kızlarrrrrr bana yardımcı olabilirmisiniz?

peki ama kadın hiçmi silmemiş bu kadar yılda hiç konuşmadılarsa rehperinde işi ne
Silmeyebilir benimde yıllar önce görüştüğüm biverkek arkadasim vardı yalniz sevgili degildik birbirimizden hoskaniyorduk ama evlilik icin ikimizde birbirimize uygun degildik mantık acısından baktık ve bir daha gorusmedik

Bende 5-6 yıl sonra merakımdan aramistim napıyor nasıl diye evlendigini söyledi bende bir daha aramadım ara ara muhabbetini ozlerim arayip konusasim gelir ama evli oldugu icin kendimi tutarim aramam

Anormallik sevgilinizin 7 yıldır aynı numarayı kullanmasında değil,7 yıl önce konuştuğu kızın aramasında.7 yıl önce O kızla konuştuğunu ,aradığını sevgiliniz mi söyledi,siz mi gördünüz?

Gayet normal bence.benim de 10 yıl önceki bi ark numarası şuan aklıma geliyor mesela.unutmamış demekki

Bir kardeşim 16 yıldır aynı hattı kullanıyor, Diğer kardeşim de 12 yıldır... Şaşılacak bi durum değil yani

ben en ufak şeyde şüphe duyarım sorgularım o yüzden yanlışı kanıtıyla görmeden bitirmek istemiyorum
Az beklenti çok mutluluk.biraz geniş olmaya çalış.yoksa hayatı kendine zindan edersin.hat eski yada yeni ne farkeder kız bi şekilde ulaşmış sevgiline.önemli olan burda sevgilinin ne cevap verip sana nasıl aktardığı

iyi yapıyorsunuz en ufak şüphe yada bir arama nerelere gidiyor

Benim hattım 15 yıllık, taa lise 2de aldım, erkek arkadaşımdan ayrıldım diye de değiştirmek aklımın köşesinden geçmedi ne alakası var ki? Her ayrılan hemen hat mı değiştiriyor?

Ayrıca taaa lisede görüştüğüm birkaç kişinin teli bile aklımda, arayıp sapıklık yapsam yaparım yani, ben sapıklık yapsam onların suçu ne?

Bence sorun erkek arkadaşınız hattı değil, kızın cürreti, bence yanlış noktaya odaklanıyorsunuz...

7 yıl numara değiştirmemek abes bir şey değil ki eşimle ben de o kadar süredir aynı numaraları kullanıyoruz.

Sanırım eşim bu yüzden benimle tanışır tanışmaz numaramızı değiştirdi

13 yasimda telefon kullanmaya basladigimdan beri ayni numarayi kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…