Kızlarrr!!

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar ben eşimin ikinci evliliğim...Her anlamda zorluk çekiyorum birde üstüne eski eşi ekleniyor.İsteği hiç bitmiyor.Eşim kirasını veriyor marketini pazarını görüyor.Git ailenin yanına ben sana para gönderirim demiş oda babasıyla anlaşamadığı için gitmemiş.Eşime para lazım oğlumla gönder diyor.Mesela geçen yıllarda geziye katılmış onun için para istiyor yani anlayacağınız istiyor Allah istiyor..Zırt pırt para için rahatsız etmesi beni çok üzüyor evde tasarruf bile yapmak istemiyorum çünkü zaten ben tasarruf yapsam kendimi kassam zaten para kalmıyor..Eşimle kaç kez konuştum zoruma gidiyor dedim eşimde dediki çocuklarım için dedi..Ama bana hiç öyle gelmiyor sonuçta çocuklarının yedikleri içtikleri giyimleri kuşamları yerinde onun istedikleri özel ihtiyaçlar ayrıca kadın çalışıyor şimdi benim böyle bir konuda nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Belirlenmiş bi rakam yok mu. Cocuklar ve evin giderleri için ödeyecek doğru. Eğer durumu varsa babaları olarak yanlarında olmalı. Eski eşin lüks ve konforunda harcıyorsa karsı cıkma ta haklısınız. Eski Eş calışıyorsun bile bir evin masrafı az değil.
Geziye giden kim çocuk mu?

Cok sıkıntili anliyorum
Benim esiminde benle ikinci evliligi..
Fakat ben sart kosarak evlendim ne bir konusma ne para muhabbeti olmayacak dedim. Keske basta dusunseydiniz kıskanmiyormusun

Hayır kadın geçen hftada bir yakınını kaybetmiş Artvin'e gönderdi eşim artık zoruma gidiyor

"Cocuklarin giyim kusamlari yerinde " buna siz karar vermemelisiniz.babasi oyle uygun goruyor ki cocuklarina yardim ediyor.etsinde.aferin esinize.evlenip cocuklarini terkeden adam gibi gorunenlerin yaninda cidden adammis
Siz konuyu iyice bir okuyun!!Ben çocuklarına karışmıyorum hakkımda yok biliyorum hatta biri her akşam bizde ve çokda seviyorum kendisini benim rahatsız olduğum konu eski eşinin nafakası ödenmesine rağmen üstelik çalışmasına rağmen zırt pırt para istemesi sizce normal mi?

Baba olarak çocuklarının ihtiyaçlarını elbette karşılayacak ki karşılıyormuş ev kirasınında yarısını verebilir diğer yarısınıda eski eşi verebilir çalışıyormuş sonuçta ama kadının gezi parasını vermesin onu vermesi tuhaf olmuş sonuçta kendisi çalışıyor kendi gezi parasını kendi verebilir ve kendisine yaptığı özel harcamaları kendi karşılayabilir.

Önceden bilmiyor muydunuz bunu peki? Evlenmeden önce yani?
Ev kirasını ödediğini ve pazar market giderlerini karşıladığını biliyordum ama kadın derneklere ufak tefek bağış yapıyor onu bile eşim karşılıyor bunları tabi zamanla gördüm

Hayır kadın geçen hftada bir yakınını kaybetmiş Artvin'e gönderdi eşim artık zoruma gidiyor
Ya bence takılma sonucta gitmeye mecbursun yürüyerek gidemeyeceğini göre mecbur vermiştir. Zor işler tabi. Ama bence bi rakam belirlenmeli eski eş de buna göre davranmalı

Sakin :) ünlem koyunca sizden korkmuyoruz :) sevmiyorsun demedim zaten.nafaka dediginiz su donemde ne kadar zaten.2 cocuk bu devirde kolay degil buyutmek tek basina.biraz empati yapmak lazim ben cocuklarin ustu basi yerinde demenizi yadirgadim.kimin neye ihtiyaci oldugunu kiyafetten anlayamazsiniz

Bunların boşandığına emin misiniz? Yani belki birliktelik yaşıyorlardır. Bana normal gelmedi market alışverişine kadar alması, ev sözü vermesi! Ne alaka?

Ev kirasını ödediğini ve pazar market giderlerini karşıladığını biliyordum ama kadın derneklere ufak tefek bağış yapıyor onu bile eşim karşılıyor bunları tabi zamanla gördüm
Yok artık, başkasının parasıyla bağış mı yapılır? Eşinizin geliri nasıl çok mu iyi? Siz çalışıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…