Kızlık Soyadı

İkisini birden kullanmak ideal bence.
Trip atmasın boşuna, o ne öyle. Sanki sadece onun soyadı olmayınca aileden değilmişsin gibi. Alttan alma, şımarmasın.

Bende kullanmak istiyorum ,ama eşim ve ailesi öyle bir baskı yaptı ki katakulliye getirildi onların dediği oldu.Ama her aklıma geldikçe gözlerimden ateş çıkıyor başının etini yiyiorum.Benim geçmişimi bir kalemde sildin diyorum .

Benim de babam evlenmeden once esimin soyadini sormustu soyledim, kisaymis kendininkini de kullan dedi bundan hic esime bahsetmedim, zaten nikahimiz da cok sacma kiyildi evet mevet demedim. Ablasiyla yengesi vardi yanimizda dedim ben boyle istiyorum esim de sesini cikarmadi hatta yengesi yazdi dilekceyi. Sonradan laf bulamayan kari kilikli arkadaslari bunu dile getirince biraz uzuldu ama babam istedi deyip siyriliveriyorum isin icinden

ben eşime şaka yollu söylemiştim yani kullanacağımdan değil ama denemek istedim çocuk gibi küstü bu konuya çok önem veriyolar sanırsam

Nişanlınız çok çirkin davranmış. Başbaşayken bunları söylemeyip ailesinin yanında söylemesi çok çirkindi. Sende cevabını verseydin. Ne saçma ya sırf bu yüzden sana soğuk davranıyorsa bırak davransın. Biz böyle gördük ne demek. Geri kafalı mısın sen diye sorsaydın. Ben sadece eşimin soyadını kullanıyorum. Çünkü çookk uzun. Ama karar bana ait, eşim istersen kullanabilirsin dedi. Bazen bir yere isim yazmak gerekince farkında olmadan kendi soyadımı yazıyorum tabi biraz bozuluyor. Napim alışamadım demekki seninki çok uzun keşke ben soyadımı sana verseydim diyorum

benim iki ismim olmasaydı bende kullanacaktım ama maalesef çok uzun olacaktı o zaman.bence senin ne sitediğin önemli daha evlenmeden üzerine otorite koymaya kalkmış.allah kolaylık versin.

ne kadar eski kafalı bir adam.
işiniz zor.
kafa eskiyse sadece bu konuda değil her konuda böyle düşünür.

Benım soyadım yabancı
adım ıse sonradan turkcelestırıldı
esımın soyadını aldıgımda tamamen kokenımı kaybedecegımı dusunmustum
o suratlar tabıkı bıtecek
ama ben erkeklerı anlamıyorum soyadını kullanmak ıstedıgını aıle bırlıgı olmadıgını dusunurler ama ıs karıyı anasından babasından korumaa gelınce bu maco erkekler bırden yumusacık erkege donusuyorlar

Ben de öyle hissettim Cutecum, surata rağmen vazgeçmedim soyadımdan. Normale dönecek nasılsa yapılacak bir şey yok :)

İKİ SOYADIM DA UZUN OLDUĞU İÇİN BEN KULLANMIYORUM AMA ANLAMADIĞIM NOKTA HER ŞEY BİR SOYİSİM İLE DEĞİŞECEK Mİ YANİ SEN SOYADIN TAMAMEN DEĞİŞTİ DİYE ONUN TAPULU EŞYASI MI OLACAKSIN YA DA HER İKİ SOYADINI DA KULLANINCA GECE YATIYA BABANIN EVİNE Mİ GİDECEKSİN? bunu müstakbel eşinize sorabilirsiniz....

Mantıklı bir açıklama yapamıyor ki zaten. Öyle istiyormuş. Aidiyet duygusu mu ne hissediyor bilmiyorum tek bildiğim saçmalıyor.

bi arkadaşımda bu yüzden çok sorun yaşamıştı evlendikten sonra bile devam etmişti, lisedeyken bi öğretmenim de , eşinin soyadını hiç almadığını söylemişti öyle de oluyor demekki sürekli evlilik cüzdanım yanımdadır derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…