Kızlık zarı. ..

Ne yapabilirim

• adam gibi cevap verin

OY: 20 95,2%
  • yadirgamadan cevap verin

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Bana biri sıcak suya otur dese kapının önüne konulmadan ben onu kapıya koyarim sen kimsin terbiyesiz kendin otur sıcak suya :)

Saka falan bi yana eger diktireceksen sorun yok bence merak etme sen açık etmediğin surece kimse sana gel bakacam zarın orijinal mi demez bu kadar efsanelere inanma . hata etmişsin olayına hic girmiyorm o görevi zaten yapıyorlar. Kasma rahat ol yapmissin bi hata evlenecegin kesinleşince eğer istersen diktir kimse anlamaz bence

Anadoluda yaşıyorsan git diktir diyeceğim..kadınlar kulünde bununla ilgili çok yazı var..pahalı diyorsan para biriktir.kalıcı yaptir sağlam olsun :))

Konu diğer topikte ilgi çekmemişken bdv de birden patladı
Yadırgamıyorsam yargılıyorsam cevap verebilir miyim konu sahibi?

Son düzenleme:
Böyle adamların hepsinin kökü kurusun. Bu adam birde gidip başkasıyla evlenecek. Bulsun belasını hak edenler.

Katıliyorum adamların hatunu suya oturtacak sabirlari olmuyor düğünü bitirip eve kendilerini zor atiyorlar :)))

Sevgülünle iliskiye girdin, kan gelmedigi icin terk etti öyle mi sen ona hic yalan söylemedin bakirelik konusunda ama bidaha ki iliskinde bakireyim diye yalan söyliyeceksin diktirerek.

Valla konu degilde ziyaretciler daha cok dikkatimi cekti benim. Fake misin dogru süle

Benimde o konuda kafam karıştı neyseki ben bakireydimde kocam suya oturttugunda kan gelmedi

ayyyy gülmekten yerlere yattım yaaa
kızlar yorumlarınıza bittim yaa akmayan boya olsun falannn
konu sahibi sayesinde 1 yaşıma daha girdim
oyumu adam gibi cevap verine veriyorum ama kendim adam gibi cevap veremiyeceğimmm

bisiklet lastiğiyle nasıl bir bağlantı kurdunuz ben anlayamadım ve merak ettim

oylardan da anlaşıldığı üzere halk adam gibi cevap verecek ama yadırgayacak buda bir gerçek

Themis sıcak su olayını anladın mı Ne diyomuş adam gerdek gecesi otur bakalım sıcak suya mı dıyomuş Bir de oturuyorlarmıymış ispat için valla anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…