Kızlarrrr EVLENİYORUMMMMM :))) peki annem ne olacak?? :/

Senin heyecanını severim been kıyamam
Genelde nişan atma, söz atma, uzun süreli ilişkiyi bitirme gibi vakalardan sonra kısa sürede sürpriz bir evlilik oluyor ben bunu görüyorum çevremde

Evlilik teklifi aldın ya sıcağı sıcağına ailene söylemen gerek aslında madem teklifi de kabul ettin
Yoksa başka türlü söyleyemezsin heralde araya zaman girince daha da zorlaşır söylemek

Ayy canımmm Sabah söylerim artık.. :) Kaderim olduğuna çok inanıyorum..
Lisede çok çirkindi ama yine de hareketleriyle ilgimi çekerdi.. Okulumu değiştirdim, sonra nişanlandım.. hiç karşılaşmadık..
Tam nişanı attım pat karşılaştık.. ben ulaşamadım başta, sonra ulaşmak istemedim.. O buldu ulaştı.. Tam zamanında geldi..
Hiç sevemeyeceğimi sanırdım.. Beni çocuk gibi seviyor.. Hayırlısı olur inşallah.. Bu içten yorumun için çok teşekkür ederim canım :)
Çok mutlu ol inşallah, içimi ısıttın :)

askerden geldikten sonramı evleneceksiniz??:44:

Ben de sevgilimi görür görmez onun benim kaderim olduğunu hissettim umarım da öyle olur :) daha 16.5 yaşımdaydım o zaman :)

sen de çok mutlu ol inşaAllah

aklıma iki örnek geldi bak bi tanıdığım 7.5 yıl ilişkiyi bitirip 2 yıl içinde başkasıyla evlendi
başka tanıdığım da 8 yıllık ilişkiyi bitirip 1 yıl içinde başkasıyla evlendi

evliliklerinde mutlular mı onu bilemem ama
böyle oluyor genelde çevremde :44:

biz buna durdu durdu turnayı gözünden vurdu diyoruz sanırım
bir de büyünün bozulmasından korkup hemencecik adım atmak isteniyor sanırım
Allah hayır etsin

yalnız askere gidecek erkeklerde bi ısrar oluyor adım atılması için onu da görüyorum etrafımda :)
sanki gitmeden önce işi sağlama almak istiyorlar

askerden geldikten sonramı evleneceksiniz??:44:

Evet askerden sonra.. :) Ağustos gibi askere gidecek kısa dönem... Kışın gelecek büyük ihtimal.. Sonra hazırlıklarımız başlar.. Seneye yazın falan evleneceğiz sanırım.. Bilemiyorum daha pek bişe konuşamadık..

senin adına çok sevindim bundan sonra çok mutlu olursun umarım
bu arada çocuk gibi seviyor derken

he gitmeden evlenme dicektim tm ..
mutluluklar cnm Allah kolaylık versin ..

Ay canım benim Allah kavuştursun sizi.. :)
Ben de hep bu tarz örnekler görüyorum etrafımda ama bunları yaşadığıma inanamıyorum.. Yüzüğüme bakıp gülümsüyorum..
Çocuk gibi fotosunu çekip duruyorum elimin hahah :)

Aminn :)
1.5 yıl kadar süre var sanırım daha evlenmenize her şeyi içinize sine sine yaşarsınız umarım :)

senin adına çok sevindim bundan sonra çok mutlu olursun umarım
bu arada çocuk gibi seviyor derken

Sağ ol canım, Allah razı olsun.. :) Sen de çok mutlu ol inşallah.
Yani demek istediğim beni hiç üzmüyor ve sevgimizde oyunlara, kaçan kovalanır şeysilerine hiç yer yok..
Sevgisini çok saf ve gerçek buluyorum.. :)

he gitmeden evlenme dicektim tm ..
mutluluklar cnm Allah kolaylık versin ..

Allah razı olsun canım.. Sağ ol.. Sen de çok mutlu ol inşallah.. :)

sağol cnm hayırlı teskereler

ne güzel bir evlenme teklifi
Ben söz konusuna sicak bakiyorum, sevgilin askere gitmeden adini
Koymak istemis, Bence cok güzel bisey bu.
Arkadaslar, yeni nisan attigini, erken oldugunu söylemis, ben öyle düsünmüyorum.
Yillarca yas mi tutmak gerekiyo..
Bulmusken, hemde tam zamaninda kacirma derim ben

canım öncelikle tebrik ederim muhteşem bi teklif olmuş romantik değilimdır ama böyle özgün teklifleri hep beğenmişmdır insanı özel hissettirir Annene gelince öncelikle kaç yaşındasın? Hem annen biliyosa pek sorun olacağını düşünmüyorum bi ne sevgilinin işi falan hazırsa yani en fazla bi hafta surat asıp laf sokar o kadar geçer sonra neyse tekrar tebrik ederim mutluluklar hep böyle olun Inş :)

Bu hızlı temponun sonunda üzülen taraf olmanı istemiyorum. O konuda değişti diyosan, ki umarım değişmiştir, bir şey diyemem.
Benim de eski sevgilim biz başladıktan 3 ay sonra askere gitmişti gitmeden önce yüzük almıştı, ay ne sevinmiştim o zamanlar. Askerden dönmesine yakın yazın nişan yaparız dedi. E ben okuyorum daha dedim, asla olmaz dedim. Bi trip attı bana anlatamam. Askerden geldikten sonra da değişti, 1 sene katlandım sonra tek bi kelime etmeden ayrıldı benden.

Ha bu demek değil ki, herkes aynı, seninki de böyle yapacak. Ama bu hızı biraz yavaşlatmandan yanayım. Artık kabul etmişsin zaten, ama en azından temkinli yaklaş biraz daha canım
Annene de bir şekilde aç konuyu, böyle bir işi annenden gizli yaparsan çok sorun çıkar. Her şey gönlünce olsun canım

Ayyy çok orjinal bi evlilik teklifi olmuş özendim valla

Hayırlara vesile olur inşallah...önceki konularınızı bilmiyorum tüm yorumlarıda okumadım acıkçası ama birileri çok kısa sürede gelişti herşey söz yapmayın falan demiş....daha birbirinizi tam tanıyamadıysanız ve önünüzde askerlik gibi de bi engel varsa sözü askerden sonra yaparsınız ne olacakki.....

Ama annenizin haberi olsun bu durumdan.....en azindan anneme söyledim o biliyor herseyi dersiniz....

Aşk sarhoşluğuyla insan herşeyi kabul edebiliyor

Çok sağ ol canım benim.
Eski konularımı okuyanlar hiç yas tutulası bi ilişki olmadığını da bilirler zaten..
Hem de uzak mesafeden yürütüyorduk ilişkimizi.. O almanyadaydı üstelik yüzüğümü geri isteyecek kadar da görgüsüzdü..
Çok çektirdiler.. Şuan gerçekten çok mutluyum..
Kaçırmaya da hiç niyetim yok.. En güzel yorum seçilebileydi senin yorumunu seçerdim vallahi..
Allah güzel gönlüne göre versin.. Çok çok teşekkürler :)

Çok mutlu oldum senin adına canım. Gözlerim doldu okurken. Çok güzel bir evlilik teklifi olmuş.
Sevgilinin yaratıcılığı on numara . Bence de bu adam kaçmaz

Askere gitmeden evvel kızın başını bağlayayım mantığında bir hareket olduğunu düşünüyorum ben ne yazık ki böyle hamlelerin.
Hiç hoşuma gitmiyor ve samimi gelmiyor. Korku ile yapılmış gibi geliyor. Hadi ben şu yüzüğü bir takayım da, o da ben gelene dek beni beklesin.
Bunu garantiye alayım tarzı bir hinlik var gibi işin içinde. Ben olsam kabul etmezdim sanırım böyle bir şeyi. Hayat bu bilinmez gerçi ama ...

Yine de inşallah siz çok mutlu olursunuz diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…