Kızlarrr Sevdiceğimin kız kardeşinin nişanı var sizce ?

ablası değil kızkardeşi her neyse annesi ailesi kızkardeşi hepsi gelmemi çok istiyo akrabaları soruyo kimsesiz kalacak derken yanında olmamaı çok ister duygusal bir kişiliğe sahip yabancı gbi derken de kendmi kast ettim tamam ?

teşekkür ederim çok şükür ailesi bana karşı çok iyi çağırdılar ki kızkardeşi hele yani neyse akrabalarıda soruyormuş bnm derdm ben nasıl olucam nasl davranıcmdı orya gdip yada gtmemek değildi teşekkür ederm sana

Bu yaz tanışacaklarmış,evet okuduk.Sen de biraz forumu okursan 6-7 yıllık beraberlikten dönenler,nikaha günler kala ayrılanlar var.

Seçim senin,hayat senin.Sonuçlarına sen katlanacaksın nasılsa.
e o zmn ölek biz hayatta neyin garantisi var söyler misin senin çok mu garantin var bu lafları bana olumsuz yönleri söyleyecek kadar ?

e o zmn ölek biz hayatta neyin garantisi var söyler misin senin çok mu garantin var bu lafları bana olumsuz yönleri söyleyecek kadar ?

Ben garantim var demedim ki zaten.Her şeyin zamanı gelince yaşanması taraftarıyım sadece ve BENCE gitmen yanlış.

Ama sen kararını vermişsin zaten,hakkında hayırlısı.

Ailesi davet ettiyse gitmende hiç bir sakınca yok. Bir düğüne gittin diye kimse sana hafif kız gözüyle bakmaz için rahat olsun. Ben yeğeninin sünnet düğününe gitmiştim ve babası tabiki gelicek gelmemesi yanlış olur demişti. Sen ailesinin nasıl bir insan olduğunu biliyorsan için rahat olsun. İnsanlar neler yapıyor düğüne gitmek namusundan bir şey kaybettirmez.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hem ailesi cagirip hem ne rahat kiz diye söyleneceklersr bunlar onun terbiyeszligi ve iki yuzluluğu olur..

Gün gelip yüzüme soyleneck bir bunu bulurlarsa ben onların acizligine veririm oturupta vah niye gittim bak hafif kiz oldum demem...

Ayrica millet ne der diye yasasaydik sevgilimizle el ele gezmememiz de gerekirdi...

E düğüne gitmiş sonradan ayrilabilirlermis e ayrilsinlar? Ne oldu yani namusu elden gitti vay hafif kiz oldu ne saçma??

Hafif kiz agir kiz ne oluyor bir kere? Kim neye gore karar veriyor??? Agir kiz daha kıymetli madalyalik ama diğerleri tu kaka mi?

Bu kadınlarin düşüncesi böyleyken erkeklerin kadinlara yaptiklarini yadirgamak ne kadar saçma..

ne alakası var ya hu ben etrafımda olanları ve bundan dolayı böyle bir ihtimaldense hiç gitmem daha iyi dedim.
bu benim kendi düşüncem konu sahibine de bak ilerde sana böyle derler aman ha gitme diye diretmedim
fikir belirttik herkes gibi.

biz kadınların düşüncesi falan ne demek ayrıca? asla eski kafalı insan değilim olmadım da. olan şeylerden bahsediyoruz kimse konu sahibine silah dayamadı.
asıl saçma olan tanımadıgınız halde sizin bizi böyle yargılamanız.

Öncelikle konu ben gideceğim ama sizce nasil davranayim diye acilmis..

Yani annesi kendisi sevgilisi sevgilisinni ailesi bunu uygun görmüşken biz asil sorduğu konuyu atlayip yok gitme ne isin var dememiz zaten çok saçma olurdu..

Sizde sadece olabilecek kotu bir durumu anlatmissinzz ancak bu herkes ve her zaman için geçerli değil midir.. Sadece düğüne nisana gitmemekle bu riskten kurtulunmaz..

5 yillik bir iliskiniz olduğunuzu yazmissinz (konu sahibin ne kadar bilmedigim icin sizden ornek veriyorum yanlış anlamayin)nisanlanirsaniz kendini bilmez biri vaay demek bizim oglanla 5 yil gezdin tozdun şimdiki kizlarda boyle iste diye söylenirse? Burada hata sizde mi olur karsinizda ki küçük görüşlü insan da mi olur?

Yani insanlar siz ne yaparsaniz yapın isterlerse her zaman her şekilde karsisindakini küçük görüp hafif yapabilirler bu onların kalbine kalmis bir şey..

evet konu bu şekilde açılmamaış ama bu yönleri bilmesi onun zararına olmaz.

yani ben de kafama göre hareket etmek isterim elbette ama toplum denen bir durum var.
biz istesek de istemesek de ortama uygun davranmalıyız veya o eşitliği bulmalıyız. hadi ben kafama takmam ama aileme laf gelirse o zaman dayanamam işte. insanlar çiğ süt emmiş diye boşa demiyorlar ne kadar insanlara güvensek de bunlar olmayan şeyler değil ki.

hata bende olur veya onlarda olur olayı değil bu.ki zaten onlar beni yargıladıktan sonra kimse hata onlarda diye bakmaz. yani gerçekten kötü bir durum ama burası Türkiye. kendimden önce ailemi düşündüğüm için bu şekilde dikkat ediyorum.

konu sahibi de kendisi bilir istediğini yapsın bir adım ilerisini düşünmekten zarar gelmez ama..

Son düzenleme:
aynen böyle işte ben ne diyorum herkes anlamak istediğini veya çekmediği yorumu yazıyo sana çok teşekkür ederm beni gerçekten çok iyi anlamşsn bacım ya

aynen böyle işte ben ne diyorum herkes anlamak istediğini veya çekmediği yorumu yazıyo sana çok teşekkür ederm beni gerçekten çok iyi anlamşsn bacım ya

Herkesin hayat şartları farklıdır. Ben sigara içerim ama babamın yanında içmem onun babasının yanında da içmem ama kendi kızı içer. Onlara göre normal bana göre değil. Sen kendi doğrularınla yaşa başkalarının değil. Kim ne derse desin ailen seni biliyorsa, sen kendini biliyorsan gerisi hiç önemli değil. Gittiğinde hiç kendini kasma kendin gibi ol yapmacık olursan olmaz. Siyah şık bir elbise giy uzun değil ama diz hizasında ayağına topuklu saçlara düz fön hafif makyaj 10 numara 5 yıldız olursun :) Sana şimdiden iyi eğlenceler :)

çok teşekkür ederm gerçekten ben konuyu açıyorum ama konu saptanıyo bir konu açiyorum isteyen istediğini deyip insanın ashabını bozuyo ya insan öğüt veriyosa bile pozitif bir şekilde verir bunu yapmazsan böyle olur ay ayrılırsınız bilmem ne yoksa ölürsün bu na ya bu öğüt yoksa ne ?

çok teşekkür ederm gerçekten ben konuyu açıyorum ama konu saptanıyo bir konu açiyorum isteyen istediğini deyip insanın ashabını bozuyo ya insan öğüt veriyosa bile pozitif bir şekilde verir bunu yapmazsan böyle olur ay ayrılırsınız bilmem ne yoksa ölürsün bu na ya bu öğüt yoksa ne ?

kapalıyım ben biricik ya siyah kadife tunik altın sarısı ipli kumaş pantonlon sence nasıl ? :) topuklu hafif makyaj ay sen çok yaşa ya <3

Herkesin yaşam tarzı,kültürü farklı.
Ki bu insanlar seni bizzat çağırmışlar ki bundan güzel ne olabilir.
Bunca yıllık ilişkiniz varmış, ciddiyet demek sadece sözlenmek,nişanlanmakla olmaz.
Tabi ki geleceği bilemeyiz ama sen bu adımı atarken zaten yeterince ciddiydin öyle değil mi?
E ailesi de senin orada bulunmanı istemişlerse seni de yeterince önemsiyorlardır.
Senin adına mutlu oldum :)
Asıl cevabıma gelince siyah, şık ve çok kısa olmayan bir elbise, hafif bir makyaj, kısa bir topukluyla harika olursun :) Elbise dantel detaylı olabilir, küçük, şık takılar olabilir. Ne giyindiğinden de önemlisi kendin olman. Eğer kendine güvenir ve enerjini yüksek tutarsan bunu dışarıda yansıtırsın. Ben heyecanlandıgımda bunu bastırmak için hep içimden hiç heyecanlanmadıgımı,çok sakin oldugumu falan sayıklarım, denemelisin,oldukça başarılı sonuçlar veriyor :) Kendin ol yeter, seni oldugun gibi kabul edecekler zaten :)

kapalıyım ben biricik ya siyah kadife tunik altın sarısı ipli kumaş pantonlon sence nasıl ? :) topuklu hafif makyaj ay sen çok yaşa ya <3

Çok güzel olabilir bak güzel kombin :) başörtünü siyah üstünde altın sarısı desenli bulabilirsen de çok güzel olur topukluyuda unutma :))

Çok güzel olabilir bak güzel kombin :) başörtünü siyah üstünde altın sarısı desenli bulabilirsen de çok güzel olur topukluyuda unutma :))

hihiihih :) yaka takıcam o da parlaksarı topukluyuda unutmam çok sağol :)

çok güzel anlatmışsınız gerçekten içimdekilerle birebir aynı diyebilirim ben konumu açarken sizin gbi bana yardım edenler olur sanıyordum ama çoğu köstek çıktı olsan dediğiniz gbi herkesin kültürü farklı demek ki öneriler içinde çok teşekkür ederim yalnız ben kapalıyım ama dediğiniz gbi siyah giymeyi tercik edyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…