kızlarrrrrr bana yardımcı olabilirmisiniz?

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
sevgilimi 7 yıl once konustuğu kız aramış ben diyorumki nasıl arar numaran ne arıyor silmemiş mi ?silmemiş demekki diyor böyle şey olabilirmi benimkinde yokmuş numarası yokturda ama dedim 7 yılda hiçmi değişmedi numaran hayır değişmedi diyor nasıl öğrenebilirim hatın açılış tarihini ilk kullanım tarihini

Hattın açılış tarihini boş ver bence erkekler kadınlar gibi numara degistirme ihtiyacı hissetmezler

Hic erkek arkadasim olmadi ama cevremdekilerden bildigim kadariyla kızlar bi iliskiyi kesinkez bitirdikten sonra ya eski erkek arkadasinin rahatsiz etme yada evlendikten sonra arama gibi dusuncelerini varsayarak her ihtimale karsı numaralarini degistirme ihtiyacı hissederler

Ama türk toplumunda erkektir yapar anlayışı oldugu için erkekler böyle birseye ihtiyac duymazlar

bence değiştirmemesi çok normal .. olabilir yani. hat açılma tarihi konusnda bi fikrim yok ama

hım aslında mantıklı dediğiniz ama yinede öğrenmeden bişey yapamayacağim

Guvenmiyorsan niye birliktesin anlamadım ki. Tutulacak hiç bi yeri kalmamis hala sorun cikariyosun. Ne değişik bi ilişki...

ben aynı hattı 8 yıldır filan kullanıyorum. o kadar sürede hat değiştirmemek gayet normal bişey. hattın açılış tarihini öğreneceğinize güvenmeyi öğrenin bence.

bence absürt bir durum yok. bende de çok eski numaralar duruyor arkadaşlarımın. yani kız silmediyse silmez ne var ki bunda. bu kadar şüpheci olmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…