Kızlık zarı konusunda deneyimli kişiler yardımcı olabilir mi?

Burdan size ekmek çıkmaz psikolog araştırın biraz da!

Yavrum yeni üyesin.
Yaş, dediğine göre 18. Ama bence daha küçüksün.
Hikaye uydurmuşsun işte.
İlk konu oje kapağıyla kızlık bozulur mu ?

Ben de 15 senelik aktif yazarım bu forumda. Bizi mi yiyorsun ?

Bak sinir yaptı sende. Yakında ban yiyeceksin.

Yavrum yeni üye.
Yas dediğine göre 18. Bence daha küçük.

18 yaşındayım birilerini yeme gibi bi amacım yok. Gerçekten kafama takilan bi konuda kadın forumuna soru sormuşum ha bilgin yoksa cevaplamak yanit vermek zorunda değilsin herkes sizin dusundugunuz gibi bi erkekle cart curtla yatip da sonra burda bozdum mu diye dusunmuyodur. Gerçekten yaşadığım olay maalesef bu ojeyi de tampon boyutunda dusunebilirsiniz binevi kendi vucudumu tanimak isterken zarar verdim mi diye korktum ve soru soruyorum. Gercekten tecrubeli ve bilgi sahibiysen ve azicikda insan halinden anlayabiliyosan burda bu sekilde bana ithamlarda bulunmak yerine yardimci olmayi secerdin. Baska da lutfen yardimci olmayacaksan köstek de olma

PAHAHAHHWHAH soru sordum gerçekten takıntı seviyesine geldi dedigim gibi 2 parmak bile gecemeyecek bir genislikte bilgin varsa yardimci ol yoksa dalga gecilecek bi durum goremiyorum
Dogum yapsan bile yillar sonra göreceğin genişlik o kadar zaten . Bu bozulup bizulmadiginin göstergesi degil. Uğraşma kendinle

Bilgim de var tecrübem de. İnsan halinden de anlarım. Gayet de yardımseverim bu topicte. Ama gaza gelmem güzelim. Bu yolla hiçbir şey elde edemezsin. Ne benden, ne başkasından..

Gördüğün gibi gırgır malzemesi oldu konun. Bu hikayeyle ciddi cevap alabileceğini düşünüyor muydun gerçekten ? Bari daha önce aynı minvalde açılmış konuları okusaydın. Aynı akıbeti yaşamazdın.

Neyseki yorum yapmak için konu sahibinden icazet almaya hacet yok

Yavrum yeni üyesin.
Yaş, dediğine göre 18. Ama bence daha küçüksün.
Hikaye uydurmuşsun işte.

şeyi de ekleyebilir miyiz …. güya ad soyad ile üye olmak??? dikkat çekici hdjdj

Dogum yapsan bile yillar sonra göreceğin genişlik o kadar zaten . Bu bozulup bizulmadiginin göstergesi degil. Uğraşma kendinle
Anlamadigim 2 parmak gecemeyecek yerden penis nasil geciyorda dogum yaptiktan sonra da o aciklikla kaliyoruz

`