- 17 Ağustos 2021
- 53
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi kalbidelikhatun
-
Olur mu sizce BirseyNeden korkuyorsun mesela? Sene 2021, adamlar güneşe dokunuyor, marsta su buluyor felan.
NolduOff yaaa yine mi
Ağırlığın üzerine oturmuyorsunuz dimi ?Hanımlar merhaba markette çalışıyorum ister istemez ağırlık kaldırıyoruz bugün fazla yüklendim galiba hafiften bir agrı oldu sonra iç çamasırımda bir iki damla kan gördüm tam belli de değil ama kan gibi herhangi bir ilişkim olmadı zarıma sizce bşrsey olmuş olabilir mi çok korkuyorum yardımcı olur musunuz
Fantazi yapıyor markette sanırımAllah seni napmasın
İnanırım valla benimde aklıma şey geldiFantazi yapıyor markette sanırım
O şey değil miydi, bisiklete binerken kaza yaptımİnanırım valla benimde aklıma şey geldi
Hani ilişki yaşamış ama ailesine ya da ileride evleneceği eşine böyle bir bahaneyle yutturabilir mi diye soruyormus gibi
Zara giden her yol mübahO şey değil miydi, bisiklete binerken kaza yaptımzira bu ağırlık bahanesi çok ütopik
Allah gönlünüze göre versin tanımadan etmeden böyle yargılamak zorunda değilsin kalbiniz pis sağolun yine deİnanırım valla benimde aklıma şey geldi
Hani ilişki yaşamış ama ailesine ya da ileride evleneceği eşine böyle bir bahaneyle yutturabilir mi diye soruyormus gibi
Peki regl günüm bile değilken neden kan gelirGirmediyse herhangi bir şey kızlık bozulmaz. Yaa erkeklerin pipisi bile bazen bozamıyor, senin taşıdığın ağırlık nasıl bozsun? Böyle soruları çocuklar bile sormaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?