Kizlarrrrr:))

Littlestar kiiz simdi sana mesaj atarken kapat artik sunu kalkamiyosun sabahlari dedi, yaa dedim karnim agriyor uyuyamiyorum biraz daha oynayayim uykum gelsin iyice dedim bana bahane uydurma hep dumen hep dumen diyor kiz artik taktiklerimi ogrenmeye baslaaadiii yarindan itibaren yenilerini bulmam lazim

Ahahhaah senin kocil seni çözmüş şekerim yarın işlerin yoğun olmazsa birlikte bulslım yeni taktikler örtmenimmmm

Ben evli ve çocuk sahibi değilim . Ama erafımdaki tüm veletler kafalarını tabletten kaldırmıyorlar ki .Ailelerin de canına minnet onlara bulaşmasın yeter kafasındalar açıkcası . Hakikaten klişe olacak ama , sokakta koşup oynamayan , eli ayağı toprağa bulaşmayan bir nesil geliyor. Ben kız çocuğu olmama rağmen futbol oynardım , parkta cambaz gibi düşe kalka direkler üzerinden atlardım. Şimdiiler evde neymiş o kinetik kum:) akmayan kokmayan dağılmayan.. öyle oyun mu olur:)

Ama istisnalar da var siz gibi , kuzenim gibi. O'nun da ufaklığı hiç hazır aburcubur olsun , gıda olsun bilmez. :) Helal olsun valla size de. Allah kısmet eder evlenir anne olursa izinizden yürürüm herhalde :)

Ama istisnalar da var siz gibi , kuzenim gibi. O'nun da ufaklığı hiç hazır aburcubur olsun , gıda olsun bilmez. :) Helal olsun valla size de. Allah kısmet eder evlenir anne olursa izinizden yürürüm herhalde :)
En dogrusu, hayirlisi olsun senin hakkinda da :)

Cocuk deyip gecmemek lazim, gelecege bir insan birakiyoruz neticede

Ay keşke herkes böyle düşünse . Bazıları ot gibi görüyo da yemini suyunu ver dünyaya gelen büyüüyorr ne de olsa görüşündeler.
İnşAllah ağzınız bal yesin , bir anne olsam ben de :)

Ay keşke herkes böyle düşünse . Bazıları ot gibi görüyo da yemini suyunu ver dünyaya gelen büyüüyorr ne de olsa görüşündeler.
İnşAllah ağzınız bal yesin , bir anne olsam ben de :)
Hahaha sagol yavruumm. Allah sana da hayirlisiyla nasip eder insallah :)

Egitim sart diye bosuna demiyolar ama egitim oyle egitim degil her konuda tabii ne master yapmis insanlar goruyoruz, neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…