Evet bende art niyet seziyorum kıskançlık yada kendini kanıtlama gibiYa nasıl ayrıldılar bilmiyoruz.
Kadınlar biraz daha erkeklere göre magdur oluyor erkek her yerde kalır ama kadın kalamaz mesela.
Bir dr kadın vardı durumu gayet iyidi eşi de memur kadın nafaka talep etmemiş ama eşi ev alıp vermişti.
Adam ne zamn evlendi kadın geriye dönük nafaka talep etti ve aldı ihtiyacı yokkken.
Bazen ufak kıskançlıklar da olabiliyor
Belki kocasını unutamamistir sonuçta bir yaşantıları olmuş ve iki evladının babası. ..Eşim esnaf geliri orta halli ya inanın para mevzusu gözümde değil sanki kasıtlı yapıyor zırt pırt kendisi için mesaj atıyor bu beni irite ediyor
Çok haklısınızÇok saçma mahkeme belirle miş miktarı zaten kirasini alışverişi ni yapamicak ddurumdaysa niye boşanmış pardonda yumsaydi gözünü otursaydi çocuk için falan değil bosanmazlardi ki cogu insan çocuk icin susup oturuyor guvencesi yoksa ne ayrilmis. Ki eminimki kadın evlendiginiz icin öbür kadin yiyecegine ben yiyeyim çocukları kullanarak parasini diyodur suç kafası basmayan koca larda
Ben olsam delirirdimİlk zamanlar hep anlayışla karşıladım hatta çocuğuna diyordum ki annene eşarp alalım bir ihtiyacı varsa söyle alalım(tabi kadının bizi rahatsız etmediği dönemlerde)daha sonra kadın arsızlığa vurdu iyice ve artık dayanamayacam kesinlikle muhattap olmak için özellikle yapıyor
Eşim ayrılık sebebi olarak ailesini gösterdi tabiki olabilir vicdan azabı ama İnan'ın hiç mağdur olmuyor bi fotosunu gördüm kuyumcu mağazası gibi
Dedikleri gibi vicdan azabı duyuyordur belki geçmişteki hatalarından kim bilirKadın adamın parasıyla bağış mı yapıyor?Demek ki paraya o kadar da ihtiyacı yok o halde bağış
yapacak parayı bulduğuna göre.. Siz evlendikten sonra özellikle mesaj atması da garip bilemiyorum
ama pek de iyi niyetli gibi görünmüyor.
Ayrıca kadın değil sadece eşiniz de tuhaf, neden bu kadar taviz veriyor?
Parası o kadar çok mu ki kadının neden ve ne kadar istediğine önem vermeden hemen gönderiyor.
Valla benimki put gibi susuyor yinede yapacağını yapıuorBen
Ben olsam delirirdim
Bizde ayni sekilde ikinci evliligi esimin ama mumkun degil 1 tl bile vermez .
Heleki muhatap olacak
Anlini karislarim
Ben almak istemiyorum sizin başınıza gelirse(Allah korusun)sizi anlayışla karşılarsınız artıkCocuklari onlar ve cocuklarinin annesi.nafakaya bagli kalmadan her ihtiyaclarini gidermek istiyorsa yapmali.
Siz evlenirken bunlari goze almaliydiniz.
Valla benimki put gibi susuyor yinede yapacağını yapıuor
Ya nasıl ayrıldılar bilmiyoruz.
Kadınlar biraz daha erkeklere göre magdur oluyor erkek her yerde kalır ama kadın kalamaz mesela.
Bir dr kadın vardı durumu gayet iyidi eşi de memur kadın nafaka talep etmemiş ama eşi ev alıp vermişti.
Adam ne zamn evlendi kadın geriye dönük nafaka talep etti ve aldı ihtiyacı yokkken.
Bazen ufak kıskançlıklar da olabiliyor
Emin'im eşimin aklında zerre geçmişi yok ama bu kadının kendisini hatırlatma çabası varBelki kocasını unutamamistir sonuçta bir yaşantıları olmuş ve iki evladının babası. ..
Kesinlikle hasetlik işteKıskançlıktan öte bu kadının ki kötülük olmuş bence. Yeni evlendiği kadının suçu varmış gibi o yemesin
ben yiyeyim.. üstelik doktor olmuş ihtiyacı yok.. Kadın kezban'ın sözlük karşılığıymış resmen.
Canım bebeğim var eşimle çok kötü günler geçirdik nefret ettim soğudum kendisinden ama her zaman bebeğim için bin şükür ettim iyi ki de var o benim tek desteğimBenim de ıkinci evliliğim benim yanımda eski konuları bile açamaz ki bende kaldiramam hazmedemem yani gittiyse kapanmistir çocuk la muhattap olsun esin cok eski karısına meraklı aciyorsa yolla gitsin ona göre ınş bebeğin yoktur yoksa boyle hayat gecmez insanin bir ailesi olur yapboz gbi takmali cikartmali oyun oynuyor eşin haberin olsun
Dedikleri gibi vicdan azabı duyuyordur belki geçmişteki hatalarından kim bilir
Bakin bende bosanmis bir kadinim yani merak etmeyin bir nevi basima geldi.Ben almak istemiyorum sizin başınıza gelirse(Allah korusun)sizi anlayışla karşılarsınız artık
Bana ailem yüzünden ayrıldık dedi ama belki başka işler var yinede haklısınız sonuçta mağdur olmamış kiVicdan yapması için bir neden var mı? Kadın aç değil açıkta değil. Evin kirasını, faturaları, masrafları ve
tüm giderleri ödüyormuş zaten eşiniz kadın bağış yapacak kadar zengin neyin vicdanı bu?
Her b..ka para istiyorsa haklisin.Hayır kadın geçen hftada bir yakınını kaybetmiş Artvin'e gönderdi eşim artık zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?