- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
- Konu Sahibi kurukuru3494
-
Düğün bu haftasonuna denk geliyor anladığım kadarıyla diktirmek için çok geç kaldıKizlik zarini diktiriceksin baska caresi yok gibi gorunuyor. Ya da reglinin son gununde kanamanin azaldigi gune denk getirebilirsin birlikteligini belki ise yarayabilir. Ama bence o adamla evlenmemen en dogrusu tabi ki..
sorun cikmamisdir, yoksa gelirdi burayaKonu sahibi merak ettim seni. İnşallah bir sorun yoktur.
Araba lastiği sanki mübarek.Ya senin geçmişinde kalmış bir olay anlat kurtul benim de kan gelmedi eşim doktor kelimesini bile söylemedi sonra aradan 9 gün gibi zaman geçti bir akşam ilişkiden sonra kanamam oldu biz tabi endiselendik benden 3 gün kan geldi kızlık zarim patlamış
Dalga geçer gibi konuşmanız doğrumu? Normal sartlarda doktor hasta gizliliği var bilgi verilmemesi lazim
Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Güncellemedir arkadaşlar. Yaptığım doğru değildi farkındayım ama mecburdum buna.Düğünüm pazar günü oldu.eşimde deneyimsizdi.Bugun birlikte olduk bi kaç gün bekledi.reglimin son günüydü bende kendimi kasınca bisey anlamadı.anladiysa bile bana hala bisey demedi gayette iyi davranıyor.Zaten öncesinde ilk birliktelik için internetten araştırma yapmış.beni zorlamadi.gercekten çok zor bi durum.Bi hata yapmadan önce bin defa düşünün.bi ömür bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyorum ama onun mutlu olması artık tek derdimMaalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Cok sevindim iyi oldugunuzaGüncellemedir arkadaşlar. Yaptığım doğru değildi farkındayım ama mecburdum buna.Düğünüm pazar günü oldu.eşimde deneyimsizdi.Bugun birlikte olduk bi kaç gün bekledi.reglimin son günüydü bende kendimi kasınca bisey anlamadı.anladiysa bile bana hala bisey demedi gayette iyi davranıyor.Zaten öncesinde ilk birliktelik için internetten araştırma yapmış.beni zorlamadi.gercekten çok zor bi durum.Bi hata yapmadan önce bin defa düşünün.bi ömür bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyorum ama onun mutlu olması artık tek derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?