- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Ama anacım ben o çağatayı sevemiyorum yaa
Ayyy kiz onemli sahneyi kacirdim sinir kupu oldumAma anacım ben o çağatayı sevemiyorum yaa
İzlersin tekrarını şekerimmAyyy kiz onemli sahneyi kacirdim sinir kupu oldum
Ayni esim gibisinİzlersin tekrarını şekerimmbu arada sen uyumadın hala gem oldu kız yarın iş güç var
Ahahhaah senin kocil seni çözmüş şekerimLittlestar kiiz simdi sana mesaj atarken kapat artik sunu kalkamiyosun sabahlari dedi, yaa dedim karnim agriyor uyuyamiyorum biraz daha oynayayim uykum gelsin iyice dedim bana bahane uydurma hep dumen hep dumen diyor kiz artik taktiklerimi ogrenmeye baslaaadiii yarindan itibaren yenilerini bulmam lazim
Kiz adam 5 yildir cozdu isi artikAhahhaah senin kocil seni çözmüş şekerimyarın işlerin yoğun olmazsa birlikte bulslım yeni taktikler örtmenimmmm
Geliştirelim bacımmmm ayy yazık kızzz bırak sarıl kocişineKiz adam 5 yildir cozdu isi artikbencede kafa kafaya verip kocalara yeni taktikler gelistirmemiz lazim suan bana trip atip dondu totosunu uyuyo
Ay valla sarilayim yoksa bu trip yarina devam edecekGeliştirelim bacımmmm ayy yazık kızzz bırak sarıl kocişine
En dogrusu, hayirlisi olsun senin hakkinda da :)Ama istisnalar da var siz gibi , kuzenim gibi. O'nun da ufaklığı hiç hazır aburcubur olsun , gıda olsun bilmez. :) Helal olsun valla size de. Allah kısmet eder evlenir anne olursa izinizden yürürüm herhalde :)
Hahaha sagol yavruumm. Allah sana da hayirlisiyla nasip eder insallah :)Ay keşke herkes böyle düşünse . Bazıları ot gibi görüyo da yemini suyunu ver dünyaya gelen büyüüyorr ne de olsa görüşündeler.
İnşAllah ağzınız bal yesin , bir anne olsam ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?