- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
hım aslında mantıklı dediğiniz ama yinede öğrenmeden bişey yapamayacağimHattın açılış tarihini boş ver bence erkekler kadınlar gibi numara degistirme ihtiyacı hissetmezler
Hic erkek arkadasim olmadi ama cevremdekilerden bildigim kadariyla kızlar bi iliskiyi kesinkez bitirdikten sonra ya eski erkek arkadasinin rahatsiz etme yada evlendikten sonra arama gibi dusuncelerini varsayarak her ihtimale karsı numaralarini degistirme ihtiyacı hissederler
Ama türk toplumunda erkektir yapar anlayışı oldugu için erkekler böyle birseye ihtiyac duymazlar
peki ama kadın hiçmi silmemiş bu kadar yılda hiç konuşmadılarsa rehperinde işi neBen hattimi 9 yildir kullaniyoeum sasilacak birsey degil
ben en ufak şeyde şüphe duyarım sorgularım o yüzden yanlışı kanıtıyla görmeden bitirmek istemiyorumGuvenmiyorsan niye birliktesin anlamadım ki. Tutulacak hiç bi yeri kalmamis hala sorun cikariyosun. Ne değişik bi ilişki...
başkasının kini sorgulayabilirmiyim ki ?E devlette var canım.Orada hat açılış kapanış ve üzerine kaç hat var heeepppssiiiii bulunuyor.
peki ama kadın hiçmi silmemiş bu kadar yılda hiç konuşmadılarsa rehperinde işi ne
ben en ufak şeyde şüphe duyarım sorgularım o yüzden yanlışı kanıtıyla görmeden bitirmek istemiyorum
teşekkürler11 yıldır aynı hattı kullanıyorum. Düşün yani.
bir önem derecesi olmalı dimi ezberinde olması içinEzberden biliyordur?
TC ve şifresi lazım tabikibaşkasının kini sorgulayabilirmiyim ki ?
bence var.elif vakasını anlayamadım?buna hakkınız var mı hiç düşündünüz mü peki? ikinci elif vakası.
tc kolayda şifresini bilemiyorumTC ve şifresi lazım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?