Kizlik zari kontrolu

Kizlik zarini diktiriceksin baska caresi yok gibi gorunuyor. Ya da reglinin son gununde kanamanin azaldigi gune denk getirebilirsin birlikteligini belki ise yarayabilir. Ama bence o adamla evlenmemen en dogrusu tabi ki..
Düğün bu haftasonuna denk geliyor anladığım kadarıyla diktirmek için çok geç kaldı

Benim de kanamam olmadı üstelik ben eşimden önce kimseyle birlikte olmadım da. Eşim de bunu hiç dert etmedi. Ama ben neden acaba bir problem mi var diye araştırdım. Her kadın kanama yaşayacak diye bir şey yok zaten. Eşinize bunu anlatın düğünden sonra anlar belki.

Eşinin biraz tecrübesi varsa ya da az çok duyumlarla anlar zaten.Ayrıca doktora götürme amacı o değil mi ? Öğrenmeden dönmez.Sizin muayene olmak istememeniz zaten kabul etmiş olmanız demek.Yaşadığınız yerde geçici kızlık zarı dikimi yapıyorlarsa bir bakın derim.

Araba lastiği sanki mübarek.

Ilişkisi olmayan kadında da gelmeyebiliyor sizi seviyor ve güveniyorsa sorun çıkaracağını sanmıyorum.ayrica erkekler bu konuları kadınlardan daha iyi bilir

Benim neredeyse hiç kan gelmemişti. Bence dert etmeyin. Çok çok açık pembe bir şeydi, eşimin görebileceği bir renk bile değildi.

Dalga geçer gibi konuşmanız doğrumu? Normal sartlarda doktor hasta gizliliği var bilgi verilmemesi lazim
Güncellemedir arkadaşlar. Yaptığım doğru değildi farkındayım ama mecburdum buna.Düğünüm pazar günü oldu.eşimde deneyimsizdi.Bugun birlikte olduk bi kaç gün bekledi.reglimin son günüydü bende kendimi kasınca bisey anlamadı.anladiysa bile bana hala bisey demedi gayette iyi davranıyor.Zaten öncesinde ilk birliktelik için internetten araştırma yapmış.beni zorlamadi.gercekten çok zor bi durum.Bi hata yapmadan önce bin defa düşünün.bi ömür bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyorum ama onun mutlu olması artık tek derdim

Cok sevindim iyi oldugunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…