arkadaşlar çok utanarak size birşey sormak istiyorum özellikle de evli arkadaşlara... ben bir hata yaptım hata diyorum çünkü kendi kişisel tercihim ilk cinsel ilişkimi evleneceğim kişiyle yaşamaktı... çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var ve 1 yıldır çıkıyoruz...onunla ilerisini de düşünüyoruz evlenmeyi istiyoruz ama anneme verdiğim bir sözüm vardı bu konuda ve kendimi anneme ihanet etmiş gibi hissediyorum...
erkek arkadaşımın ısrarlarına sonunda pes ettim ve istemeye istemeye beraber olmaya çalıştım... kızlık zarım bozuldu ama ilişkiye devam edemedim ve bitirdim... ama kızlık zarım bozuldu ve zara kadar olan yerde açıklık var yani eskisi gibi değil dokunduğumda

( zarım bozulduktan sonra benim görebildiğim yada akan bir kan olmadı...çok az dikkatli bakıldığında görülecek kadar kan olmuş yani o da içinde azcık kanamış sanırım sızıntı bir damla kadar... acaba ileride evlenince eşim başka birisi olursa bekaretimi kaybettiğimi anlar mı?? çünkü devam etmediğim için bütün yol açılmadı hemen bıraktım zaten

(