- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
Yazik kiz oyle deme erken kalkiyordur yoruluyodur falan. Sende guzelce hazirlan falan boyle bugun havada guzel uyanmasina yakin ben gidiyorum de. Nispet olsunKendine hayri yok suan camis gibi kanepede uzanmis
Dogru bunada sukur aslindan biseyden bahsetti ona sinir oldum da oyle yazdim yoksa cidden kocam cok tatlidir ama iste bu uyuzluklari yok kiz devamli ogkeden sonralari evde degil ozel dersleri falan var sadece haftanin bigunu evde
Su iyimserligine hayran kaldim gecen kuafore gittim cocuguda alip pesimden gelmis yanliz birakmiyo ki hicYazik kiz oyle deme erken kalkiyordur yoruluyodur falan. Sende guzelce hazirlan falan boyle bugun havada guzel uyanmasina yakin ben gidiyorum de. Nispet olsun
Hahaha kiskaniyo demek ki adam seniSu iyimserligine hayran kaldim gecen kuafore gittim cocuguda alip pesimden gelmis yanliz birakmiyo ki hic
Bu sene kizim varya sans iste boyle oldu gecen iki sene full evdeydi bu sede oyle olsaydi ohhh evde yan gelip yatardim kiz biz yedi senedir yanyanayiz cidden bazen bikkinlik geliyoHahaha kiskaniyo demek ki adam seninaapsin ayol naapsin
Surekli dipdibe olmamak en iyisi zaten, sonra insan cabucak bikiyor. Bizim bir ara ofislsrimiz yanyanaydi 1 yil boyunca fenalik gelmisti
Ay emin ol cok iyi anliyorum seni cok cok iyi anliyorum yani.Bu sene kizim varya sans iste boyle oldu gecen iki sene full evdeydi bu sede oyle olsaydi ohhh evde yan gelip yatardim kiz biz yedi senedir yanyanayiz cidden bazen bikkinlik geliyo
Anamm doğru yaaaa ne akıllı kadınsın sen bee maşallah maşallahKiz bugun annesiyle AVMye gitti ya, gezmeleerdeee
Ayy efenim şimartiyosunuz beniAnamm doğru yaaaa ne akıllı kadınsın sen bee maşallah maşallah
Bunlar gerçekler hanımefendi akıllısın vesselamAyy efenim şimartiyosunuz benitesekkur ederiim:*
Vallahi evi temizliyoruz sabah temizligini aksam yapan benNerdesiniz dostlaarrrt
Ahha kendimi gordum suandaVallahi evi temizliyoruz sabah temizligini aksam yapan ben
Kocişin koymuştur çayını keyfin gelir yerineHeer zaman ki gibi is cikisi. Yorgun, bezgin, keyifsiz
Kolay gelsin şekerim bende ütü yapıcam birazdanVallahi evi temizliyoruz sabah temizligini aksam yapan ben
Hahahaha deli kiz yaKocişin koymuştur çayını keyfin gelir yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?