- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Kanit diosun...ben en ufak şeyde şüphe duyarım sorgularım o yüzden yanlışı kanıtıyla görmeden bitirmek istemiyorum
kız benimkini sosyal hesaptan eklemiş bende kıza yazdm nedn ekliyorsn diye oda onu aramış.sevgilim söyledi kız aramış sevgml terslemiş aramızın açık olduğunu öğrendiğinden aramışne için aramış? ne konuşmuşlar? sevgiliniz mi söyledi siz mi yakaladınız?
bu olay onceden oldu 1 yıl oluyor benim şimdi aklıma geldi merak ettm öğrenmek istedimKanit diosun...
Arkadas sen daha gecen gun sevgilimi islettik o da atladi aradi napiyim fln die konu acmamis miydin?
Simdi bi de sevgilinin eski sevgilisi aramis.
Sen hala...
Devam devam, iisiniz bole
anladım sağolunarkadasım 1999 senesınden berı aynı numarayı kullanıyor
bır erkek tanıdıgım yani
kız da numarayı unutmamıs olabılır benım de cogu numara hala hafızamdadır
kendisi söylediNacizane fikrin siz ne sevdiğinize ne kendinize güveniyorsunuz.
Ayrıca eski sevgilinin aradığından nasıl haberiniz var?
Hangisi onceden oldu isletme mi kizin aramasi mi?bu olay onceden oldu 1 yıl oluyor benim şimdi aklıma geldi merak ettm öğrenmek istedim
:) :)Sanırım eşim bu yüzden benimle tanışır tanışmaz numaramızı değiştirdi
kızın araması önceden olmuştu. kapanmıştı o zaman konu numaram değişmedi silmemiştir falan dediHangisi onceden oldu isletme mi kizin aramasi mi?
1 yil onceki mevzuyu ozmn konusup acikliga kavusturmamis miydiniz?
kız benimkini sosyal hesaptan eklemiş bende kıza yazdm nedn ekliyorsn diye oda onu aramış.sevgilim söyledi kız aramış sevgml terslemiş aramızın açık olduğunu öğrendiğinden aramış
bu olay onceden oldu 1 yıl oluyor benim şimdi aklıma geldi merak ettm öğrenmek istedim
Ay arkadasim sen surekli bunlari mi kuruosun kafanda? Yazik diil mi sana?kızın araması önceden olmuştu. kapanmıştı o zaman konu numaram değişmedi silmemiştir falan dedi
sonuçta kız arayabilme cesaretine sahip bunu da ona veren erkek arkadşım olmuyormuay şaka gibisiniz. kız aramış faturası niye sevgilinize kesiliyor ki.
bn böyle bir karaktere sahibim1 yıl önceki konuyu şimdi dert edinmeniz tuhaf gerçekten..
ben nerdeyse 20 yıldır aynı hattı kullanıyorum..
bn böyle bir karaktere sahibim
Haklısınız da yirmi küsür yıldır ben kendimi düzeltemedjm şimdi mi düzeltecimo zaman kendini geliştirmeye çalış..
zamanında tepki göstermediğin bir duruma 1 sene sonra acaba demek normal değil..
kendinizi doldurmaktan başka birşey yapmıyorsunuz şu anda ve bunun zararı sadece size olur..
sonuçta kız arayabilme cesaretine sahip bunu da ona veren erkek arkadşım olmuyormu
Haklısınız da yirmi küsür yıldır ben kendimi düzeltemedjm şimdi mi düzeltecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?