- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Biliyorum bana ilk diyeceğiniz şey şu olacak zihniyetiniz batsın sizin gibilerin diyeceksiniz belkide. Ama nefis ve aşk öyle şeyler yaptırıyorki kaç kez dönmeye çalıştım hatamdan. Üniversite sonda okurken bir çocugu çok sevdim ve aradan 1 yıl geçti biz bu süre zarfında ev tutup sürtünme yolu ile ilişkiye giriyorduk. Bir gün ben sevgilimin üzerindeydim o an baskı hissettim ama normal bir baskı çok acısı olmamıştı. ayağa kalktım 10 dakika aynaya bakmak için yere oturdum ve tekrar ayağa kalktığımda yere iki damla kırmızı kan damladı bir an şaşkınlık içerisinde kaldım . Lovabaya gittim geldim aradan 5 dakika sonra duşta biraz daha geldi sanırım çünkü bacaklarımda kırmızılık vardı. Ben erkek arkadaşıma giden kızlıktı dediysemde hayır ben içeri girmedim senin o ara kanamalarındır dedi. Ara kanamalarım bu şekilde olmuyordu oysa. O çocukla 3 sene sevgili kaldık geçenlerrde ayrıldık. şu an aşırı üzgünüm canım sıkkın.. muhtemelen giden kızlık zarıydı dimi. ya da zedeleniyormu sizce neden böyle oluyor ya.her yorumunuz benim için çok değerli inanın. Sorabilecegım paylaşabilecegım kimsede yoktu etrafımda .