kızlarrrr yardımm edin moralim çok bozukkk

1asyam

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
26
0
16
Ankara
ankara etlik lokman hekim hastanesi elif hanıma gidiorum 18 haftalık gebeyim 7 kilo aldım ve doktorum çok kızdı çok moralim bozuk gercekten çok yemiorum çok fazla dedi en fazla 9 ayda 12 kilo almam lazımmış ama vücut meselesi ben böle aldım aynı durumda olan varsa yazsın lütfennnnn

canım üzülme şimdiki doktorlar kızıyor kilo olayına ama tanıdığım 40kilo alanlar var ve gayet sağlıklı doğuranlar
ve sonrasında o kiloları verenler.canını hiç sıkma bişeycik olmazzzzz

Canım ben gebe oldugumu yeni öğrendim,hastane ve doktor araştırıyorum.Bana yardımcı olurmusun.Ben ankaradayım lokman hekim yazmışsın.Ankaradamısın sende

Canım ben gebe oldugumu yeni öğrendim,hastane ve doktor araştırıyorum.Bana yardımcı olurmusun.Ben ankaradayım lokman hekim yazmışsın.Ankaradamısın sende

canım evet ankaradayım etlik lokman hekim elif terzi ii bir doktor doğumada kendisi girecek ama kiloya çok takıntılı her gittiğimde kiloma bişi sölüo ama tecrübeli biri biraz kalabalık oluo özel olmasına rağmen randevu saatleri sarkabilio ama doktor çok cana yakın

Kuzenimde seneler önce orada yaptı.Memnundu.Çok heyecanlıyım demek memnunsun senin ne kadarlık

napim cnm işte doktorum çok takıntılı tek bebeğim sağlıklı olsunda saol cnm üzülmemeye calışıorum

canım ben ilk gebeliğimde tam 36 kilo aldım, 1 sene içerisinde hepsini verdim.

şuan ikinci gebeliğim birincisi gibi kilo almadım.

dr üstüne düşen vazifesini yapsın. diabetin varmı diye şeker yüklemesi yapsın. hormon testlerini yapsın. eğer bir sorun yoksa sağlıklıysanda, ki öylesindir umarım, söyle doktoruna üstüne vazife olmayan şeylere karışmasın.

degerlendiricem mutlaka :) benim ilk gebeliğim,her gebe gibi özel ilgi bekliyorum:) devlet hastanelerinde pek mümkün olmuyor bu:)

zeyno imzadaki gebelik takvimini bende yapmaya calışıyorum beceremedim yardımcı olabilirmisin:)

çok şükür bir sıkıntım yok tek bebeğim sağlıklı olsunda artık doktoru takmıorum

ay aman ya bazen doktorları anlamıorum valla cnm sen çiğ et yeme normal yemeğini ye bebeğin beslenio şmdi senden sen büyük ihtimalle yararsız şeyler yiosun sosis salam sucuk çiğ köfte cips kola kes bnları bulgur ye fasulye ye yoğurt süt ceviz bnlar bebek gelişimi için iyi sanada kilo yapmaz direk bebiş alır

genelde son aylarda daha çok kilo alındığı için, dr unuz uyarmıştır. gebelikte fazla kilo, sizi ve bebeğinizi zorlamasın diye uyarıyor. moraliniz bozulmuş olabilir ama dr sizin ve bebeğinizin sağlığını düşünerek uyarıyor. gebelikle ilgili birçok yerli-yabancı dr un kitabını okudum, benzer uyarılar orada da var,gereksiz bir uyarı değil.

söyleme şekli sizi rahatsız etti sanırım... moralinizi bozmayın ama biraz daha dikkat edin.
besin değeri olan gıdalarla beslenmeye çalışın. hamurişi, tatlı, aburcuburların kilodan başka etkisi olmaz bebeğinize ve size...çok yemeden aldıysanız, gerekli kan testlerinizi yapabilir dr unuz.

bir de çok zayıf iken hamile kalmışsanız, 12 kg dan fazlası pek sıkıntı çıkarmaz. gebeliğe başlama kilonuza göre, 18haftada 7 kg fazla veya normalin biraz üstü sayılabilir. sonrasında dikkat edin. Allah bağışlasın, sağlıkla gelsin inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…