Kızlarrr!!

esiniz cocuklarindan sorumlu eski karisindan degil , cocuklarina bakmak zorunda ki yazdiginiz kadariyla bakoyor
eski esi hayatindan cilarmasi gerekir
burada yazdiklarinizi esinize anlatin
boyle evlilik olmaz , sinirlenmekte haklisiniz
ancak konuda detayli anlatmadiginiz icin yanlis anlasiliyor ve insanlar da ona gore yorum yapmis
ofkenizi esinize yoneltin ve konunuzu guncellerseniz daha farkli yorumlar alirsiniz

Evet bende art niyet seziyorum kıskançlık yada kendini kanıtlama gibi

Eşim esnaf geliri orta halli ya inanın para mevzusu gözümde değil sanki kasıtlı yapıyor zırt pırt kendisi için mesaj atıyor bu beni irite ediyor
Belki kocasını unutamamistir sonuçta bir yaşantıları olmuş ve iki evladının babası. ..

Kadın adamın parasıyla bağış mı yapıyor? Demek ki paraya o kadar da ihtiyacı yok o halde bağış
yapacak parayı bulduğuna göre.. Siz evlendikten sonra özellikle mesaj atması da garip bilemiyorum
ama pek de iyi niyetli gibi görünmüyor.
Ayrıca kadın değil sadece eşiniz de tuhaf, neden bu kadar taviz veriyor?
Parası o kadar çok mu ki kadının neden ve ne kadar istediğine önem vermeden hemen gönderiyor.

Çok haklısınız

Ben
Ben olsam delirirdim
Bizde ayni sekilde ikinci evliligi esimin ama mumkun degil 1 tl bile vermez .
Heleki muhatap olacak
Anlini karislarim

Dedikleri gibi vicdan azabı duyuyordur belki geçmişteki hatalarından kim bilir

Cocuklari onlar ve cocuklarinin annesi.nafakaya bagli kalmadan her ihtiyaclarini gidermek istiyorsa yapmali.
Siz evlenirken bunlari goze almaliydiniz.

Cocuklari onlar ve cocuklarinin annesi.nafakaya bagli kalmadan her ihtiyaclarini gidermek istiyorsa yapmali.
Siz evlenirken bunlari goze almaliydiniz.
Ben almak istemiyorum sizin başınıza gelirse(Allah korusun)sizi anlayışla karşılarsınız artık

Benim de ıkinci evliliğim benim yanımda eski konuları bile açamaz ki bende kaldiramam hazmedemem yani gittiyse kapanmistir çocuk la muhattap olsun esin cok eski karısına meraklı aciyorsa yolla gitsin ona göre ınş bebeğin yoktur yoksa boyle hayat gecmez insanin bir ailesi olur yapboz gbi takmali cikartmali oyun oynuyor eşin haberin olsun

Valla benimki put gibi susuyor yinede yapacağını yapıuor

Mumkun degil bizde ayni evlendik benim kocamin bir lafi var bosanilan kadinin topuguna bakilmaz diye..
Ben ona sart kostum degil parani yedirmek seni birkere ararsa bu evlilik biter diye..
Sen mesaj atmasina iyi dayaniyosun

Kıskançlıktan öte bu kadının ki kötülük olmuş bence. Yeni evlendiği kadının suçu varmış gibi o yemesin
ben yiyeyim.. üstelik doktor olmuş ihtiyacı yok.. Kadın kezban'ın sözlük karşılığıymış resmen.

Kesinlikle hasetlik işte

Canım bebeğim var eşimle çok kötü günler geçirdik nefret ettim soğudum kendisinden ama her zaman bebeğim için bin şükür ettim iyi ki de var o benim tek desteğim

Dedikleri gibi vicdan azabı duyuyordur belki geçmişteki hatalarından kim bilir

Vicdan yapması için bir neden var mı? Kadın aç değil açıkta değil. Evin kirasını, faturaları, masrafları ve
tüm giderleri ödüyormuş zaten eşiniz kadın bağış yapacak kadar zengin neyin vicdanı bu?

Ben almak istemiyorum sizin başınıza gelirse(Allah korusun)sizi anlayışla karşılarsınız artık
Bakin bende bosanmis bir kadinim yani merak etmeyin bir nevi basima geldi.
Nafaka dahi talep etmedim ki ihtiyacim yok.
Yeniden evlenmek uzereyim ve hic evlenmemis biri ile birlikteyim
Çünkü bosanmis cocuklu bir insanla ben yapamazdim.eski es ile hayat boyu irtibat kopmayacak.en basiti dun bir odev icin mezun oldugu okullarin adini sormam gerekliydi aradim.bu hep bu sekilde olacak.karsimda ki insan bunu kabul etmese yanimda duramaz.
Eski esim kizima ev alacak mesela
Beni baglamaz babasi cunku.omur boyuda babasi olarak kalacak.
Demek istedigim siz kabul ederek cocuklu bir adamla evlendiyseniz ne cocuklari nede cocuklarin annesini yok sayamazsiniz.evet sık sık aramasi hatadir belki ama bunlar hep ihtimaldi en basta.
Umarim icinizde tolere edebilirsiniz.

Bana ailem yüzünden ayrıldık dedi ama belki başka işler var yinede haklısınız sonuçta mağdur olmamış ki

Hayır kadın geçen hftada bir yakınını kaybetmiş Artvin'e gönderdi eşim artık zoruma gidiyor
Her b..ka para istiyorsa haklisin.

Sizin esinize ne ?cenazeye gitme parasindan..

Adam akilli konus.

Sanki hala evliler gibi davraniyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…