Kızlık zarı

Kadınların bazen hormon bozukluğundan kaynaklı veya yumurtlama günlerinde ara kanamalar yaşamaları normaldir .
Eğer bu ara kanamalar sürekli oluyorsa
Bir kadın doğum uzmanına gidilir
Rahim ağzında yara olması da kanamaya sebep olabilir .
Bir çok nedeni var istisnalar dışında vajina sadece regl ve kızlık zarı yırtılmasında kanamaz .
Hatta çoğu kadınlarda bu zar kanamaya bile sebep olmaz .
YETERLİ Mİ

Teşekkür ederim

Sağlıkçıymış. Sen sus

İşim gücüm bitti senin gibilerle eğlenmeye geldim buraya yazma o zaman saçmaysa yaz diyen mi var sana boş boş konuşuyorsun
Valla o kadar çok görüyoruz ki buraya gelip fake konu açan işsiz güçsüz insanları.bir de sağlıkçıyım diyosun.noldu kandıramayınca boş konuşuyo mu oldum

Valla o kadar çok görüyoruz ki buraya gelip fake konu açan işsiz güçsüz insanları.bir de sağlıkçıyım diyosun.noldu kandıramayınca boş konuşuyo mu
Valla o kadar çok görüyoruz ki buraya gelip fake konu açan işsiz güçsüz insanları.bir de sağlıkçıyım diyosun.noldu kandıramayınca boş konuşuyo mu oldum

Bende saglıkcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor endişeye korkuya düşüyor
Markette mi calisiyorsun saglikci misin? Ya da troll belki ne dersin

Bazıları kızliğını zırh gibi koruyor hey masAllah...
Yok canim kızlık öyle agir kaldirmaklan bozulsa ohooo düşün ki oklava gibi biseu girmesine ragmen bozulmuyor oyle nasil bozulsun...
"Kocam affet kocam oklavaya benzettim diye..."

Hofffff
Yahu her kanaması olanın kızlık zarına birşey olmasımı gerek??? Neden konuyu kızlık zarına bağlıyorsunuz
Belki düzensizlik vardır. Belki bir hastalık?

Tabi kızlık zarı olayı öyle bir aşılanmışki beynimize herşeyden canımızdan bile değerlidir. Tabiii canım sende haklısın

Kızlık zarı diye bir şey yok zaten. O yüzden bir şey olmamıştır. İlk ilişki de kanayan da var kanamayan da.

Genel kanıya göre bekaret penisin vajinaya girmesi ile bozulur. Kan gelip gelmemesi önemli değildir.

Böyle bir ilişki yaşamadıysanız bakiresinizdir. Kızlık zarının durumu hiçbir şey değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…