kızlık zarı

telefonla mı :))

kızlk kntrlu yapaıp yapmdklarını??
bazı hastanlr yapmıyr özel bile olsa..?
özel hastane oldgu için kaydıda baban üzerndeyse clşmyrsan kendi üzerne alman gerek. ..
baba üzerndn olmazmıs öle muyaneler..
para falan veriosun muayane ücreti bunlr bulnsn aklnda..

kızlk kntrlu yapaıp yapmdklarını??
bazı hastanlr yapmıyr özel bile olsa..?
özel hastane oldgu için kaydıda baban üzerndeyse clşmyrsan kendi üzerne alman gerek. ..
baba üzerndn olmazmıs öle muyaneler..
para falan veriosun muayane ücreti bunlr bulnsn aklnda..

kendi ssk ve ozel sıgortam var. bir şekilde cesaretimi toplayıp gidicem artık boyle merakta kalmaktansa...

yok bence bilgi verilmz neden verilsinki.kistten şüpheleniyorm filan diye tanı koyulr onun altında muayene olablrsn ..aslnda iyi bi hemşire ebe arkdşn oluck güvenilr ölede olablr ki ölede kötü surumada düşeblrsin belki..iyi araştır..

yok bence bilgi verilmz neden verilsinki.kistten şüpheleniyorm filan diye tanı koyulr onun altında muayene olablrsn ..aslnda iyi bi hemşire ebe arkdşn oluck güvenilr ölede olablr ki ölede kötü surumada düşeblrsin belki..iyi araştır..

Nerde bu devirde güvenilir arkadaş keşke olsa da derdimi anlatsam yok be anacım dost fln yok bende..

Sonuçta bayansın ve jinekoloğa gitmen kadar doğal bişey yok
ablana dersın mantar var veya adet olmuyorum bu kadarını da akıl et niye uzatıyosun ki?
Ablan arayıp da dr u sorgulayacak değil ya
ayrıca ne çok avukat var buraa ama hiç biri muhatabım değil=)

canım ben evliliğimin ilk 10 günü her ilişki denememde kan gelmesine rağmen bir türlü ilişkiye giremiyordum gittim doktora baktı zar sağlam seninki psikolojik dedi..sen de bu sebepten utanıyorsan dersin ki benim vajina bölgem kaşınıyor sürkli ben de birgün çok kaşıdım iç kısımlarını ve kanadı acaba kızlık zarı zedelenmiş midir diye sor.o zaten bakıp söyler sana korkacak bişey yok.hemen görünür zaten acı filanda duymazsın..böyle bir kayıt ortaya çıkmaz ama çıksa bile dersin ben kaşıyıp kanatmıştım gitmişken sordum dersin.inan bana bir şey olmamıştır en azından için rahat eder..

kızlık zarı yırtıldığında illaki kan gelıcek diye bir kural yok esnek olanlarda var ve doğumda yırtılanlarda.. kan geldi diyorsun 2. ilişkinde tekrar geleceğini sanmıyorum...

arkadaşlar çok utanarak size birşey sormak istiyorum özellikle de evli arkadaşlara... ben bir hata yaptım hata diyorum çünkü kendi kişisel tercihim ilk cinsel ilişkimi evleneceğim kişiyle yaşamaktı... çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var ve 1 yıldır çıkıyoruz...onunla ilerisini de düşünüyoruz evlenmeyi istiyoruz ama anneme verdiğim bir sözüm vardı bu konuda ve kendimi anneme ihanet etmiş gibi hissediyorum...

erkek arkadaşımın ısrarlarına sonunda pes ettim ve istemeye istemeye beraber olmaya çalıştım... kızlık zarım bozuldu ama ilişkiye devam edemedim ve bitirdim... ama kızlık zarım bozuldu ve zara kadar olan yerde açıklık var yani eskisi gibi değil dokunduğumda:(( zarım bozulduktan sonra benim görebildiğim yada akan bir kan olmadı...çok az dikkatli bakıldığında görülecek kadar kan olmuş yani o da içinde azcık kanamış sanırım sızıntı bir damla kadar... acaba ileride evlenince eşim başka birisi olursa bekaretimi kaybettiğimi anlar mı?? çünkü devam etmediğim için bütün yol açılmadı hemen bıraktım zaten :((

arkadaşlar çok utanarak size birşey sormak istiyorum özellikle de evli arkadaşlara... ben bir hata yaptım hata diyorum çünkü kendi kişisel tercihim ilk cinsel ilişkimi evleneceğim kişiyle yaşamaktı... çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var ve 1 yıldır çıkıyoruz...onunla ilerisini de düşünüyoruz evlenmeyi istiyoruz ama anneme verdiğim bir sözüm vardı bu konuda ve kendimi anneme ihanet etmiş gibi hissediyorum...

erkek arkadaşımın ısrarlarına sonunda pes ettim ve istemeye istemeye beraber olmaya çalıştım... kızlık zarım bozuldu ama ilişkiye devam edemedim ve bitirdim... ama kızlık zarım bozuldu ve zara kadar olan yerde açıklık var yani eskisi gibi değil dokunduğumda:(( zarım bozulduktan sonra benim görebildiğim yada akan bir kan olmadı...çok az dikkatli bakıldığında görülecek kadar kan olmuş yani o da içinde azcık kanamış sanırım sızıntı bir damla kadar... acaba ileride evlenince eşim başka birisi olursa bekaretimi kaybettiğimi anlar mı?? çünkü devam etmediğim için bütün yol açılmadı hemen bıraktım zaten :((

Öncelikle şuna açıklık getirmek gerekir. Kızlık bozulduğunda illa ki kan gelecek diye bir şey yok. bir kaç damlada geleblir. çokda gelebilir hiç gelmeyede bilir. Siz ilişkiye Girmişsiniz ve az miktarda kan gelmiş ve bozulmuş. Hiç bozulan bir şey ilk zevki verirmi evleneceğin kişi bunu tabiki anlar.. İlişkiye girmişsin giden gitmiş artık. Evlenmeden önce bunu anlatmalısın sonu hüsran olabilir. Bu benım fikrim.

ilk olarak sunu söyleyim sana mahkeme izni olmadan bunu sana devlet hastanesi söylemiyor özele gitmen gerekiyor arkadaşın da söyledigi gibi kanaması olmayan kızlık zarı esnek olan da var, evlendikden 6 ay sonra kanaması gelen de var ben bunu arkadaşlarım da duydum bunu ögrenmen birsey değiştirmez ileri görüşlü biri karşına çıkarsa şanslısın

merhaba ben yazmıştım buraya bi kaç gün önce... erkek arkadaşımla birlikte olmaya çalışmıştık ve ben çok acı hissettiğim ve vicdan olarak ta kötü hissettiğim için devam edememiştim ve kızlık zarımın bozulduğunu sanmıştım kana benzer bir şey gördüğü için sevgilim... ama durum çok daha farklıymış onu öğrendim benim kızlık zarım bozulmamış çünkü benim ki ortasında küçük delik olup ilişki sırasında yırtılan kızlık zarından delinmiş...cinsel birleşmeye izin vermeyen zarmış ve cerrahi müdaheleyle alınması gerekiyomuş... acı duymam devam edememem bundanmış çünkü duvara çarpıyor gibi olmuştu ve çok acı duymuştum... bekaretimi kaybetmediğim için çok sevindim çünkü çok vicdan azabı duymuştum haftalardır ağlamıştım zarım bozuldu diye... şimdi içim rahatladı hala bakire olduğum için fakat şuanda korku var... çünkü operasyon olmadan açılmazmış ve evlendikten sonra ameliyat olmam gerekirmiş...çok korkuyorum bu yüzden... benim durumumda olan birisi var mı?? :((

Kızlık zarı namus göstergesi olarak algılanıyor toplumumuzda. Açıkçası ben de böyle düşünüyorum.

Fakat şu da bir gerçek ki namus gibi kavramlar fiziksel ilişkiden çok, düşüncede varoluyor.

Tanık olduğum bir olaydan örnek vermek istiyorum; 5 vakit namazında olan, bir cemaate mensup, dini sohbetleri hiç kaçırmayan, üniversiteye türbanıyla girmek için her şekilde hakkını savunan, dindar olarak gözüken bir arkadaşım, erkek arkadaşıyla (arkadaşlarıyla) el ele dolaşıp öpüşebiliyor. Şimdi bu kız arkadaşım yarını birgün evlendiğinde kızlık zarı bozulmadığı için namusu kirlenmemiş mi olacak yani?

Onunla bununla gezip öpüşüyor herşeyi paylaşıyor sırf ilişkiye girmediği için namuslu sayılıyor. Yok öyle birşey!!!

Konu sahibi arkadaş evet bir hata yapmış. Olmaması gereken bir şey. Nefsine hakim olamamış. Ama olmuş artık olan. Yani zamanı geri döndürebilsek belki herşey daha farklı olur ama böyle birşey mümkün değil işte. Umarım bundan sonra atacağı adımları ve birlikte bir duygu paylaştığı kişileri iyi seçer.

İlişkiye girmeseniz bile eğer kan geldiyse kızlık zarınız yırtılmış ya da zarar görmüştür. Esnek kadın zarlarında zaten kan gelmez. Yani acaba benim kızlık zarım esnek olabilir mi diye düşünmeyin. Kan geldiyse yırtılmıştır.

Öncelikle şöyle düşünün bu hata sizin, kimse zorla size birşey yapmadı. Siz isteyerek bunu yaşadınız. Bu yüzden bunu bu şekilde kabul edip hayatınıza devam etmeniz gerekiyor. Ha illa evlendiğiniz kişiyle ilk birlikteliğinizde kan gelmesini istiyorsanız, Kızlık zarı dikimi yapıyorlar. Hatta birden fazla ilişkiye girmiş insanlarda bile bu yapılmakta. Öyle ki evli çiftler fantezi amaçlı bile bu uygulamadan yararlanabiliyorlar.

Bu tarz olayların herkese ders olmasını diliyorum. Sadece sevgililerinizle değil, nişanlı olduğunuz adamlarla bile nereye kadar gideceğinizi iyi bilmelisiniz. Çünkü hayatta hiçbirşeyin garantisi yok!

Herkese Selam

Uzun bir ilişkimi bitireli uzun bir süre oldu.Benim kafamda soru işareti var. Bu adamla biz yüzeysel birşeyler yaşadık ve o sıra da benden kan geldi.Sanırım kızlık zarım yırtıldı.Fakat tam bırlesme hiç olmadı.Merak ettiğim şu; acaba evlendıgım zaman tam birleşme olduğunda benden yine kan gelir mi ?

Yorumlar için şimdiden teşekkürler

arkadaşlar kan nekadar geliyor ben anlayamadım benim çok fazla geldi ve başka birşey olabilceğinden korkuyorum ?? ve sen arkadaşım senle aynı duygular içindeyiz şuanda ama evlenceğin kişiye durumu açıklaman daha dürüstçe olur bence.ben eğer ayrılırsam sevgilimden ve başkası olursa böyle yapıcam..

ya hayır konu dısarı cıkma degıl o konuda bır sıkıntım yok konu ablam benım tc mı bılıyor ve ıstedgı zaman ıstedıgı bılgıye ulasıyor sorun orda ama bende tam olarak bırlesme olmadıgı ıcın bozulmadıgıını dusunuyorum..

benim bir arkadaşımda ilişkiye girmediği halde yanlışlıkla baskı oluşması sonucu ( detay vermeyeyim) açık renk kan gelmiş 1-2 damla ama canı çok yanmış anlık olmuş tabi herşey. durumlarınız birbirine benziyor gerçekten.kötü bir durum ama benim anlamadığım şey ilişkiye girince zar bir kaç yerden yırtılmaz mı? sizinki sanırım tek bir yerden zarar görmüş. ve iç kısma hiç bir giriş olmamış mantıken ilk birleşmede kanaması gerekmez mi?

kanama devam ettimi sonrasında peki? Bi arkadaşımda yaşadı aynı şeyi birleşme olmamış falan kan gelmiş kanama uzun süreli devam etmiş ama haliyle onun kızlığı gitmiş .Ama o şanslı nikahı falan olmuştu düğün olmamıştı bu işler herşeyde olduğu gibi pamuk ipliğine bağlı çok seviyorm evlenicem dersin aklına gelmeyen olur ayrılırsın olan sana olur o yüzden yapmadan önce bir değil iki kez düşünmek gerekiyor

Back
X