orası kesin aslında terbiyesizliğin büyüğünü o yapmış kızı ortada bırakmış başına gelecektir mutlakaBu arkadaşla 3 yil gećiren adam da ilerde eşini sıcak suya oturtacak kesinn baksana kendi 3 yil ne naneler yemiş..
sıcak suya oturtmak nedir yav kapağı açılmayan kavanozu açar gibi
Aynen... Aklimin ucundan geçmeyecek şeyler okudum burada ... :)
Anadoluda yaşıyorsan git diktir diyeceğim..kadınlar kulünde bununla ilgili çok yazı var..pahalı diyorsan para biriktir.kalıcı yaptir sağlam olsun :))Arkadaşlar lütfen kimse yi yadırgamayın! !! Yadirgadığınız şeyler başımıza gelmeden ölmeyiz. .!
Benim 3 yıllık bi ilişkim vardı eklenecektik ama olmadı. . Ikiskiye girdik 3 yil boyunca.. ilkim di benim ama kan gelmediği için bana inanmadi ve.. 3 yil yine de dewam ettik.. onu çok sevdim. . Ve şimdi ayrıyiz. .. Benim ewlenecegim kadın sen değilsin dedi... kadinlik gururumu kırdı. . Ben ona yalan söylemedim hic ama o bana inanmadi... Şimdi ayrıldık fakat ben ne yapacağım bilmiyorum yardım lütfen. .. zar diktirmek çok pahalı. . Ve yapayım kizlik zarı diye bişey duydum.. ama kullananlar memnun.. yapayım kizlik zar hakkında başka bişey de duydum.. evlenmeden önce evlenecegin adam seni sicak suya oturtuyor ve ilişkiye girmeden kan geliyormuş. . Sonra da kapı önüne atılıyor sun tabii.. kullanan ve başına gelen varsa yazın lütfen.
Adam gibi cevap verin uleeeeeeeyyynnnnnnnnn
Konu diğer topikte ilgi çekmemişken bdv de birden patladı
Yadırgamıyorsam yargılıyorsam cevap verebilir miyim konu sahibi?
Katıliyorum adamların hatunu suya oturtacak sabirlari olmuyor düğünü bitirip eve kendilerini zor atiyorlar :)))Bana biri sıcak suya otur dese kapının önüne konulmadan ben onu kapıya koyarim sen kimsin terbiyesiz kendin otur sıcak suya :)
Saka falan bi yana eger diktireceksen sorun yok bence merak etme sen açık etmediğin surece kimse sana gel bakacam zarın orijinal mi demez bu kadar efsanelere inanma . hata etmişsin olayına hic girmiyorm o görevi zaten yapıyorlar. Kasma rahat ol yapmissin bi hata evlenecegin kesinleşince eğer istersen diktir kimse anlamaz bence
Benimde o konuda kafam karıştıKafamda bir sürü soru peydah oldu
Şimdi evleneceğin adam niye oturtuyor seni sıcak suya, sen oturamıyor musun?
Hadi oturdun veya oturttu, nasıl kan geliyormuş orayı da anlamadım.
Sonra neden kapı önüne koyuluyorsun tabi dedin orayı da anlamadım.
Yapayım kızlık zarı nedir?
Bi de senin zarın zaten esnekmiş kan gelmediğine göre ne gerek var diktirmeye?
Gelsinnn kendinden daha pislik birine bulaşsin bu kizi başindan atmiş ama ondan yakasini kurtaramasın :)) dinimiz aminnorası kesin aslında terbiyesizliğin büyüğünü o yapmış kızı ortada bırakmış başına gelecektir mutlaka
bisiklet lastiğiyle nasıl bir bağlantı kurdunuz ben anlayamadım ve merak ettimPff, bu su muhabbetini de yıllardır duyarım aklıma sadece bisiklet lastikleri gelir. Öyle düşünen erkeklerle bir ilişkiye başlamayın yeter. Ama yok ben yine sonunda evlilik olur diye bir ilişkiye başlarım, ya duyunca evlenmezse modundaysanız siz bilirsiniz.
Ayyyy moralim bozuktus güldürdünüz beni. Allah ta sizi güldürsun emisıcak suya oturtmak nedir yav kapağı açılmayan kavanozu açar gibi
Cezası neyse çekerim iki seçenekte bana uymuyor yargılıcam ben bana neönce vatandaşlık görevini yapıp ankete oy ver
oylardan da anlaşıldığı üzere halk adam gibi cevap verecek ama yadırgayacak buda bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?