- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
ay canım çok heyecanlısın ben de aynı böyle senin gibiydim :))
öncelikle görümcene mutluluklar diliyorumdarısı başınıza :)
kendini hiç kasma sevgilin zaten yanında olur ailesiyle konuşurken falan. Ondan güç al ve yüzünde daima bi tebessüm olsun sonuçta ordakiler senin sevdiğinin annesi,babası ve akrabaları değil mi :) Lütfen sakin ol soğuk ve mesafeli durma bana da durumun sonucunu bildir olur mu çatlarım :)
öyle mi olur dersiniz ki ayyyyy :) bide beni beğensinler ya napıcam kiiiiiiiiiiiirelaxxxxxx
bak ne güzel resmi olarak aile ile tanışabilceğin çokda güzel bir ortam oluşmuş
ayrıca erkek arkadaşın seni yanlız bırakmayacaktır
şöyle güzelll bir dans edersinizzzz
herkes de sizi görmüş olur
olduğun gibi davran
utanma çekinme sıkılma
emin ol herkez seni çokkk sevicekkkk
ayyy çok teşekkür ederiz amin inşallah ki :) ben hep gülerim zaten ama çokta sırıtmak istemiyorum ayyy bilemiyorum ya çok heycanlıyım yinede haberi bildiririm tabiki :) bide ben heycanlanınca kelimeleri şaşırıyorum birbrine dolanıyo dilim bundan çok korkuyorum :)
ayyyy aman aman Allah korusun yaehehehe sen bana çok benziyosun :)) heyecanlandığın zaman derince bi nefes al ve duruma odaklan heyecanlanıcam diye düşünüp iyice panikleme. hem bak sonra sevgilinin akrabaları ay bu kız konusmayı bılmıyo mu desinler aaa kendini o duruma düşürme
gaz vermeye çalıştım biraz
Nişanda tanışma daha kolay olur fikrimce kalabalık bir alan herkesin gözü üzerinizde de olmaz görümcenizde ve nişanlısında olacaktır sizde hafif tebessümlerle nasılsınız iyimisiniz sohbetleri eşliğinde akşamı geçireceksinizdir güzel olacaktır güzel içinizi ferah tutun
fazlada gümbürtüye gitmim yanısanda tanışmak senın ıcın kolay olur;kalabalıktan gümbürtüye gıdersın..
uzun uzadıya sohbet olmaz..
evet evet kalabalık bir ortam sanırım haklısınız ama o an işte ay ne bilim
fazlada gümbürtüye gitmim ya
ama ben annesini tanımama rağmen bile hala heycanlanıyorum :) konuşmam açıldı ama heycan dil dolanması :SSakin olun sakin olmak için nasıl hareket ediyorsanız öyle yapın ilk başı zaten tanışma sonrasında ne heyecan kalır ne çekinme sıkılma bence tabi ki insan rahat olamaz o kadar ama aynı olmaz siz zaten erkek arkadaşınızla olacaksınız yalnız değilsiniz
gıdıp gıtmemek sana kalmış..
fırsat ayağına gelmıs,ıkı turlude kullanabılırsın..
cok cekınıyorsan sohbetı uzatmana gerek olmaz..cunku zaten telaşlı bı yerde olcaksın..
yok kanın ısınırsa samımı olursun..
ama ben annesini tanımama rağmen bile hala heycanlanıyorum :) konuşmam açıldı ama heycan dil dolanması :S
22 martta görümcemin nişanı var inşallah ne giyeceğime karar verdim ama daha büyük bir problemim var sevdiceğimin ailesini tanıyorum anne baba kardeşler vs yazın inşallah annemlerde tanıyacaklar onları :) akrabalrıda beni biliyor fotografımızı görmüşler beni merak etmişlerdi ama şimdi nişanda ilk defa dayısınnı yengesini bir sürü insanı görücem şuan annesini gördüğümde bile heycan yapıyorum onlarla tanışırken nasıl rahat olabilicem bana az biraz taktik verin ya çok çekinirim böyle tanışma mevzularında ben of ama offff yaaa ay bide sevgilime yarın kıyafet bakıcaz o takım istemiyo klasik olcak ne yapsak acabaaa:18:
Ne sıfatla gideceksiniz nişana ? Gereksiz,yerinizde olsam gitmem.Tüm sülaleye arz-ı endam etmenin lüzumu yok. Dikkat edin de ilerde başınız ağrımasın.
aynı şeyi yazacaktım da bugün sürekli muhalefet oluyorum diye yazmadım
konu sahibi, daha aileniz bile tanışmadan ne sıfatla orada olacaksınız ki? şimdiden bu kadar ailenin içinde olmak, ilerisi için sorun teşkil edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?