mı? şampuanı bozar mı yani içine bişey karıştırmak. sonuçta kutu bitene kadar o karışım duracak öylece.

doğum kontrol hapının bi yan etkisi olur mu? bepanten ampul vs. şampuanın içine karıştırmak saçımın temizlenmesinde sroun yaratır mı? şampuanı bozar mı yani içine bişey karıştırmak. sonuçta kutu bitene kadar o karışım duracak öylece.

hyr bikaç yıldır şampuanıma koyuyorum mutlaka sıkıntı olmuyor ...
alırken eczacı da dicek hemen zaten şampuan için mi die :)..
danışarak alırsın
hem arınma problemi olmuyor, zeytinyağı bile sürüyorum bn... inan ondan zor değil arındırmak

Back
X