- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
çok güzel anlatmışsınız gerçekten içimdekilerle birebir aynı diyebilirim ben konumu açarken sizin gbi bana yardım edenler olur sanıyordum ama çoğu köstek çıktı olsan dediğiniz gbi herkesin kültürü farklı demek ki öneriler içinde çok teşekkür ederim yalnız ben kapalıyım ama dediğiniz gbi siyah giymeyi tercik edyorum :)
:* :* :* :* ............ :*Rica ederim canım ne demek iyi eğlenceler şimdiden :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
şans işte inşallah sizde onlar tarafından çağrılırsınız :) aslında ben kafamda kurdum ne giyeceğimi altın sarısı yakalı siyah kadife tunik altınada altın sarısı parlak ipli dokumalı kumaş pantolan siyah topuklu hafif makyaj :) ama canım aşkım ve annesi tutturmuş nişan için beraber kıyafet alalaım diye yerim ben onları ya sizede nasib olsun inşallah :)
Bende kapalıyım, tesadüfe bak benimde sevdiğimin ablası evlenecek, ama daha yeni bir süreç, çağrılır mıyım falan bilmiyorum :)
Siz şanslısınız, aldırış etmeyin yorumlara :) Ben bir düğünde siyah dümdüz ortasında hafif bir taş detayı olan bir elbise giymiştim. Pudra rengi topuklu, Siyah üzerine pudra pembe tonlarında puantiyeleri olan bir eşarp takmıştım, şal tercih edilirse yine pudra tonlarında olabilir. Oldukça sade ve şıktı. Bir önerim olsun :) Siz zaten kendinize yakışanı bilirsiniz. Nasıl geçtiğine dair haberleri bekliyorum :))
şans işte inşallah sizde onlar tarafından çağrılırsınız :) aslında ben kafamda kurdum ne giyeceğimi altın sarısı yakalı siyah kadife tunik altınada altın sarısı parlak ipli dokumalı kumaş pantolan siyah topuklu hafif makyaj :) ama canım aşkım ve annesi tutturmuş nişan için beraber kıyafet alalaım diye yerim ben onları ya sizede nasib olsun inşallah :)
Amiinn :) Çok hoş bir kombin. Mükemmel görüneceğinize eminim. Gerçekten kibar ve düşünceli insanlarmış. Rabbim ayırmasın, nazar değmesin inşallah
sanırım diyorsunuz ama ortaya bir laf atıyorsunuz kimse kimsenin açindeki acıları bilemez o korktuğu için yok mu kötü ortamı var e iyi ortamıda var tabi ama bu o ortama uzak olan kişiye anlatmak zor sen ne kadar değilde desen seven korkar çözdük sayılır ben okula gitmeliyim okula gidicem inşallah okula kadar söz olur inşallah aileler tanışır okul sonrası bir evlilik artık inşallah :)Siz sevgilinizle 'üniversitenin pis ortamı' sorununu çözebildiniz mi?
Böyle aile içine sokarak yavaş yavaş istediğini yaptırmaya çalışıyor sanırım.
sanırım diyorsunuz ama ortaya bir laf atıyorsunuz kimse kimsenin açindeki acıları bilemez o korktuğu için yok mu kötü ortamı var e iyi ortamıda var tabi ama bu o ortama uzak olan kişiye anlatmak zor sen ne kadar değilde desen seven korkar çözdük sayılır ben okula gitmeliyim okula gidicem inşallah okula kadar söz olur inşallah aileler tanışır okul sonrası bir evlilik artık inşallah :)
amin inşallah :) sert davrandımsa kusuruma bakmayın bu konuda çok hassaslaştım artık daİnşallah. Allah gönlünüze göre versin
amin inşallah :) sert davrandımsa kusuruma bakmayın bu konuda çok hassaslaştım artık da
aynen böyle işte ben ne diyorum herkes anlamak istediğini veya çekmediği yorumu yazıyo sana çok teşekkür ederm beni gerçekten çok iyi anlamşsn bacım ya
çok teşekkür ederm gerçekten ben konuyu açıyorum ama konu saptanıyo bir konu açiyorum isteyen istediğini deyip insanın ashabını bozuyo ya insan öğüt veriyosa bile pozitif bir şekilde verir bunu yapmazsan böyle olur ay ayrılırsınız bilmem ne yoksa ölürsün bu na ya bu öğüt yoksa ne ?
çok güzel anlatmışsınız gerçekten içimdekilerle birebir aynı diyebilirim ben konumu açarken sizin gbi bana yardım edenler olur sanıyordum ama çoğu köstek çıktı olsan dediğiniz gbi herkesin kültürü farklı demek ki öneriler içinde çok teşekkür ederim yalnız ben kapalıyım ama dediğiniz gbi siyah giymeyi tercik edyorum :)
hala anlamak istediğiniz gbi anlıyorsunuz pozitif öğüt derken güzel dillle anlatılır öyle şu şu olacak yoksa bu olur gbisinden dğil bu öğüt olmaz moral bozmak olur anladınız mı hem üzerinize alınmayın konu çok uzadı üniversitede olmam yada olmamam sadece beni ve yanımdakileri ilgilendirir bunu siz sorgulayamazsınız konu başlığımı iyi okuyup yazarsanız memnun kalırım görüşmek üzre...Arkadaşım biz ne demişiz sen ne anlamışsın.Ashabını bozmayız,asabını bozabiliriz.Pozitif negatif öğüt yoktur,insanın duymaya katlanamadığı gerçekler vardır.Yaşın 20,senin bu yaşlarda üniversitede okuman ya da hazırlanman gerekmiyor mu ? Köstek falan çıkmadık sadece hoşuna gitmese de ilerde olabilecek şeylerden bahsettik.Ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?