kızlarrrrrr bana yardımcı olabilirmisiniz?

Geçerli bir neden yoksa neden değiştirsin ki durup dururken.
En azından normal bir yetişkinin yapacağı bir şey değil.
Mesela iş hayatında zırt pırt numara değiştirip revize etmek komik olur.

Bence tarihi felan bosverin hattini degistirmesini isteyin degistirirse senindir yok bahaneler bulursa zaten hic senin olmamistir :)))

Bu kliseyi de kendinize motto yapmasaniz sasarim.
Kiskanabilir tabi ki kiskanmak normal bi duygu ama bunu bikac tik uste tasiyan insanlara ne demeli bilemedim
Bence tarihi felan bosverin hattini degistirmesini isteyin degistirirse senindir yok bahaneler bulursa zaten hic senin olmamistir :)))
Şimdi durduk yere mii çünkü bu olay bir yıl önce meydana geldi değiştir demem saçma olmazmi

İnsan sevdiğini kıskanmaz. Güvensizlik ve sevgi asla bir arada olmaz. Kendinizi kandırmayın.

Geçen gün eski telefonlarımdan birine taktım hattımı, içindekileri silip telefonu bir yakınıma verecektim. Rehberi kopyaladım, taaa 10 küsur yıl önceki sevgilimin numarası da geldi. Arasam mı diye düşündüm, sonra araya bişeyler girdi arayamadım. Ama yakın zamanda arayıp hatırını soracağım. Umarım sizin gibi bir kadın yoktur hayatında, olsa da bana ne gerçi

Not: evliyim

O zaman olmaz tabi Keske kizi arayip sorsaydiniz o zaten ne oldugunu anlatirdi size bence

Siz istermiydiniz eşinizin eski sevgilisinin eşinizi arayıp muhabbet etmesini karşı tarafin önemsiyorsunuzda ?

Siz istermiydiniz eşinizin eski sevgilisinin eşinizi arayıp muhabbet etmesini karşı tarafin önemsiyorsunuzda ?

Bana bu klişeler sökmez be cicim. Eşimin eski sevgilisiyle eşimden çok ben görüşüyorum. Sıkıntı yok. Bitmiş gitmiş, üzerinden çok sular akmış şeyleri sorun etmiyorum.

Tarz ne alakası var? Nereye gidiyorum peki?

Eşimle birlikte olur olmaz hayatındaki tüm dişileri silmesini istemem en doğrusu olurdu öyle değil mi? O zaman muhteşem huzurlu bir ilişkimiz olurdu, aynı sizinki gibi.
Hayır tabikide benle bereberken hayatında kimse olmayacak gibi bir istekte bulunmadım benden önce olmuş olabilir vardı da rehberi ilk kontrol etmemde en az elli kız vardı ama bir süre sonra hiçbirisi yoktu daha sonra hiç kimse olmadi yani görüştüğü hiçbir bayan yokken birden bu bayanın araması hoşuma gitmedi neden gitsin kız resmen görüşmek için aramış sonuçta benle sevgili neden onunla görüşsun ne amaçla yani neyse yoruldum

Hal hatır sormak için aramıştır. Eğer başka türlü bişey olsa haklısınız, kızın,sinirlenin. Ama ortada bişey olduğunu sanmıyorum, erkek arkadaşınızın da ona ilgisi olduğunu sanmıyorum. Eee sorun ne, ne olmuş yani aradıysa. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize. Zaten erkek arkadaşınızın aldatacağı varsa siz cam fanusa koysanız da, kilitler altında tutsanız da aldatır. Onun aldatma potansiyeli kadar sizin de var. Peşinde koşup kıskançlık yapmak yerine bırakın o düşünsün sizin yapabileceklerinizi, o endişelensin.

Eşimle 9 senedir birlikteyim 9 sene önce rehberinde kim vardı, şimdi kim var bilmem bile. Aşırı kontrol isteği her zaman kontrolsüzlüğü getirir.

Şimdi ben size açık olaym kiz beni Sosyal medyadan bulup sevgilisymdr bir zamanlar ben onun diyor bende o ara sevgilim e kızgın olduğum için biz ayrıldık ta senin neyine bakmış dedim tartıştık biz bununla o bayanda sinir le yıllar sonra arıyor işte ayrılmışsnda hayırlı olsun falan muhabbet lerine giriyor benimki sinirlenip teli kapatıyor geri bana dönüş yapıyor ama kiz sevgili olduk diyor erkek arkadasm normal arkadaşımdi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…