Tabiki vardı market pazar ev kirası çocukların giderleri vs...Ama kadının özel ihtiyaçlarını karşıladığından hiç haberim yoktuEvlenirken haberiniz yokmuydu masraflardan çocuklardan?
Eşim esnaf geliri orta halli ya inanın para mevzusu gözümde değil sanki kasıtlı yapıyor zırt pırt kendisi için mesaj atıyor bu beni irite ediyorYok artık, başkasının parasıyla bağış mı yapılır? Eşinizin geliri nasıl çok mu iyi? Siz çalışıyor musunuz?
O zaman tabiri caizse eşin enayi olmasın. Sınırı o koymazsa oda ister.Ev kirasını ödediğini ve pazar market giderlerini karşıladığını biliyordum ama kadın derneklere ufak tefek bağış yapıyor onu bile eşim karşılıyor bunları tabi zamanla gördüm
Marketi pazarı çocukların ihtiyaçlarını gönderiyor birde üstüne nafaka veriyor birde otu çöpü bahane edip para istiyor yani değil mi?Tabiki vardı market pazar ev kirası çocukların giderleri vs...Ama kadının özel ihtiyaçlarını karşıladığından hiç haberim yoktu
Boşanmış ve çocuklu erkek çok zor, ben yapamazdım. Onun geçmişiyle yaşıyorsunuz resmen. Eşiniz ne diyor peki?Eşim esnaf geliri orta halli ya inanın para mevzusu gözümde değil sanki kasıtlı yapıyor zırt pırt kendisi için mesaj atıyor bu beni irite ediyor
Yahu ben anlatamıyorum galiba hassas olduğum bir konuda ahkam kesiyorsunuz...Şimdi önemli noktalarını anlatayım en iyisi...Nafakayı çıkarın aklınızdan çünkü eşim her ihtiyaçlarını karşılıyor çocukların üstünden başından bahsetmiyorum.Çocuklarla aramızda hiç mesafe yok ne ihtiyaçları varsa hepsi babaları tarafından karşılanıyor ki hakları zaten...Ev kirası ödeniyor,aidat,faturalar,market,pazar ödeniyor...Evet haklısınız kadın nafakayla bunlrın hepsine yetişemiyordurda o yüzden zırt pırt para istiyordurSakin :) ünlem koyunca sizden korkmuyoruz :) sevmiyorsun demedim zatenfındam .nafaka dediginiz su donemde ne kadar zaten.2 cocuk bu devirde kolay degil buyutmek tek basina.biraz empati yapmak lazim ben cocuklarin ustu basi yerinde demenizi yadirgadim.kimin neye ihtiyaci oldugunu kiyafetten anlayamazsiniz
Öyle belli bir rakam yok ama ortalama sadece kadına 300-400 tl gidiyordurMarketi pazarı çocukların ihtiyaçlarını gönderiyor birde üstüne nafaka veriyor birde otu çöpü bahane edip para istiyor yani değil mi?
Yani hepsi için ayrı ayrı toplamda ayda ne kadar gönderiyor?
Eksikleri demek ki eşiniz tamamlıyor.Bu kadar öfke iyi değil.Çocukları olan biriyle evlilik kolay değil bunları göze alarak evlenmişsinizdir diye düşünüyorum.Ne alaka!!Çocukların hiçbir eksiği yok ayrıca kadın çalışıyor
Yahu ben anlatamıyorum galiba hassas olduğum bir konuda ahkam kesiyorsunuz...Şimdi önemli noktalarını anlatayım en iyisi...Nafakayı çıkarın aklınızdan çünkü eşim her ihtiyaçlarını karşılıyor çocukların üstünden başından bahsetmiyorum.Çocuklarla aramızda hiç mesafe yok ne ihtiyaçları varsa hepsi babaları tarafından karşılanıyor ki hakları zaten...Ev kirası ödeniyor,aidat,faturalar,market,pazar ödeniyor...Evet haklısınız kadın nafakayla bunlrın hepsine yetişemiyordurda o yüzden zırt pırt para istiyordur
Pazar'ı eşim görüyor ve oğluna veriyor o götürüyorOrtada 2 çocuk var bunlar normal kadın evlenmemiş sonuçta adam çocuklarını bırakmamış bırakmamalı da.
Çok rahatsızsanız velayetini alabilirsiniz.
Sadece su kafama takıldı market pazar işlerini eşiniz mi alıp evine götürüyor yoksa para verip kadın mı alıyor.
Önceki mesajlarımda yazdım para gözümde değil kadın çocukları için değilde kendi lüksü için sürekli iletişime geçmek istemesi rahatsız ediyor beniEksikleri demek ki eşiniz tamamlıyor.Bu kadar öfke iyi değil.Çocukları olan biriyle evlilik kolay değil bunları göze alarak evlenmişsinizdir diye düşünüyorum.
Maddi durumu iyiyse çocukları'nın annesine destek olmasında sakinca görmemelisiniz.Böyle evliliklerde üç maymunu oynamalisiniz.
Mutluysaniz kıskançlık yapıp huzurunuzu bozmayın.
Öfkeliyim çünkü eşimle evlendiğimizde ilk eşinin haberi yoktu zaten haberi olmasına da gerek yoktu neyse o zamanlar eşime pazar listesinin haricinde mesaj atmazdı ne zaman haberi oldu o zamandan sonra mesajların hiç ardı arkası kesilmez oldu yani ben bu istekleri hiç masum bulmuyorum başkalarının meşrulaştırmasıda beni rahatsız ediyor.Eşimle konuştuğumda put gibi hiç tepki vermiyor zatenBasliginiz bile unlemlerle.oncelikle ofkenize hakim olmanizi oneriyorum
Bunlarin hepsi her ay oluyor olsaydi evlenmezdiniz sanirim..ben tasarruf yapmak istemiyorum demissiniz sonrada mevzuu para degil diyorsunuz..mevzuyu anlatamadiginiz kesin.biraz abartiyorsunuz gibi geliyor.esinizle konusmaktan baska yoluda yok bunun.madem makull sebepleriniz var neden esinizle konusmuyorsunuz ?
Susup cevap vermiyorsa Demek ki bir arkadasinda yukarda yazdigi gibi eski esine karsi vicdan azabi cekiyor..aksi halde rahatsizlik duyardi tipki sizin gibi ama duymuyor.bence sizde kapatin gozunuzu kulaginizi belliki esinizle kotu olacaksiniz yoksaÖfkeliyim çünkü eşimle evlendiğimizde ilk eşinin haberi yoktu zaten haberi olmasına da gerek yoktu neyse o zamanlar eşime pazar listesinin haricinde mesaj atmazdı ne zaman haberi oldu o zamandan sonra mesajların hiç ardı arkası kesilmez oldu yani ben bu istekleri hiç masum bulmuyorum başkalarının meşrulaştırmasıda beni rahatsız ediyor.Eşimle konuştuğumda put gibi hiç tepki vermiyor zaten
Evi aslında çocuğunun üzerine yapacak kadınla çocuğu zaten aynı evde yaşayacaklar hep bunda hiç rahatsız değilim sonuçta çocuğuna olacak ama haklısınız benim eşim bunlara sebep olan pazarını bile kendi elleriyle yapıyorAlan razı veren razı
Adam ev bile söz vermiş
Kadın normal :)
Eşiniz anormal olan
Pazar'ı eşim görüyor ve oğluna veriyor o götürüyor
Önceki mesajlarımda yazdım para gözümde değil kadın çocukları için değilde kendi lüksü için sürekli iletişime geçmek istemesi rahatsız ediyor beni
İlk zamanlar hep anlayışla karşıladım hatta çocuğuna diyordum ki annene eşarp alalım bir ihtiyacı varsa söyle alalım(tabi kadının bizi rahatsız etmediği dönemlerde)daha sonra kadın arsızlığa vurdu iyice ve artık dayanamayacam kesinlikle muhattap olmak için özellikle yapıyorSusup cevap vermiyorsa Demek ki bir arkadasinda yukarda yazdigi gibi eski esine karsi vicdan azabi cekiyor..aksi halde rahatsizlik duyardi tipki sizin gibi ama duymuyor.bence sizde kapatin gozunuzu kulaginizi belliki esinizle kotu olacaksiniz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?