Kizlarrrrr:))

Haftada bi evi temizleriz ha bide yalan olmasin kiza bakar

Gunisigi bu yeter bence yavrum ya inan nr kocalar var bunada sukur, Allah agzinizin tadini bozmasin
Dogru bunada sukur aslindan biseyden bahsetti ona sinir oldum da oyle yazdim yoksa cidden kocam cok tatlidir ama iste bu uyuzluklari yok kiz devamli ogkeden sonralari evde degil ozel dersleri falan var sadece haftanin bigunu evde

Yazik kiz oyle deme erken kalkiyordur yoruluyodur falan. Sende guzelce hazirlan falan boyle bugun havada guzel uyanmasina yakin ben gidiyorum de. Nispet olsun
Su iyimserligine hayran kaldim gecen kuafore gittim cocuguda alip pesimden gelmis yanliz birakmiyo ki hic

Su iyimserligine hayran kaldim gecen kuafore gittim cocuguda alip pesimden gelmis yanliz birakmiyo ki hic
Hahaha kiskaniyo demek ki adam seni naapsin ayol naapsin

Surekli dipdibe olmamak en iyisi zaten, sonra insan cabucak bikiyor. Bizim bir ara ofislsrimiz yanyanaydi 1 yil boyunca fenalik gelmisti

Hahaha kiskaniyo demek ki adam seni naapsin ayol naapsin

Surekli dipdibe olmamak en iyisi zaten, sonra insan cabucak bikiyor. Bizim bir ara ofislsrimiz yanyanaydi 1 yil boyunca fenalik gelmisti
Bu sene kizim varya sans iste boyle oldu gecen iki sene full evdeydi bu sede oyle olsaydi ohhh evde yan gelip yatardim kiz biz yedi senedir yanyanayiz cidden bazen bikkinlik geliyo

Bu sene kizim varya sans iste boyle oldu gecen iki sene full evdeydi bu sede oyle olsaydi ohhh evde yan gelip yatardim kiz biz yedi senedir yanyanayiz cidden bazen bikkinlik geliyo
Ay emin ol cok iyi anliyorum seni cok cok iyi anliyorum yani.

Kiz sana suanda resmen hayat kurtarici gibi olmustur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…