Kızlarrrr EVLENİYORUMMMMM :))) peki annem ne olacak?? :/

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Kızlar ya bugün hayatımın en önemli hadisesini yaşadım.. Mutluluktan ağlamak mı dersiniz, çığlıklar atmak mı dersiniz..
Sevgilim askere gitme kararı vermişti ve de gitmeden söz yüzüğü takalım istiyordu ancak benim çekincelerim vardı.. Daha geçen yıl nişan atmıştım hem de yeni bir ilişki bizimkisi, her ne kadar geçmişe dayanan bir tanışıklığımız olsa da evlilik kararı vermek oldukça zor, bilirsiniz..
Akşamüstü buluştuk sevgilimle, onu her zaman ve her koşulda bekleyeceğimi ve karşılığında onun da bana biraz zaman vermesini rica ettim yüzük takma konusunda.. O da yüz düşürdü.. Moralimiz bozuldu biraz.. Bindik arabaya bilmediğim bi yol üzerinde kafenin önünde durdu, hadi sana fal baktıralım, falında çıkarsam benimsin, çıkmazsam askerlik sonrasına kadar bu konuda seni zorlamayacağım dedi.. Ben de kabul ettim, güldük vs.. girdik fal kafeye.. Kapattık fincanlarımızı..
Yaşlı bir bayan oturdu masama falıma baktı.. Ama hiç fal gibi değildi..
''Kızım çok güzel bir gelinlik içerisinde görüyorum seni, kuyruklu muyruklu..
Bu çocuğum da seni çok mutlu edecek.. Ve hayat bazı şeyleri ertelemek için çook kısa..
Bu çocuğumla yaşlandığında şunu demeyeceğinden emin misin? Keşke biraz daha yanında uyuyabilseydim? Kafanda bir takım karışık düşünceler var.. Ama bunlar kulak asmaman gereken düşünceler.. Çünkü çok seven bir kalp görüyorum.. '' Deyip dayadı bana psikolojik baskıyı...

Sonra sevgilime dönüp senin de falına bakayım mı yavrum dedi... Sevgilim de benim falıma sevgilim bakacak dedi..
Kadın kalktıktan sonra gülüştük falan.. Geyik yapıyoruz.. Açtım fincanı... YÜZÜKK!!!

SEVGİLİM: Hepsinde fal bakmasan da, hayatımın sonuna kadar kahvemi sen yap istiyorum.. Ben de evinin babası olurum karşılığında? Geceleri de söz ben kalkarım ağlayıp acıktıklarında.. Ben her sabaha seninle uyanmak istiyorum.. Sen benim güvendiğim tek insansın..
Eğer baba olacaksam, çocuklarımın annesi sen olmalısın.. Seni çok seviyorum.. Benimle evlenir misin?

EVET dedim.. Defalarca hem de... Ağlaya ağlayaa... Herkes alkışladı.. Hala rüyada gibiyim kızlar...
Anneme anlatamadım.. Sizlerden akıl almak ve bu mutlu olayı paylaşmak için geldim.. Kızlar çok mutluyum ama korkuyorum da nasıl açıklayacağım millete...
babaannemle halama söyleyecek miyiz.. Hiçbir şey bilmiyorummm... .

Çok uzun oldu kardeşlerimm... Affedin... Kızlar evlenme konusunda kesin kararımı verdim.. Kimse beni böyle mutlu etmemişti.. Onu çok seviyorum..
Anneme nasıl açayım konuyu?

vavvvv çok güzel evlenme teklifi almışşın sözler muhteşem bence şanslısın seni gerçekten seviyor ailende sen istedikten sonra arkanda olur bence hakkında hayırlısı olsun mutlu olursun inş

Allah bu romantik adamın öküz olduğu günü göstermesin amin :)
İşi biliyor seninki ama ben askere gidip gelmeden yüzük takmazdım şahsen..
Aceleye gerek yok.. Gelir gelmez nişan yapar 3 aya evlenirsiniz.
Eğer hala aynı fikirdeyseniz..

Acele niye?

vavvvv çok güzel evlenme teklifi almışşın sözler muhteşem bence şanslısın seni gerçekten seviyor ailende sen istedikten sonra arkanda olur bence hakkında hayırlısı olsun mutlu olursun inş

Aşkım benim yaa hınzırr.. Anladı tabi hemen hazırlamış her şeyi... Deli şey.. Evet çok şanslı ve şaşkınımm... Sen de çok mutlu ol inşallah canım benim... Senin de bebeğinin de şansı bol olsun.. Annemden yüzüğümü de sakladım şuan için. :)

Aminn aminnn :)
Valla artık çok geç.. Beni kalbimden yakaladı yine.. :) Anneme nasıl açacağım diye düşünüyorum konuyu.. Etraf çok konuşacak ama çok mutluyum.. :)
Söz takacağız.. Geldiğinde de sanırım kış olacak.. Yaza doğru da evleniriz sanırım... :)

konularınıza denk gelıyorum cogu zaman..

bende bıraktıgı ızlenım cok hızlı gelısen bır seyler var ortada..

cok guzel bır evlenme teklıfı sana deger verdıgı de bellı aılesıne tanıstrdı evlenme teklıf ettı... ancak sözz kessenız bıle evlılık surecını uzun tutmalısınız cunku tanımak ıcın bıraz daha zaman daha ıyı olr

Sevgilinizin acelesini anlayamıyorum bir türlü
Daha 3 ay, yaşlarınız daha küçük.. Bilemiyorum :44:

Tebrik ederim mutluluklar ama actigin konulaedan biliyorum sen henuz bes ay once nisan atmistin . Bu da henuz uc aylik bir iliskiydi.... ister yanlis anla ister anlama ama gercek dusuncem su : Cok hizli gidiyorsun .. bak insanlari tanimak gerçekten onlara biraz zaman tanimayi gererktirir.. guzel ask sozleri fln hepsi ii hos ama iki insan ayni evin icine girdi mi gercekler konusuyor o zaman..bak ben bir yillik evliyim ve esimi toplamda uc yildir tanıyordum hala bilmedigim huylari cikiyor....
Demem o ki sen sen ol acele etme hizli kosan cabuk yorulur .. Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah ama henuz cok cok erken........

cok cok guzel bir evlilik teklifi almissin oncelikle hayirli olsun tez zamanda askerine kvusursun insallah bence suan bu konuyu sadece annene ac teyze hala vs. bunlarin simdi bilmesi gerekmez sanirim isteme nisan askerden geldikten sonra olucak askerden donunce sevgilin o zman ailenin diger bireylerine soyleyebilirsiniz derim ben yani ben olsam oyle yapardim...tekrardan kararin hayirli olsun canim

Ben kader diyorum buna.. İnan önceki nişanım da erken yaşta oldu ama hiç böyle gelişmedi olaylar.. Çok emin hissediyorum.. Mutluyum..
Zaten askere gitmesi, gelmesi, iş bulması... 1,5 yıl falan sürecek.. Bu dönem birbirmizi daha iyi tanımamız için güzel bir zaman dilimi.. Zaten liseden arkadaştık.

Sevgilinizin acelesini anlayamıyorum bir türlü
Daha 3 ay, yaşlarınız daha küçük.. Bilemiyorum :44:

Ben de bilemiyorum.. Bu tatlı yemek gibi bir şey.. Geri duramıyorum.. Çok mutluyum.. :)

askere ağustosta falan gidecek.. Gidip gelmesi sonra iş bulması falan 1,5 yıl veriyoruz zaten birbrmizi tanımak için.. Sadece bu dönemi nişanlı olarak geçirmek istiyoruz.. Önceki nişanlımla uzaktan ilişki yürütüyorduk.. Bende bi etkisi kalmadı.. O hataydı ama şuan çok mutluyum.. Çok haklısın tabi ama çok seviyorum..

Sağ ol canım Allah razı olsun.. :)

Şu an sorunundan once teklifte takilmis durumdayimmmm cok guzel
:) Herseyin hayirlisi ama acele etmemelisin bencede bi gidip gelsin bakalim ..

Diger konularini okumadim fakat niye israr ile bu süreçi nisanli olarak geçirmek istiyorsunuz? Nisan attiysan, herkezden daha çok sen bilmen gerekiyorki nisan dönemin ne kadar çok sancili bir dönem oldugunu.

Daha 3 aylik bir iliski ise gerçekten hersey çok çabuk gelisiyor ve mutlu olabilirsin fakat bu hizlilik ile hayal kirikligina ograyibilirsin.
O evlenme teklifi mesela ne kadar tatli ve güzel olsada, benim gördügüm senin isteklerine saygi duymayan bir insan.
Senin durumunu göz önünde bulmayan bir insan. Senin daha yeni nisan attigini biliyor, bu konuda ailenden hasas oldugunu biliyor.
Niye seni israr ile zor duruma birakmak istiyor?

Banada öyle geliyorki erkek arkadasin bu teklifi asil korktugundan dolayi yapiyor. Onu askerlikte birakacaksin diye korkuyor bence.
Yoksa ben baska bir açiklama düsünemiyorum.

Ayrica hemen herkeze güvenme canim. Simdi çok mutlu olabilirsin fakat kanimca erkek arkadasini zaten yeterli olarak tanimiyorsun.
Bende ilk esim ile çiktigimda çok mutluydum, hiç yalnislarini görmüyordum. Simdi esim ile halen mutluyum fakat pembe gözlükler gitti.
Beraber zorluklar çektik fakat daha güçlu olduk. Bu her iliski için geçerli degil ama. Daha yeni nisan atmisin, hiçmi korkmuyorsun tekrar bir ciddi iliskiye girmek için? Tekrar herkeze duyarmak için evlenecegini? Ben olsam "ya bu nisanda attilirsa" düsüncesi beni daha çok temkinli yapardi. Daha 3 aylik bir iliskide bir evlenme teklifine bile evet diyemezdim.

Çok acele ediyorsun Duygu.

Çok haklısın.. Bu buluşmaya aynen sözünü ettiğin düşüncelerle gitmiştim ama ayaklarımı yerden kesti.. Doğru insan o gibi geliyor..
Uzun yıllar sevgili olup evlenip ayrılanlar da çok fazla.. Önümüzde 1,5 yıl var daha birbirmizi tanımamız için.. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Önümüzde 1,5 sene var daha evlenmek için.. Çok etkilendim o an başka bi cevap gelmedi dilime.. :)

Ya haklısın,hoş bir teklif olmuş. Ama ağırdan al bu süreci ve askerden gelmeden ciddi bir adım atma bence.

Nişanlıyken güzel olur,mektup yazarız birbirimize vs... O işler öyle olmuyor. Ne iş yapıyor erkek arkadaşın mesela ? Birikimi var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…