- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi selinuzerliseker
Kutu oyunlarındaki zar atmada basarili olanlari toplamak icin actim bu basligi yanlis anlasilmasinZar tutabilen var mı diyor. Düşes gelir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kutu oyunlarındaki zar atmada basarili olanlari toplamak icin actim bu basligi yanlis anlasilmasinZar tutabilen var mı diyor. Düşes gelir mi?
oje var oje var yakışıklı.
Marka vereyim mi apahhahaha
Burdan size ekmek çıkmaz psikolog araştırın biraz da!Gerçekten biseyden keyif almak ile ilgili bi durum degil o kadar cok arastirdim ki anlatamam ve gerçekten büyük ihtimalle hymen hakkinda cok bilgi sahibi olmusumdur ama sonucta yasayan insanlara sormak icimi daha da rahatlatacagi icin sormak istedim
İste o yüzden gerçeği söyle diyoruz.PAHAHHQHAHWH abla oje kapagiyla masturbasyon yapamam diye düşünüyorum malum boyutundan dolayi ama sen evlisin ya sen daha dogru biliyosundur simdi
Valla haklisiniz sanirim sinavdi oydu buydu derken kafayi yedik herhaldeBurdan size ekmek çıkmaz psikolog araştırın biraz da!
Lan gerçek bu ama cok istiyosan hemen bi hikaye uyduralim ablamaİste o yüzden gerçeği söyle diyoruz.
18 yaşındayım birilerini yeme gibi bi amacım yok. Gerçekten kafama takilan bi konuda kadın forumuna soru sormuşum ha bilgin yoksa cevaplamak yanit vermek zorunda değilsin herkes sizin dusundugunuz gibi bi erkekle cart curtla yatip da sonra burda bozdum mu diye dusunmuyodur. Gerçekten yaşadığım olay maalesef bu ojeyi de tampon boyutunda dusunebilirsiniz binevi kendi vucudumu tanimak isterken zarar verdim mi diye korktum ve soru soruyorum. Gercekten tecrubeli ve bilgi sahibiysen ve azicikda insan halinden anlayabiliyosan burda bu sekilde bana ithamlarda bulunmak yerine yardimci olmayi secerdin. Baska da lutfen yardimci olmayacaksan köstek de olmaYavrum yeni üye.
Yas dediğine göre 18. Bence daha küçük.
İlk konu oje kapağıyla kızlık bozulur mu ?
Ben de 15 senelik aktif yazarım bu forumda. Bizi mi yiyorsun ?
Zaten esnek bir yapı farkındayım da ben bunu sormuyorum kardesim zaten yaseni sabit bir açıklık olduğuna inandıran şey neydi aslan parçası?
Yapilan ithamlara sinir olmamak elde degil maalesef...Bak sinir yaptı sende. Yakında ban yiyeceksin.
Dogum yapsan bile yillar sonra göreceğin genişlik o kadar zaten . Bu bozulup bizulmadiginin göstergesi degil. Uğraşma kendinlePAHAHAHHWHAH soru sordum gerçekten takıntı seviyesine geldi dedigim gibi 2 parmak bile gecemeyecek bir genislikte bilgin varsa yardimci ol yoksa dalga gecilecek bi durum goremiyorum
soldan 4. de kendisine oceyim demesin
Bilgim de var tecrübem de. İnsan halinden de anlarım. Gayet de yardımseverim bu topicte. Ama gaza gelmem güzelim.18 yaşındayım birilerini yeme gibi bi amacım yok. Gerçekten kafama takilan bi konuda kadın forumuna soru sormuşum ha bilgin yoksa cevaplamak yanit vermek zorunda değilsin herkes sizin dusundugunuz gibi bi erkekle cart curtla yatip da sonra burda bozdum mu diye dusunmuyodur. Gerçekten yaşadığım olay maalesef bu ojeyi de tampon boyutunda dusunebilirsiniz binevi kendi vucudumu tanimak isterken zarar verdim mi diye korktum ve soru soruyorum. Gercekten tecrubeli ve bilgi sahibiysen ve azicikda insan halinden anlayabiliyosan burda bu sekilde bana ithamlarda bulunmak yerine yardimci olmayi secerdin. Baska da lutfen yardimci olmayacaksan köstek de olma
şeyi de ekleyebilir miyiz …. güya ad soyad ile üye olmak??? dikkat çekici hdjdjYavrum yeni üyesin.
Yaş, dediğine göre 18. Ama bence daha küçüksün.
Hikaye uydurmuşsun işte.
İlk konu oje kapağıyla kızlık bozulur mu ?
Ben de 15 senelik aktif yazarım bu forumda. Bizi mi yiyorsun ?
Anlamadigim 2 parmak gecemeyecek yerden penis nasil geciyorda dogum yaptiktan sonra da o aciklikla kaliyoruzDogum yapsan bile yillar sonra göreceğin genişlik o kadar zaten . Bu bozulup bizulmadiginin göstergesi degil. Uğraşma kendinle
aşkım sen zaten benden daha çok şey biliyorsun. sen anlat biz dinleyelimZaten esnek bir yapı farkındayım da ben bunu sormuyorum kardesim zaten ya