rica ederim, mutlu olman dileğiyle
Senin heyecanını severim been kıyamam
Genelde nişan atma, söz atma, uzun süreli ilişkiyi bitirme gibi vakalardan sonra kısa sürede sürpriz bir evlilik oluyor ben bunu görüyorum çevremde
Evlilik teklifi aldın ya sıcağı sıcağına ailene söylemen gerek aslında madem teklifi de kabul ettin
Yoksa başka türlü söyleyemezsin heralde araya zaman girince daha da zorlaşır söylemek
Ayy canımmmSabah söylerim artık.. :) Kaderim olduğuna çok inanıyorum..
Lisede çok çirkindi ama yine de hareketleriyle ilgimi çekerdi.. Okulumu değiştirdim, sonra nişanlandım.. hiç karşılaşmadık..
Tam nişanı attım pat karşılaştık.. ben ulaşamadım başta, sonra ulaşmak istemedim.. O buldu ulaştı.. Tam zamanında geldi..
Hiç sevemeyeceğimi sanırdım.. Beni çocuk gibi seviyor.. Hayırlısı olur inşallah.. Bu içten yorumun için çok teşekkür ederim canım :)
Çok mutlu ol inşallah, içimi ısıttın :)
askerden geldikten sonramı evleneceksiniz??:44:
Ayy canımmmSabah söylerim artık.. :) Kaderim olduğuna çok inanıyorum..
Lisede çok çirkindi ama yine de hareketleriyle ilgimi çekerdi.. Okulumu değiştirdim, sonra nişanlandım.. hiç karşılaşmadık..
Tam nişanı attım pat karşılaştık.. ben ulaşamadım başta, sonra ulaşmak istemedim.. O buldu ulaştı.. Tam zamanında geldi..
Hiç sevemeyeceğimi sanırdım.. Beni çocuk gibi seviyor.. Hayırlısı olur inşallah.. Bu içten yorumun için çok teşekkür ederim canım :)
Çok mutlu ol inşallah, içimi ısıttın :)
Evet askerden sonra.. :) Ağustos gibi askere gidecek kısa dönem... Kışın gelecek büyük ihtimal.. Sonra hazırlıklarımız başlar.. Seneye yazın falan evleneceğiz sanırım.. Bilemiyorum daha pek bişe konuşamadık..
Ben de sevgilimi görür görmez onun benim kaderim olduğunu hissettim umarım da öyle olur :) daha 16.5 yaşımdaydım o zaman :)
sen de çok mutlu ol inşaAllah
aklıma iki örnek geldi bak bi tanıdığım 7.5 yıl ilişkiyi bitirip 2 yıl içinde başkasıyla evlendi
başka tanıdığım da 8 yıllık ilişkiyi bitirip 1 yıl içinde başkasıyla evlendi
evliliklerinde mutlular mı onu bilemem ama
böyle oluyor genelde çevremde :44:
biz buna durdu durdu turnayı gözünden vurdu diyoruz sanırım
bir de büyünün bozulmasından korkup hemencecik adım atmak isteniyor sanırım
Allah hayır etsin
yalnız askere gidecek erkeklerde bi ısrar oluyor adım atılması için onu da görüyorum etrafımda :)
sanki gitmeden önce işi sağlama almak istiyorlar
Ay canım benim Allah kavuştursun sizi.. :)
Ben de hep bu tarz örnekler görüyorum etrafımda ama bunları yaşadığıma inanamıyorum.. Yüzüğüme bakıp gülümsüyorum..
Çocuk gibi fotosunu çekip duruyorum elimin hahah :)
senin adına çok sevindim bundan sonra çok mutlu olursun umarım
bu arada çocuk gibi seviyor derken
he gitmeden evlenme dicektim tm ..
mutluluklar cnm Allah kolaylık versin ..
Sağ ol canım, Allah razı olsun.. :) Sen de çok mutlu ol inşallah.
Yani demek istediğim beni hiç üzmüyor ve sevgimizde oyunlara, kaçan kovalanır şeysilerine hiç yer yok..
Sevgisini çok saf ve gerçek buluyorum.. :)
Allah razı olsun canım.. Sağ ol.. Sen de çok mutlu ol inşallah.. :)
Aminn :)
1.5 yıl kadar süre var sanırım daha evlenmenize her şeyi içinize sine sine yaşarsınız umarım :)
Haklısın canım ama kıskançlık konusunda aynıyız. Şükürler olsun o verdiği tepki son oldu.. 1 eksisi varsa 10 artısı var.
Gerçekten çok merhametli ve vicdanlı bir insan.. Beni sahipleniyor ve üzerine düşeni yapıyor her zaman.. Sorumluluk sahibi..
Askerden önce olmaz öyle bir şey.. Yorumlarını çok seviyorum, bakmadığım açılardan görüyorsun.. Söylediklerini göz önünde bulunduruyorum her zaman emin olabilirsin.. Çok sağ ol canım güzel yorumun için.
ne güzel bir evlenme teklifi
Ben söz konusuna sicak bakiyorum, sevgilin askere gitmeden adini
Koymak istemis, Bence cok güzel bisey bu.
Arkadaslar, yeni nisan attigini, erken oldugunu söylemis, ben öyle düsünmüyorum.
Yillarca yas mi tutmak gerekiyo..
Bulmusken, hemde tam zamaninda kacirma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?