- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi selinuzerliseker
-
Evet fark ettim ama ben gercekten ciddi bi olay yasayip bunu yasadigim gibi yazdim burdaki kitlenin boyle olacagini dusunmedim. Hani anlayamadigim sey su size gore biseyi anlatmamak icin boyle bi hikaye uydurmusum da tam olarak siz kimsiniz ve sizden neden cekineyim de hikaye uydurayimBilgim de var tecrübem de. İnsan halinden de anlarım. Gayet de yardımseverim bu topicte. Ama gaza gelmem güzelim.Bu yolla hiçbir şey elde edemezsin. Ne benden, ne başkasından..
Gördüğün gibi gırgır malzemesi oldu konun. Bu hikayeyle ciddi cevap alabileceğini düşünüyor muydun gerçekten ? Bari daha önce aynı minvalde açılmış konuları okusaydın.
Neyseki yorum yapmak için konu sahibinden icabet almaya haceet yok
Dogum yapsan bile yillar sonra göreceğin genişlik o kadar zaten . Bu bozulup bizulmadiginin göstergesi degil. Uğraşma kendinle
memnun musunuz şimdi de bunu takıntı yapıp içeri bebek kafası sokup geri eski haline dönecek mi diye kontrol etmek zorunda kalacak???Anlamadigim 2 parmak gecemeyecek yerden penis nasil geciyorda dogum yaptiktan sonra da o aciklikla kaliyoruz
Esnek bir kas ve yapi . Cok anlaman gerekmez, Allah iyle yaratmış kabullenAnlamadigim 2 parmak gecemeyecek yerden penis nasil geciyorda dogum yaptiktan sonra da o aciklikla kaliyoruz
PQH2HSJWJJSJWJDNWJJD abla koparttinnya gece gecememnun musunuz şimdi de bunu takıntı yapıp içeri bebek kafası sokup geri eski haline dönecek mi diye kontrol etmek zorunda kalacak???
Peki o zaman bozuk ve bozuk olmayanin farki ne oluyo tam olarakEsnek bir kas ve yapi . Cok anlaman gerekmez, Allah iyle yaratmış kabullen
Onu sen anlatacaksın..Evet fark ettim ama ben gercekten ciddi bi olay yasayip bunu yasadigim gibi yazdim burdaki kitlenin boyle olacagini dusunmedim. Hani anlayamadigim sey su size gore biseyi anlatmamak icin boyle bi hikaye uydurmusum da tam olarak siz kimsiniz ve sizden neden cekineyim de hikaye uydurayim
düzeltme yapmalıyım. rahatsızlık duydummemnun musunuz şimdi de bunu takıntı yapıp içeri bebek kafası sokup geri eski haline dönecek mi diye kontrol etmek zorunda kalacak???
hiç OKB’ye saygı kalmamış
Ya valla cok garip bi kitle var burda çözemedimOnu sen anlatacaksın..
Ay neyse sıkıldım.
Evet hic hos olmadidüzeltme yapmalıyım. rahatsızlık duydum
bebek kafası çapında bir şey***
Ya bişey sorabilir miyim peki benim sorum neden sizi bu kadar sinirlendi ve gerdi bu tepkilerin nedeni tam olarak neydüzeltme yapmalıyım. rahatsızlık duydum
bebek kafası çapında bir şey***
farkında olmana şaşırdım, parmaklayıp durduğun şeyin yapısının değişmeyeceğini düşünmen çok şeker. Sence sen doğduktan sonra annen kara delik gibi gezmiş olabilir mi? Ya da kabız olan biri sonrasında hep o genişlikte mi hayatına devam ediyor?Zaten esnek bir yapı farkındayım da ben bunu sormuyorum kardesim zaten ya
beni ne tetiklemiş olabilir? psikolog koltuğu gibi oldu ama şu hali okb diye savunan birinin tanılarına asla güvenememYa bişey sorabilir miyim peki benim sorum neden sizi bu kadar sinirlendi ve gerdi bu tepkilerin nedeni tam olarak ney
Cahilligime denk geldi diyebiliriz parmaklama konusunda da ya valla cozemedim gercekten bilgi sahibiyseniz neden yardimci olmak yerine bu sekilde yapıyorsunuzfarkında olmana şaşırdım, parmaklayıp durduğun şeyin yapısının değişmeyeceğini düşünmen çok şeker. Sence sen doğduktan sonra annen kara delik gibi gezmiş olabilir mi? Ya da kabız olan biri sonrasında hep o genişlikte mi hayatına devam ediyor?
Ya gercekten yemin ederim sizle dalga gecmek için açtığım bi baslik degil. Gercekten sorunum bu ve yardim istiyorumbeni ne tetiklemiş olabilir? psikolog koltuğu gibi oldu ama şu hali okb diye savunan birinin tanılarına asla güvenemem
gergo değiliz çiçeğim, kontrol ediyoruz yeterince eğleniyorsun diye. sen de esneksin, biz de esneğin, all good
kasap dükkanına gidip sucuk yapıcam diyorsun, bir parça koyun bağırsağı alıyorsun eve geliyorsun inceliyorsun.Anlamadigim 2 parmak gecemeyecek yerden penis nasil geciyorda dogum yaptiktan sonra da o aciklikla kaliyoruz
Yok ben bilgi sahib değilim fikirlerim var, mascara kutusu mesela bence daha uygun olabilir hshshsjCahilligime denk geldi diyebiliriz parmaklama konusunda da ya valla cozemedim gercekten bilgi sahibiyseniz neden yardimci olmak yerine bu sekilde yapıyorsunuz
Oranin esnekligini biliyorum da kastım o değil bak simdi vajinal girişten şöyle düşün 2 parmak gecemeyecek bi darlik var penis de gecemez ya mantiken zorlamadan once bi yirtilacak ki sonraki gecisler kolay olsun ben gorunusten bahsetmiyorum sonuc olarak her iliskide tekrar tekrar orayi yirtmiyosunuz degil mi?kasap dükkanına gidip sucuk yapıcam diyorsun, bir parça koyun bağırsağı alıyorsun eve geliyorsun inceliyorsun.
bağırsak ve vajinanın iç dokusu benzer elastikiyete sahip diye okumuştum, sağlıkçı arkadaşlar yanlışsam düzeltsin. lastik gibi genişleyip eski haline geliyor gayet güzel.
canım benim, sen denize havuza da mı girmedin? girince için su mu doldu rahmine kadar?Ya gercekten yemin ederim sizle dalga gecmek için açtığım bi baslik degil. Gercekten sorunum bu ve yardim istiyorum
PQHWBBSNWNOWWBBSNWNS ya gerçekten cok mantiksiz oldugunun farkindayim ama maalesef durum bu ve artık dokunmuyorum ama sizce onceden bisey yapmis olabilir miyim onu sordumYok ben bilgi sahib değilim fikirlerim var, mascara kutusu mesela bence daha uygun olabilir hshshsj