- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi kalbidelikhatun
-
Kadınların bazen hormon bozukluğundan kaynaklı veya yumurtlama günlerinde ara kanamalar yaşamaları normaldir .Benim sorduğum sorunun neresi saçma her ağırlık kaldırdığın da senden kan mı geliyor ve vajinal ilişkim olmadı bugüne kadar hiç regl günümde değilim neresi saçma bu sorunun korkamaz mıyım belki bilen vardır diye sordum ne bu tavır
Evli değilim kiSpiral kaymıştır o ağrı yapar
Bende saglıkcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor endişeye korkuya düşüyor
Neren ağrıdı ayrıca kasiklarin mi?Agrım da oldu ama ondan korkuyorum biraz bel ağrımı söylemiyorum bile de umarım olmaz Birsey
Teşekkür ederimKadınların bazen hormon bozukluğundan kaynaklı veya yumurtlama günlerinde ara kanamalar yaşamaları normaldir .
Eğer bu ara kanamalar sürekli oluyorsa
Bir kadın doğum uzmanına gidilir
Rahim ağzında yara olması da kanamaya sebep olabilir .
Bir çok nedeni var istisnalar dışında vajina sadece regl ve kızlık zarı yırtılmasında kanamaz .
Hatta çoğu kadınlarda bu zar kanamaya bile sebep olmaz .
YETERLİ Mİ
Sağlıkçıymış. Sen susKadınların bazen hormon bozukluğundan kaynaklı veya yumurtlama günlerinde ara kanamalar yaşamaları normaldir .
Eğer bu ara kanamalar sürekli oluyorsa
Bir kadın doğum uzmanına gidilir
Rahim ağzında yara olması da kanamaya sebep olabilir .
Bir çok nedeni var istisnalar dışında vajina sadece regl ve kızlık zarı yırtılmasında kanamaz .
Hatta çoğu kadınlarda bu zar kanamaya bile sebep olmaz .
YETERLİ Mİ
Valla o kadar çok görüyoruz ki buraya gelip fake konu açan işsiz güçsüz insanları.bir de sağlıkçıyım diyosun.noldu kandıramayınca boş konuşuyo mu oldumİşim gücüm bitti senin gibilerle eğlenmeye geldim buraya yazma o zaman saçmaysa yaz diyen mi var sana boş boş konuşuyorsun
Tam olarak orada hissettim agrıyıNeren ağrıdı ayrıca kasiklarin mi?
Ağır kaldirdigin için belki ters bir pozisyonda anı kaldirdiysan belin zorlanmistir
NehhSağlıkçıymış. Sen sus
Valla o kadar çok görüyoruz ki buraya gelip fake konu açan işsiz güçsüz insanları.bir de sağlıkçıyım diyosun.noldu kandıramayınca boş konuşuyo mu
Valla o kadar çok görüyoruz ki buraya gelip fake konu açan işsiz güçsüz insanları.bir de sağlıkçıyım diyosun.noldu kandıramayınca boş konuşuyo mu oldum
Hançer saplanmış gibi miTam olarak orada hissettim agrıyı
Tamam devam et bir umut yedirirsin belki birilerine.Ben burada kalıp daha fazla vakit ayırmak istemiyorum fake konuya.
Nicke baksana.kalbidelikhatunTamam devam et bir umut yedirirsin belki birilerine.Ben burada kalıp daha fazla vakit ayırmak istemiyorum fake konuya.
Hanımlar merhaba markette çalışıyorum ister istemez ağırlık kaldırıyoruz bugün fazla yüklendim galiba hafiften bir agrı oldu sonra iç çamasırımda bir iki damla kan gördüm tam belli de değil ama kan gibi herhangi bir ilişkim olmadı zarıma sizce bşrsey olmuş olabilir mi çok korkuyorum yardımcı olur musunuz
Markette mi calisiyorsun saglikci misin? Ya da troll belki ne dersinBende saglıkcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor endişeye korkuya düşüyor
Hala yazan sensin farkıdaysan yazma kardesım o zaman kavga edecek yer mi arıyorsunTamam devam et bir umut yedirirsin belki birilerine.Ben burada kalıp daha fazla vakit ayırmak istemiyorum fake birine.
Ahaha yemin ederim dikkatimi çektide yazmak istemedimNicke baksana.kalbidelikhatun
Kalp derken zarı kastediyor benceAhaha yemin ederim dikkatimi çektide yazmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?