Kızlık zarı. ..

Ne yapabilirim

• adam gibi cevap verin

OY: 20 95,2%
  • yadirgamadan cevap verin

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Ne yapabilirim
Düzenle
Bu anket 19 Aralık 2014 18:16 tarihinde sona erecektir.
  1. adam gibi cevap verin
  2. yadirgamadan cevap verin
konu değilde bu seçenekler ne Allahaşkına

Her türlü cevap vereceksiniz demek ,anket seçeneklerini görünce bende böyle kalakaldım

Nasıl bir adam evlendiği gece evlendiği kızı sıcak suya oturtuyor filan Allahım neler duyacağız daha

başına gelmeyen bilmez arkadaşın başına gelmiş araştırmış öğrenmiş bizim bu araştırmaya ihtiyacımız olmadığı için tabi ki de ilk kez duyyoruz

3 yilda zar in z si kalmamistir
yapayini nereye yerlestircen arkadasim , ilk defa duydum hiç bisey anlamadim valla

şimdi ankette oyumuzu hangi şıkka verdiysek ona göre mi yorum yazcaz ?

vay be boyalı kızlık zarı filan adamları kandırmak için daha neler icat edecekler merak içerisindeyim

Adam gibi cevap verin uleynnnn!! seçeneğini seçtim Cevabım seni öyle kabul edecek birini buldun buldun bulamaadın bahtına küs uğraşma zarla neyim öyle.

Nasıl bir adam evlendiği gece evlendiği kızı sıcak suya oturtuyor filan Allahım neler duyacağız daha
güven yok artık bayanlara baksana hata yapan hileye başvuruyor erkekte ne yapsın sıcak suya oturtup hilesini çıkartıyor

Abe gel yapayım sana bi zar gibi bir şey mi bu Kim kimi niye sıcak suya oturtuyor Sıcak suya oturunca kan mı geliyormuş

3 yıl önce inanmayıp ilişkiyi devam ettirmenin sebebi ortada.

Sizin olmuş bitmiş de başka kişiler bari yapmasın ; Bir ilişkide inanmıyorsa kişi karşıdındakine, suçluyorsa o ilişki bitmiştir. Cehenneme kadar yolu var denmeli. Bu hangi konuda olursa olsun.

O sıcak suya oturtan erkekciklere ( doğruysa bu tabi ) guvenip hala o evliliği devam ettirenlere diyecek söz bulamıyorum.

Sorunuza çozum maalesef heybemde yok. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…