- Konu Sahibi bilgilitugba
-
bunları bende düşünebiliyorum bu yaz tanışacaklar inş yazdım bilmem okudun mu çok şükür 4 yıllık bir beraberliğimiz var bunu da dip not olarak belirtirim düşüncelerin içinde sağolBenim annem beni hayatta göndermezdi valla:26:
Ortada fol koy yumurta yok ne işin var ağırdan al biraz der kızardı:44:
Aileleriniz bile tanışmıyo yani bi'sıfatın yok sadece kız aradaşsın .
Valla ailesini, akrabalarını bilemem ama biri güzel karşılarsa, bi'akraba cık cık yapar canın sıkılır.
gitmeliyim orada birtanemin yanında olmayı isterim kimsesiz gbi veya yabancı gbi olur öylezaten gitmeye karar vermissiniz ama dugune giden gelin gibi degil de biraz daha dogal sade birseyler tercih ederseniz daha rahat edersiniz cok dikkat de cekmezsiniz.
tanısma faslı da merhaba-merhaba bu kadar.
once aralarında biraz fısır fısır konusurlar ama size caktırmamaya calısırlar. sonra da herkes oynamaya baslayınca siz rahatlarsınız zaten genclerle kaynasmıs olacagınız icin sohbet muhabbet devam eder.
ayrıca size gelmenizi teklif edebiliyorlar ise yadırgayacaklarını sanmıyorum aksine rahat etmeniz icin ugrasırlar bence.
fakat yerinizde olsam gitmezdim, boyle kaygılarım da olmazdı tabi.
e bizimde 4 yıl oldu onlarda merak ediyrlar artık anlmdm bunda abes ne varNe isin var canim kardesim henuz ailenin bile haberi yok sevgilinden..hele bi adi konsun iliskinizin o zaman tanisirsiniz.sonra evlendikten sonra bile kulaginiza laflar gelir caniniz sIkilir.sevgilinizun sulalesi tarafindan SAYGI gormek istiyorsaniz biraz agirdan alin ulasilmaz olun.cantada keklik gibi gormesinler...
Ben 4 yil flortten sonra evlenmis ve 8 yillik evli ablan olarak yaziyorum.
Silenin haberi olmadan sevgilinin ailesiyle girusmek cok yanlis
Bende sevgilimn abisin düğüne gitmistim hala düşününce.mideme agrilar giriyor)
Çok güzel heyecannlar ya))))
Bir.koseye geçer izler oturur sonra eve gelirim diye düşünmüştüm...
Dansa kaldırmalar, ananeler sorgular sualler..resim cekmeler herkesle opus opus tanismalar düğün degil benimle tanisma merasimi gibi geldi bana)
Allah kolaylik versin zaten nazil davranacagina karar verene kadar seni çekiştirip durup sorulara boğarlar)))
ya ablacım şu konumu bir okusana kimi git diyo kimi resmen lanet okuyo niye bu kdr tepki bütün morlm bozuldu yasakin ve kendin gibi davran canım
ya ablacım şu konumu bir okusana kimi git diyo kimi resmen lanet okuyo niye bu kdr tepki bütün morlm bozuldu ya
bunları bende düşünebiliyorum bu yaz tanışacaklar inş yazdım bilmem okudun mu çok şükür 4 yıllık bir beraberliğimiz var bunu da dip not olarak belirtirim düşüncelerin içinde sağol
gitmeliyim orada birtanemin yanında olmayı isterim kimsesiz gbi veya yabancı gbi olur öyle
bunları bende düşünebiliyorum bu yaz tanışacaklar inş yazdım bilmem okudun mu çok şükür 4 yıllık bir beraberliğimiz var bunu da dip not olarak belirtirim düşüncelerin içinde sağol
e bizimde 4 yıl oldu onlarda merak ediyrlar artık anlmdm bunda abes ne var
ya ablacım şu konumu bir okusana kimi git diyo kimi resmen lanet okuyo niye bu kdr tepki bütün morlm bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?