Kızlarrr Sevdiceğimin kız kardeşinin nişanı var sizce ?

Benim annem beni hayatta göndermezdi valla:26:
Ortada fol koy yumurta yok ne işin var ağırdan al biraz der kızardı:44:
Aileleriniz bile tanışmıyo yani bi'sıfatın yok sadece kız aradaşsın .
Valla ailesini, akrabalarını bilemem ama biri güzel karşılarsa, bi'akraba cık cık yapar canın sıkılır.

Kendini ne kadar kasarsan o kadar dikkat cekersin.incelemeyecekleri varsa da incelerler.ne kadar rahat ve kendin olursan oz guveni olan biri her ortamda tam puan alir.

Daha aileleriniz tanışmamışken bu kadar sülalenin içine girmeniz bence doğru değil. Ailenizin haberi var mı bu durumdan?

Aileleriniz tanıştıktan, iş resmiyete döküldükten sonra tanışılması gereken kişilerle tanışırsınız. Kendinizi ağırdan satın bence biraz

Herkezin kendi bilecegi bir is tabiki fakat bende gitmezdim nisana.
Kendimi rahat hisetmezdim ve görümcenin günü olmasindan daha çok millet beni inceler diye korkardim.
Sonuçta Türk kültürü bu, herkez merak ile gelin nasil boylu poslumu felan diye bakiyor.

Arkadaslarimin, ailemin hiç biri yanimda olmayan yerde kendimi tuhaf hisederdim birde.
Nasil davranacagimi bilemezdim, kendimi fazla kasardim. Hani nasil konusacagim? Zaten dans felan beceremiyorum,..
derken gün benim için zehir olurdu.

Bu tabi benim sahsi fikrim. Konu sahibi elbette baska fikirler edinebilir ve madem gitmek istiyor,
guzel fakat fazla sik olmayan kiyafet giymeni tavsiye ederdim (hem nisan oldugu için hem
aileye daha girilmedigi için fazla sik bir kiyafet gereksiz). Ayrica kiyafet konusu illahi
erkek arkadasin ile uyumak zorunda degil kanimca. Erkek arkadas takim
giymek istemiyorsa giymesin.

Bence nisana gidip gitmemek sorun degil de... Seni ciddiye almazlar. Aranizda hicbir resmiyet yok, oglumuzun kiz arkadasi kimmis bakalim diye tek tek ilgi gostereceklerini sanmiyorum. Genc cocuktur kizin bir gider, biri gelir diye bakarlar. Yani kendini cok fazla onemseyip telasa girmissin. Soz, tanisma bile yokken, o cocugun siradan arkadaslarindan biri gibi olacaksin. Onemseyip de ilgileneceklerini sanmiyorum. Ha evlilik yolunda olsaydiniz, o baska. O zaman tanismak icin firsat. Ama bu sekilde, aile icinde bir sifatin yokken cok fazla heveslenme derim.

Ben akrabamin dugunune gitsem, o akrabamin kiz arkadasi umrumda bile olmaz. Ha evleniyoruz deseler o ayri. O zaman kimmis bakalim ailemize girecek insan der merak ederim. Dogruya dogru.

Yine de tanismaya gelince... Kendin ol, saygili ol yeter. Seven oyle sevsin.

Ne isin var canim kardesim henuz ailenin bile haberi yok sevgilinden..hele bi adi konsun iliskinizin o zaman tanisirsiniz.sonra evlendikten sonra bile kulaginiza laflar gelir caniniz sIkilir.sevgilinizun sulalesi tarafindan SAYGI gormek istiyorsaniz biraz agirdan alin ulasilmaz olun.cantada keklik gibi gormesinler...
Ben 4 yil flortten sonra evlenmis ve 8 yillik evli ablan olarak yaziyorum.
Silenin haberi olmadan sevgilinin ailesiyle girusmek cok yanlis

zaten gitmeye karar vermissiniz ama dugune giden gelin gibi degil de biraz daha dogal sade birseyler tercih ederseniz daha rahat edersiniz cok dikkat de cekmezsiniz.
tanısma faslı da merhaba-merhaba bu kadar.

once aralarında biraz fısır fısır konusurlar ama size caktırmamaya calısırlar. sonra da herkes oynamaya baslayınca siz rahatlarsınız zaten genclerle kaynasmıs olacagınız icin sohbet muhabbet devam eder.
ayrıca size gelmenizi teklif edebiliyorlar ise yadırgayacaklarını sanmıyorum aksine rahat etmeniz icin ugrasırlar bence.

fakat yerinizde olsam gitmezdim, boyle kaygılarım da olmazdı tabi.

bunları bende düşünebiliyorum bu yaz tanışacaklar inş yazdım bilmem okudun mu çok şükür 4 yıllık bir beraberliğimiz var bunu da dip not olarak belirtirim düşüncelerin içinde sağol

gitmeliyim orada birtanemin yanında olmayı isterim kimsesiz gbi veya yabancı gbi olur öyle

e bizimde 4 yıl oldu onlarda merak ediyrlar artık anlmdm bunda abes ne var

ayyy olsun ya o da tatlı bir merasim işte :)

Eğer seni arayip cagiriyorlarsa demek ki gelmeni yadirgmayacaklar..

Benide annesi bizzat arayip cagirdi.. Eğer aileleri konuşup duracaksa cagirmazdi değil mi?

Siyah bir elbise babet giymiştim çok göze batmamk için.

Bence sen canini sikma.. sürekli Gülümse.. İnşallah çok güzel bir gece gecirirsin.. Keyfini cikar

bunları bende düşünebiliyorum bu yaz tanışacaklar inş yazdım bilmem okudun mu çok şükür 4 yıllık bir beraberliğimiz var bunu da dip not olarak belirtirim düşüncelerin içinde sağol

Niye bu kadar ters yazdın anlamadım. Ben genel düşünceyi söyledim. Hepsi, herkes bir değil neticede.
O hayatı yaşayan sensin senin ve ailen için bi'sorun yoksa zaten burdaki yorumların seni kuşkuya düşürmemesi lazım.
Sonuçta hepimiz kendi gördüğümüzden, duyduğumuzdan, yaşadığımızdan yola çıkarak yorumlarda bulunuyoruz.
Ben hala aynı fikirdeyim açıkcası evlilik öncesi çok fazla içli dışlı olup mutlu olanlar çok azımsanacak sayıdalar.
Senin inşallah umduğun gibi geçer, canın sıkılmasın yorumlara hepimiz farklı çevreden insanlarız düşünce ayrılığı illaki olacak

gitmeliyim orada birtanemin yanında olmayı isterim kimsesiz gbi veya yabancı gbi olur öyle

Kimsesiz mi?
Cok hossun.
Adamin ablasi nisanlaniyor yahu, butun ailesi orda. Ne kimsesizi canindan kanindan insanlarin arasinda. Bu kadar acinasi degil kendisi.
Ha "ben kendim icin degil, onun iyiligi icin gidiyorum" gibi bir espri mi yaptin anlamadim gerci.

e bizimde 4 yıl oldu onlarda merak ediyrlar artık anlmdm bunda abes ne var

Bu yaz tanışacaklarmış,evet okuduk.Sen de biraz forumu okursan 6-7 yıllık beraberlikten dönenler,nikaha günler kala ayrılanlar var.

Seçim senin,hayat senin.Sonuçlarına sen katlanacaksın nasılsa.

ya ablacım şu konumu bir okusana kimi git diyo kimi resmen lanet okuyo niye bu kdr tepki bütün morlm bozuldu ya

Kimse lanet okumamış. olabilecekleri söylemiş.
benm de 5 yıllık ilşkim var ama ben olsam gitmezdim.
ki birçok kez çağırdılar gitmedim. bu ilerde ayrılabilirsiniz ihtimalinden değil(böyle bir ihtimal her zaman var olsa da)
ben hep ne geniş kız daha resmiyet yokken gelebiliyor demesinler diye gitmedim mesela. ha diyeceksin ki ailesi öyle değil vs vs. ama ileride oluşacak bir tartışma, anlaşamama halinde kimin nereden vuracağı belli olmaz.

bu benim düşüncem, sen bilirsin. istersen git tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…