- 22 Mart 2019
- 15
- 11
- 3
- Konu Sahibi kurukuru3494
-
Izlik dikimi yaptirdin miMaalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Doktor muayneden sonra tabi ki bilgi verir kocaniz sizi kulak burun bogaza goturmezse tabiMaalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Onu eve geldikten sonra goturebilir canimDoktor muayneden sonra tabi ki bilgi verir kocaniz sizi kulak burun bogaza goturmezse tabi
Dalga geçer gibi konuşmanız doğrumu? Normal sartlarda doktor hasta gizliliği var bilgi verilmemesi lazimDoktor muayneden sonra tabi ki bilgi verir kocaniz sizi kulak burun bogaza goturmezse tabi
Eger esin girmezse iceri zaten doktor cikiptaa biliyo musun senin hanim kiz degil demez ki esin oraya goturucek kafada bi adamsa ogrenmeden de donuceni dusunmuyorum bu durumda hasta gizliligi olmuyo canimDalga geçer gibi konuşmanız doğrumu? Normal sartlarda doktor hasta gizliliği var bilgi verilmemesi lazim
Eşiniz başınızda bekliyor olacaktır. Doktora kendi isteginizle gitmiş oluyorsunuz. Söyler mutlaka.Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Mecbur kalabiliyo insan aile baskısı şartlarYani çocukmusunuz siz sizi alip hastaneye götürsün ?
Hadi diyelim bu yapida bir insan. Nasil evleniyosunuz bu durumu ogrenirse ne tepki vericegini bilmeden
Bugunde aklımdan geçtin K kurukuru3494 . Nişanlınla aranız nasıl normal olarak. Neden kan gelmedi vs derse zarın esnek olabileceğini okumuştum de sakinlikle.
[/QUOTE
Çok az kaldı gerçekten şu anda çok huzursuzum.evlenmeme gibi bi ihtimal olsa keşke.ama gerçekten şu anda imkansız.esnek demeyi bende düşünüyorum.ama işte doktor kontrolü olursa sorun olur.doktor bilgi verir mi m
Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Mecbur kalabiliyo insan aile baskısı şartlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?