• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrr bi bakınnn acilll

Tam okumadim yazdigini cunku az cok tahmin ediyorum.
Burda butumn yazdiklarimi okudunmu?
Bi arkadasla tatlıca tartıştık, bunuda geyik amacli orayi okuyanlar burayida okur diye özelliklede o arkadas icin espri olur diye actim.
Mune Mune direk taşır diye dusundum ama saatlerdir ortalarda yok isi va sanirim.
Defalarca kerede aciklamasini yaptigim halde hala senin gibi peki ne diye actin diyenlere cvp veriyorum sonkez.
Siz hic şaka bedir bilmezsiniz acaba ya?
Hepmi bukadar sistemli düzenlisiniz?
Hataysa hata arkadasim şaka yaptim.
Bak yine ovuyorum kendimi, ben sizin kadar ciddi dilim demekki.daha cocuk ruhluyum belki.
Napcaksin oldurcekmisin simdi beni??

Pek espritüelmişsin tatlım çok güldüm hep aç geyik sohbetlerine hep geleyim :)

Ayrica baska bisi sordum.benim yazdigim seyle.misafirlerverlik ne alaka onu aciklayacaktin ??

Emir kipiyle konuşamazsınız benimle.
'Nick' konusuna gelince sizde de benzer bi durum olduğunu sonradan farkettim ve rahatsız olmanızda beni alakadar etmez sonucta birsürü farklı sitede rastlamak mümkün bi "siz" değilsiniz yani.
Misafirperver görünme cabanızı kastettim bu kadar sivri dilli ve durmadan kendini övmeniz tuhaf ben şahsen evimde böyle bi misafir agırlayamam.

Bence kizmayacak, hadi geyik olsun,geyik bolumune actigmizda kimse sohbete katilmiyo buuzden bdv bolumune actim diye onlarca konu okudum.
Bu konulari bitek benmi gordum yani baska gören kimse olmadimi?
Mune Mune de bu konuları gerekli bolüme taşıdı sohbet farkli yerde devam etti.
Bunu bukadar buyuten herkesin bana muthiş sempatisi oldugunu dusunuyorum :))
Mune Mune diledikleri her neyse yerine getirde rahatlasinlar sana zahmet :)
Valla seni tanımıyorum , hiçbirşeyide büyütmüyorum ben sadece uyarayım dedim :27: benim öyle bir amacım yok yani :27:

Emir kipiyle konuşamazsınız benimle.
'Nick' konusuna gelince sizde de benzer bi durum olduğunu sonradan farkettim ve rahatsız olmanızda beni alakadar etmez sonucta birsürü farklı sitede rastlamak mümkün bi "siz" değilsiniz yani.
Misafirperver görünme cabanızı kastettim bu kadar sivri dilli ve durmadan kendini övmeniz tuhaf ben şahsen evimde böyle bi misafir agırlayamam.
Bende senin evine gelmeyi hiç düsünmemiştim zaten, sen önce biraz daha büyü ondan sonra karar verirsin ne şekil misafirler isteyip istemeyecegine..

Hala ne alaka diyosun..
Onun cevabini verdm, ben diyorumki deminki yazdigim cevaba karşılık olarak bumu sizin misafirperverliğiniz dedinya??
Iste bende ona ne alaka diyorum?
Neden cvp veremiyosun??

Laf yetiştirme modunuzdan çıkıp bi baksaydınız görürdünüz :işsiz:

Bende senin evine gelmeyi hiç düsünmemiştim zaten, sen önce biraz daha büyü ondan sonra karar verirsin ne şekil misafirler isteyip istemeyecegine..

Siz benim yaşımla dalga gecme yetkisine nerden sahip oluyorsunuz? ayrıca kib.lendiniz evli barklı insanlarız biraz medeni olun ya

Back
X