Kızlarrr Sevdiceğimin kız kardeşinin nişanı var sizce ?

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
22 martta görümcemin nişanı var inşallah ne giyeceğime karar verdim ama daha büyük bir problemim var sevdiceğimin ailesini tanıyorum anne baba kardeşler vs yazın inşallah annemlerde tanıyacaklar onları :) akrabalrıda beni biliyor fotografımızı görmüşler beni merak etmişlerdi ama şimdi nişanda ilk defa dayısınnı yengesini bir sürü insanı görücem şuan annesini gördüğümde bile heycan yapıyorum onlarla tanışırken nasıl rahat olabilicem bana az biraz taktik verin ya çok çekinirim böyle tanışma mevzularında ben of ama offff yaaa ay bide sevgilime yarın kıyafet bakıcaz o takım istemiyo klasik olcak ne yapsak acabaaa :18:

ay canım çok heyecanlısın ben de aynı böyle senin gibiydim :))
öncelikle görümcene mutluluklar diliyorum darısı başınıza :)

kendini hiç kasma sevgilin zaten yanında olur ailesiyle konuşurken falan. Ondan güç al ve yüzünde daima bi tebessüm olsun sonuçta ordakiler senin sevdiğinin annesi,babası ve akrabaları değil mi :) Lütfen sakin ol soğuk ve mesafeli durma bana da durumun sonucunu bildir olur mu çatlarım :)

relaxxxxxx

bak ne güzel resmi olarak aile ile tanışabilceğin çokda güzel bir ortam oluşmuş

ayrıca erkek arkadaşın seni yanlız bırakmayacaktır

şöyle güzelll bir dans edersinizzzz

herkes de sizi görmüş olur

olduğun gibi davran

utanma çekinme sıkılma

emin ol herkez seni çokkk sevicekkkk

ayyy çok teşekkür ederiz amin inşallah ki :) ben hep gülerim zaten ama çokta sırıtmak istemiyorum ayyy bilemiyorum ya çok heycanlıyım yinede haberi bildiririm tabiki :) bide ben heycanlanınca kelimeleri şaşırıyorum birbrine dolanıyo dilim bundan çok korkuyorum :)

öyle mi olur dersiniz ki ayyyyy :) bide beni beğensinler ya napıcam kiiiiiiiiiiii

nısanda tanışmak senın ıcın kolay olur;kalabalıktan gümbürtüye gıdersın..
uzun uzadıya sohbet olmaz..

ehehehe sen bana çok benziyosun :)) heyecanlandığın zaman derince bi nefes al ve duruma odaklan heyecanlanıcam diye düşünüp iyice panikleme. hem bak sonra sevgilinin akrabaları ay bu kız konusmayı bılmıyo mu desinler aaa kendini o duruma düşürme

gaz vermeye çalıştım biraz

Nişanda tanışma daha kolay olur fikrimce kalabalık bir alan herkesin gözü üzerinizde de olmaz görümcenizde ve nişanlısında olacaktır sizde hafif tebessümlerle nasılsınız iyimisiniz sohbetleri eşliğinde akşamı geçireceksinizdir güzel olacaktır güzel içinizi ferah tutun

ayyyy aman aman Allah korusun ya

evet evet kalabalık bir ortam sanırım haklısınız ama o an işte ay ne bilim

evet evet kalabalık bir ortam sanırım haklısınız ama o an işte ay ne bilim

Sakin olun sakin olmak için nasıl hareket ediyorsanız öyle yapın ilk başı zaten tanışma sonrasında ne heyecan kalır ne çekinme sıkılma bence tabi ki insan rahat olamaz o kadar ama aynı olmaz siz zaten erkek arkadaşınızla olacaksınız yalnız değilsiniz

fazlada gümbürtüye gitmim ya

gıdıp gıtmemek sana kalmış..
fırsat ayağına gelmıs,ıkı turlude kullanabılırsın..
cok cekınıyorsan sohbetı uzatmana gerek olmaz..cunku zaten telaşlı bı yerde olcaksın..
yok kanın ısınırsa samımı olursun..

ama ben annesini tanımama rağmen bile hala heycanlanıyorum :) konuşmam açıldı ama heycan dil dolanması :S

teşekkürler :)

Bende sevgilimn abisin düğüne gitmistim hala düşününce.mideme agrilar giriyor)
Çok güzel heyecannlar ya))))

Bir.koseye geçer izler oturur sonra eve gelirim diye düşünmüştüm...
Dansa kaldırmalar, ananeler sorgular sualler..resim cekmeler herkesle opus opus tanismalar düğün degil benimle tanisma merasimi gibi geldi bana)

Allah kolaylik versin zaten nazil davranacagina karar verene kadar seni çekiştirip durup sorulara boğarlar)))

Ne sıfatla gideceksiniz nişana ? Gereksiz,yerinizde olsam gitmem.Tüm sülaleye arz-ı endam etmenin lüzumu yok. Dikkat edin de ilerde başınız ağrımasın.

Ne sıfatla gideceksiniz nişana ? Gereksiz,yerinizde olsam gitmem.Tüm sülaleye arz-ı endam etmenin lüzumu yok. Dikkat edin de ilerde başınız ağrımasın.

aynı şeyi yazacaktım da bugün sürekli muhalefet oluyorum diye yazmadım

konu sahibi, daha aileniz bile tanışmadan ne sıfatla orada olacaksınız ki? şimdiden bu kadar ailenin içinde olmak, ilerisi için sorun teşkil edebilir

Abla çok alemsin.

Kaldı ki hiçbir şeyin garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…