- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi generalsmoker
-
öylesine bir muhabbet için aramadığı için yanlış buldm aramasınıbence absürt bir durum yok. bende de çok eski numaralar duruyor arkadaşlarımın. yani kız silmediyse silmez ne var ki bunda. bu kadar şüpheci olmayın bence
çok şeyAynı hattır ne var bunda
Zaten bakmanız etik değil.tc kolayda şifresini bilemiyorum
Silmeyebilir benimde yıllar önce görüştüğüm biverkek arkadasim vardı yalniz sevgili degildik birbirimizden hoskaniyorduk ama evlilik icin ikimizde birbirimize uygun degildik mantık acısından baktık ve bir daha gorusmedikpeki ama kadın hiçmi silmemiş bu kadar yılda hiç konuşmadılarsa rehperinde işi ne
öylesine bir muhabbet için aramadığı için yanlış buldm aramasını
peki ama kadın hiçmi silmemiş bu kadar yılda hiç konuşmadılarsa rehperinde işi ne
kendime zararım olduğunun farkındayım ama ben ona değil kendime güvenmiyorumZaten bakmanız etik değil.
Güvensizlik var ise devam etmenin ne anlamı kalır ki?
Ayrıca her şüpheye düştüğünüzde böyle davranırsanız kendinize zararınız olur.
Sevgiler.
bir önem derecesi olmalı dimi ezberinde olması için
Nacizane fikrin siz ne sevdiğinize ne kendinize güveniyorsunuz.kendime zararım olduğunun farkındayım ama ben ona değil kendime güvenmiyorum
Gayet normal bence.benim de 10 yıl önceki bi ark numarası şuan aklıma geliyor mesela.unutmamış demekkisevgilimi 7 yıl once konustuğu kız aramış ben diyorumki nasıl arar numaran ne arıyor silmemiş mi ?silmemiş demekki diyor böyle şey olabilirmi benimkinde yokmuş numarası yokturda ama dedim 7 yılda hiçmi değişmedi numaran hayır değişmedi diyor nasıl öğrenebilirim hatın açılış tarihini ilk kullanım tarihini
Az beklenti çok mutluluk.biraz geniş olmaya çalış.yoksa hayatı kendine zindan edersin.hat eski yada yeni ne farkeder kız bi şekilde ulaşmış sevgiline.önemli olan burda sevgilinin ne cevap verip sana nasıl aktardığıben en ufak şeyde şüphe duyarım sorgularım o yüzden yanlışı kanıtıyla görmeden bitirmek istemiyorum
iyi yapıyorsunuz en ufak şüphe yada bir arama nerelere gidiyorSilmeyebilir benimde yıllar önce görüştüğüm biverkek arkadasim vardı yalniz sevgili degildik birbirimizden hoskaniyorduk ama evlilik icin ikimizde birbirimize uygun degildik mantık acısından baktık ve bir daha gorusmedik
Bende 5-6 yıl sonra merakımdan aramistim napıyor nasıl diye evlendigini söyledi bende bir daha aramadım ara ara muhabbetini ozlerim arayip konusasim gelir ama evli oldugu icin kendimi tutarim aramam
thanks canımBir kardeşim 16 yıldır aynı hattı kullanıyor, Diğer kardeşim de 12 yıldır... Şaşılacak bi durum değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?