kızlarrrrrr bana yardımcı olabilirmisiniz?

İnsan ilişkileri konusunda çok tuhafsın. Senin neyine bakmış denir mi? İletişim konusunda biraz kendini geliştirmen lazım. Eski konularına da baktım, sevgilinle olan ilişkinde de, sosyal ilişkilerinde de iletişim problemi gördüm. Şimdi kızacaksın bana muhtemelen ama yine de sana tavsiyem olsun.

Geçmişte ne olduğu önemli değil, şu an olanlara odaklan. Bu adam o kızla görüşmedi, sen de görüşmesini istemiyordun zaten. Eee problem ne? Kapat konuyu gitsin, büyütme.

Aaa ama beni sinir etmişti kadın hırsla sinirlendim söyledim ama bakılacak bir tarafı olduğunu da düşünmüyorum Teşekkürler tavsiyeleriniz için

Valla erkekler kadınlar kadar hat değiştirmiyor.Benim hattım daha bir yıllık, erkek arkadaşım 15 yaşından beri aynı hattı kullanıyor.8 yıldır yani.O yüzden olabilir.Sadece 7 yıldan sonra kızın araması banada biraz garip geldi.Delimi ne.

iyi de bir çok platforma cep telefonunu girebiliyorsun, çok da gizli bir bilgi değil.
benim linkedin de var mesela, herkese açık hem de.

kadın silmemiş de olabilir, ama bunun için adama kızılır mı
Aynı hattır ne var bunda dediğimde 'çok şey' dedi daha da bişey yazasım gelmiyo ( :

Bir önceki yorumlar da açıklama yaptım ya kadının niçin aradığını benim neden abartılı davrandığı mı

Her yorumunu takip edemiyoruz ki diyecektim
Neyse dedim hadi bi bakayım
Ama şunu görünce vazgeçtim, yazdıkların okumaya değer değil bence.

Tarz değilsin .. Güle güle

Saygısızlık etmişsin, bana yapman şart değil.
İşlerine gelmeyen yorumlara abuk subuk cevaplar yazan konusunu da tapulu mülk sanıp insanlara yol vermeye çalışan kişilerden hoşlanmıyorum.
O halde konunuzu kendiniz çözün 'bende tarz değilimdir' işinize gelecek şeyler yazmadığım için 'güle güle' gidiyorum

s
Aaa ama beni sinir etmişti kadın hırsla sinirlendim söyledim ama bakılacak bir tarafı olduğunu da düşünmüyorum Teşekkürler tavsiyeleriniz için
en afeti devran mısında kimin ne olduğunu sorguluyorsun bakılır bakılmaz. bence asıl senin bakılacak bir tarafın kalmamıs kıskançlıktan fesatlıktan ne düşüneceğini bilemez olmuşsun. ilişkiniz hastalıklı

1 sene önceki konuya neden bu kadar hırslandın kafayı taktın ben en çok da bunu anlayamadım
olay 1 sene önce yaşandı ve bitti
bu hastalıklı bir durum farkında mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…