- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Hadi bakalım kolay gelsin hatun kişiHahahaha deli kiz ya
Bu aksam yemekler benden dedim yardim edecek ama beraber hazirlayacagiz :)
Allahtan utuleri herif yapiyoKolay gelsin şekerim bende ütü yapıcam birazdan
Ay yedik, ictik, topladik. Simdi yaydim kendimi oturuyorum hanimlar sizler napiyosunuz?Hadi bakalım kolay gelsin hatun kişi
Veriyom valla beni bide kucucuk.bebege sikayet ediyo bak.kizim anan yine yillik utusunu toplamis diyeeAy yedik, ictik, topladik. Simdi yaydim kendimi oturuyorum hanimlar sizler napiyosunuz?
Gunisigi bu gozumden kaciyosun sanma :) ne kadar utulencek varsa coraplara kadar koy utulesin
Sende gorumceden yirttin diye sevindik kaygara gelmisGeldim kızlaaar kaynanatör geldi oturmaya şimdi gittiOooh yayılın yayıılım yayılın keyif yapın hatunlar bende mi kocişe yaptrsam kakanları acaba
Hahahaha utulesin!Veriyom valla beni bide kucucuk.bebege sikayet ediyo bak.kizim anan yine yillik utusunu toplamis diyee
İyi gecelerHahahaha utulesin!erkeklere zuluuuum
Littlestar ver kiz hayat musterek kocisim de iki kivirt gir aklina
Ben simdi aranizdan ayriliyorum saat daha fazla gec olmaaadaaaaan
Iyi geceler hanimlar, yarin gorusuruz :)
Sizi de davet ediyorum efenim enerji dolu saatlereGunaydınnn enercik baaaayaaannn
Ben geceleri enerjik oluyorum anacım yaaaSizi de davet ediyorum efenim enerji dolu saatlere
Oo geceleri ne oluyoda enerji geliyoooBen geceleri enerjik oluyorum anacım yaaaşaka şaka bnde eberjik başladım bu güne hadi hayırlısı
Kiz yazik birak adam uyusun tovbe tovbe geceleri sende uyuBen geceleri enerjik oluyorum anacım yaaaşaka şaka bnde eberjik başladım bu güne hadi hayırlısı
Ayyy gunaydin seni enerjikkkk
Amin aminnnn ama benim yanlar cok guzel agiriyooo usutuyorum kendimi kalin giyinmeyi sevmiyorum petwkleride fazla acamiyorum bunaliyorummBugun hepimize bol huzur, saglik ve neşe diliyorummm
Kalin yunlu taylar oluyor ya en azindan onlardan giysen mesela usutmezsin. Bebis emziriyorsun hasta olma yavrum dikkat et kendineAmin aminnnn ama benim yanlar cok guzel agiriyooo usutuyorum kendimi kalin giyinmeyi sevmiyorum petwkleride fazla acamiyorum bunaliyorumm
Söylenmez çok ayıpOo geceleri ne oluyoda enerji geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?