Kızlarrr Sevdiceğimin kız kardeşinin nişanı var sizce ?

Bende kapalıyım, tesadüfe bak benimde sevdiğimin ablası evlenecek, ama daha yeni bir süreç, çağrılır mıyım falan bilmiyorum :)
Siz şanslısınız, aldırış etmeyin yorumlara :) Ben bir düğünde siyah dümdüz ortasında hafif bir taş detayı olan bir elbise giymiştim. Pudra rengi topuklu, Siyah üzerine pudra pembe tonlarında puantiyeleri olan bir eşarp takmıştım, şal tercih edilirse yine pudra tonlarında olabilir. Oldukça sade ve şıktı. Bir önerim olsun :) Siz zaten kendinize yakışanı bilirsiniz. Nasıl geçtiğine dair haberleri bekliyorum :))

şans işte inşallah sizde onlar tarafından çağrılırsınız :) aslında ben kafamda kurdum ne giyeceğimi altın sarısı yakalı siyah kadife tunik altınada altın sarısı parlak ipli dokumalı kumaş pantolan siyah topuklu hafif makyaj :) ama canım aşkım ve annesi tutturmuş nişan için beraber kıyafet alalaım diye yerim ben onları ya sizede nasib olsun inşallah :)

Amiinn :) Çok hoş bir kombin. Mükemmel görüneceğinize eminim. Gerçekten kibar ve düşünceli insanlarmış. Rabbim ayırmasın, nazar değmesin inşallah

Siz sevgilinizle 'üniversitenin pis ortamı' sorununu çözebildiniz mi?
Böyle aile içine sokarak yavaş yavaş istediğini yaptırmaya çalışıyor sanırım.

Siz sevgilinizle 'üniversitenin pis ortamı' sorununu çözebildiniz mi?
Böyle aile içine sokarak yavaş yavaş istediğini yaptırmaya çalışıyor sanırım.
sanırım diyorsunuz ama ortaya bir laf atıyorsunuz kimse kimsenin açindeki acıları bilemez o korktuğu için yok mu kötü ortamı var e iyi ortamıda var tabi ama bu o ortama uzak olan kişiye anlatmak zor sen ne kadar değilde desen seven korkar çözdük sayılır ben okula gitmeliyim okula gidicem inşallah okula kadar söz olur inşallah aileler tanışır okul sonrası bir evlilik artık inşallah :)

İnşallah. Allah gönlünüze göre versin

amin inşallah :) sert davrandımsa kusuruma bakmayın bu konuda çok hassaslaştım artık da

Yok, sorun değil :) Ben de biraz okumaya karışan erkeklere karşı sert olabiliyorum Umarım çözersiniz bu sorunu.
Asıl konunuza gelince, artık öyle pek iş ciddiyete binince tanışma durumları kalmadı. Yavaş yavaş aileye girmek gerektiğini düşünüyorum ben. Benim kuzenim de bi akrabamızın düğününe kız arkadaşını getirmişti, kimse de niye getirdin demedi, aksine herkes ilgilenmişti kızla :)
Ailesi de sizi çağırmış, hem herkesle aynı anda tanışmış olacaksınız, kökten çözüm bence :)
Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın, zaten akrabalar sizi sürekli konuşturmaya çalışır, cevap vermeden önce şöyle derin bi nefes alın, o zaman daha rahat edersiniz
İnşallah güzel geçer. :)

aynen böyle işte ben ne diyorum herkes anlamak istediğini veya çekmediği yorumu yazıyo sana çok teşekkür ederm beni gerçekten çok iyi anlamşsn bacım ya

Arkadaşım biz ne demişiz sen ne anlamışsın.Ashabını bozmayız,asabını bozabiliriz.Pozitif negatif öğüt yoktur,insanın duymaya katlanamadığı gerçekler vardır.Yaşın 20,senin bu yaşlarda üniversitede okuman ya da hazırlanman gerekmiyor mu ? Köstek falan çıkmadık sadece hoşuna gitmese de ilerde olabilecek şeylerden bahsettik.Ne diyelim.

Son düzenleme:
hala anlamak istediğiniz gbi anlıyorsunuz pozitif öğüt derken güzel dillle anlatılır öyle şu şu olacak yoksa bu olur gbisinden dğil bu öğüt olmaz moral bozmak olur anladınız mı hem üzerinize alınmayın konu çok uzadı üniversitede olmam yada olmamam sadece beni ve yanımdakileri ilgilendirir bunu siz sorgulayamazsınız konu başlığımı iyi okuyup yazarsanız memnun kalırım görüşmek üzre...

Canıııııım. Ay gel sana bir sarılayım ya. 😘 Kendimi sana çok yakın hissettim. Neden dersen ben de 3 yıldır görüşüyorum hayatımın anlamıyla. Ilkokul-ortaokul arkadaşıyız zaten. Valla bütün akrabalarını tanıyorum. Hepsi o kadar sıcak o kadar tatlı ki. Benimki ilk torun hepsi el üstünde tutmuş bir görsen ay bu kadarı da fazla dersin. E tabi bu yüzden beni çok merak etmişler. Aileler bir araya geldiğinde, pikniğe giderken falan hep beni de ısrarla çağırırlar. Bensiz gitmek istemezler. E yani böyle olunca kendimi ağırdan satmamış mı oluyorum? Bu biraz sevgilinin aile yapısı ile alakalı. Ben yanlış bir şeyi asla görmüyorum. Görsem yapmazdım. Konu geçmiş ama yine de yazmak istedim. İçinden geldiği gibi davran. Siz de ciddisinin. Mutluluklar canım. 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…