Balıkesirrr :):)Anaaa ben seni istanbullu biliyordum yaaa nerdesin kız zen
Kocaeliye hiç gitmedim :)Ben kocaeliii
Nasıl İstanbul'da yaşamak iyi mi canım :)Istanbul
Yavrum valla dogma buyume kimlikte kutukte burasi ama inan nefretlik artik hic eskisi gibi degilNasıl İstanbul'da yaşamak iyi mi canım :)
Çok merak ederim hani derler ya yaşanıcak yer değil gezilecek yer diye:)
Tamam kız gelelim Birgün :)Hatun kişileeeer o zaman kocaeline gelin sizi maşukiyeye gotureyim kahvaltıya ata binelim kar tepeye çıkalım kayak yapalım
Kiz iki ablam orda oturuyu sen nereye yakinsin bu arada heriflen gittik biz masukiyeye enfes bi yerdiBen kocaeliii
Sen nerelisin kız:)Kiz iki ablam orda oturuyu sen nereye yakinsin bu arada heriflen gittik biz masukiyeye enfes bi yerdi
Cok gecmis olsun balim kizin hastaymis uzulme belki disi cikiyodur cunku dia zamaninda istahsiz hasta ateslenme olmasi cok normalmisTamam kız gelelim Birgün :)
Kızlar benim iştahlı çocuk gitti hasta ya hiçbirşey yediremiyorum prensese sadece meme istiyor :)
Çok nazlı çook ne yapacağım ben bu tosunla :)
Aslen elazigliyim dogma buyume ama suan lanet istanbuldayimmmSen nerelisin kız:)
Aynen canım sağolasınCok gecmis olsun balim kizin hastaymis uzulme belki disi cikiyodur cunku dia zamaninda istahsiz hasta ateslenme olmasi cok normalmis
Balıkesir'e gelin ortam güzelAslen elazigliyim dogma buyume ama suan lanet istanbuldayimmm
Kesinlikle gecer elbet bol bol temiz hava alsinAynen canım sağolasın
Diş çıkarıyor benim ki ateş iştahsızlık huysuzluk hepsi var sıfır uyku:)
Geçer inşallah bu günler çok zor annelik
Vallahi oyle yerleri cok seviyorum istanbul guzel olsa ne olur trafigin icindd olucez bigunBalıkesir'e gelin ortam güzel
Gezilecek yer az tek sıkıntı
Havalar soğuk dışarı çıkartamıyorum evi havalandırıyorum anca:)Kesinlikle gecer elbet bol bol temiz hava alsin
Küçük yer güzel herkes herkesi tanıyor :)Vallahi oyle yerleri cok seviyorum istanbul guzel olsa ne olur trafigin icindd olucez bigun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?