Kızlarrrr EVLENİYORUMMMMM :))) peki annem ne olacak?? :/

Askerden önce evlilik falan söz konusu değil zaten canım :)
Sevgilim kalite mühendisi..
Bildiğim kadarıyla ankaradaki büyük bir avmde 3 tane kirasını aldığı dükkan var ailesine ait..
Ailesinin durumu çok iyi ama benim de annemden kalan 1 apartman dairesi var evlenince içinde oturabilceğim..

İşin doğrusu içimde çok iyi hisler yok bu durum için. Umarım ben yanılıyorumdur ama sevgilinde beni düşündüren şeyler var ve yanlış yapmanı istemiyorum.
'çıkar lan o eteği' diyen bir adam var karşında. Bak bu tepkisini hiç unutmuyorum mesela.
Sen söz için erken dedikçe surat asan ve bu şekilde isteklerini yaptırmaya çalışan bir adam görüyorum ben. Bu evlenme teklifi de zorla bence. Sırf gözünü boyamak, sözü erteleme düşünceni silmek için yapılmış bir şey.
Bu adamda beni tedirgin eden şeyler var, şuan havalardasın biliyorum. O yüzden kabul etmeyeceksin bu söylediklerimi de ama çok acele ediyorsun. 1.5 yıl var diyorsun ama dikkat et de askere gitmeden önce kendini nikah masasında bulma.

Haklısın canım ama kıskançlık konusunda aynıyız. Şükürler olsun o verdiği tepki son oldu.. 1 eksisi varsa 10 artısı var.
Gerçekten çok merhametli ve vicdanlı bir insan.. Beni sahipleniyor ve üzerine düşeni yapıyor her zaman.. Sorumluluk sahibi..
Askerden önce olmaz öyle bir şey.. Yorumlarını çok seviyorum, bakmadığım açılardan görüyorsun.. Söylediklerini göz önünde bulunduruyorum her zaman emin olabilirsin.. Çok sağ ol canım güzel yorumun için.

Bence askerlikten gelmeden önemli adim atma. Hatta askerlikten geldikten sonrada bekle adim atmak için. Yani 1.5 sene degil, 2,3 sene düsün canim.
Zaten o pembe gözlüklerin düsmesi 6 ay, 1 sene aliyor.

Elbette her kadin öyle bir teklif ile mutlu olur fakat mantikli olmanda gerekiyor canim. Cok erken davranirsan ve nisanlanirsan ve bu iliski yürümezse, yikim senin için daha büyük olur. Ondan sonra kendini daha zor toparlarsin ve erkeklere güvenin hiç kalmaz.

Ben esim ile ancak 5 yil sonra evlendim, hem okullarimiz bitsin, is arayalim derken hemde birbirimizi daha iyi taniyalim diye. Ve iyiki öyle yapmisim. Elbette uzun iliski bir saglam evliligi garantilemez fakat bir kisa iliski bunu hiç garantilemez.

Bu arada, kaç yasindasiniz? Yani sen ve erkek arkadasin?

Son düzenleme:

Nasip canımm.. :) Bakalım..

Ben 91liyim o 89lu..

Nasip canımm.. :) Bakalım..

Ben 91liyim o 89lu..

Oooh, daha çok gençsiniz o zaman :) Beni yalnis anlama bu arada fakat seni tanimadigim halde, tekrar üzülmeni istemem.
Biliyorum, havalardasin ve kara bulutlari görmek istemiyorsun fakat tecrübemle diyebilirimki hayatta hep temkinli
ol canim. En iyi insanlar çok kötü çikiyor, kötü düsündügün insan iyi çikiyor.

duygucum bence çok hızlı gelişiyor bu ilişki biraz frene bas yavaşla bak benimde sevgilim mayısta askere gidecek 6 yıldır sevgiliyiz o benim ilk aşkım ve92 doğumluyum bizde askerden gelince ciddi adımlar atmayı planlıyoruz nişanlılık ciddi bir adım bu kadar hızlı adım atma canım benim sonra üzülürsün

Sağ ol canım Allah razı olsun.. Hayırlısı olsun.. Haklısın.. :) her şey nasip ..:)

Cevabımı verdim artık.. Çok da emin hissediyorum.. Allah kavuştursun sizi canım.. :)

Cevabımı verdim artık.. Çok da emin hissediyorum.. Allah kavuştursun sizi canım.. :)

teşekkür ederim canım sizide allah kavuştursun tez zamanda inşallah:) hakkında hayırlısı

askerlıgını yapmadıysa askerlıgın donusu soz kesınız

bu ısler aceleye gelmez aıleler annasması fılan cok onemlı bu sure zarfında bırbıırnızı tanısrsınız askerlıgık fılan varsa bu cok ıyı fırsat
guzel evlenme teklıfı darısı basına bekarların

annen gılede benle evlenmek ısteyen su suredır gorusutgum bırı var konuyu ac zaten gerısı onlar sorar nerelı kım ne ıs yapar kımlerde kac kardes anası babası ne ısıyapıyor sorar sorar

1,5 yıl var önümüzde.. Ağustosta falan askere gidecek kısa dönem.. sonra yazı bekleyeceğiz düğün için, iş falan bulacak yeniden vs.
Saş ol şekerim.. Darısı bekarlara :) Liseden arkadaştık ama 2. sınıfta okulu değiştirince görüşemedik.. Sonra kader ya en zor zamanımda geldi ayağıma.. :)
Ailelerimiz de tanışıyorlar..

ıyı barı tanısıyorlar :))))))

ben de hemen herkes gibi düşünüyorum. Dışardan bakınca daha yeni nişan atmış bir kıza psikolojik baskı uygulayan , askere gidecek diye her kızın hoşuna gidecek bir evlilik teklifiyle kendini garantiye almaya çalışan bir adam görüyorum. Madem seni seviyor bırak surat asmayı sana zarar gelmesin diye sabırla uygun zamanı beklemesi gerekir. 22 yaşa kısa sürede yaşadıkların çok bence. Ben bile konularını görünce eski nickinle hatırlıyorum direkt seni..nişan atalı benim hatırladığım 5-6 ay anca olmuştur. iyice ölç tart.İlişkinin ilk ayları zaten herkeste çok güzel heyecanlı toz pembe olur zaten önemli olan zamanla ilişkinin oturması kötü zamanlarda olumsuzluklarda karşında ki insanın tavrı.

7 ay oldu nişan atalı.. Hiç ummuyordum yeniden sevebilceğimi.. Ona güveniyorum ve seviyorum..
Hayırlısı olsun hakkımızda.. Önümüzde 1,5 sene var daha.

7 ay oldu nişan atalı.. Hiç ummuyordum yeniden sevebilceğimi.. Ona güveniyorum ve seviyorum..
Hayırlısı olsun hakkımızda.. Önümüzde 1,5 sene var daha.

bir hareketini görürsün soğursun ne bilim pişman olacağın bir şey yaşarsın üzülürsün sonra , genç kızsın hemen söz yapma bence , bu sefer 2.defa nişan atamam diye baskı da hissedersin kendini , toparlanman zor olur. Aceleye gerek yok. Askere gitmeden söz yapma derim. Sen sözlenmiyorsun diye senden mi ayrılıcak sanki.

Çok teşekkür ederim.. Zaten askere gitmesi ağustosu falan bulacak.. Söz için de hala zamanımız var.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…